Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Kellékanyag
Csomagolástechnika
Sztreccsfólia

Sztreccsfólia

A strech fólia (másnéven sztreccsfólia) rendkívül jól nyújtható anyagának köszönhetően kiválóan alkalmas csomagok, dobozok és egységek rögzítésére és védelmére. Segítségével a nagyobb szállítmányok is biztonságosan mozgathatók a sztreccsfólia szoros tartásának és tapadóképességénke köszönhetően.

A webáruházunkban található sztreccsfóliák úgy lettek kialakítva, hogy kézi használattal, gép igénybevétele nélkül is alkalmazhatóak legyenek. Akár nagy térfogatú és nagy mennyiségű áru, illetve raklapfóliázásra is kiválóan alkalmas sztreccsfóliák. A szreccsfólia védi az árut a szennyeződésektől és nedvességtől. Élelmiszer közvetlen csomagolására, tárolására ez a típusú sztreccsfólia nem alkalmazható!

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Gyakori kérdések sztreccsfóliával kapcsolatban

Mi a streccsfólia?
 

Az egyik legkedveltebb csomagolóanyag a raklapok biztonságos szállításához a sztreccsfólia, amely nagyon jó nyújthatósággal rendelkezik. Csomagküldő- és szállítmányozással foglalkozó cégek elengedhetetlen kelléke ez a strech fólia. A sztreccsfólia biztosítja a raklapos termékek és kartondobozok biztonságos rögzítését, és védi az árut a külső környezeti hatásoktól. Kínálatunkban átlátszó és teljesen fedett, fekete sztreccsfóliát is talál, amelyekkel az árut az avatatlan szemektől is megvédheti. Különböző szélességben, színben és méretben talál sztreccsfóliát kínálatunkban.

Miért jó sztreccsfóliát használni?
 

A sztreccsfólia hatékony segítséget nyújt a raklapos áru biztonságos rögzítéséhez, és jelentősen megkönnyíti a szállítási folyamatot. Rugalmas és magas szakítószilárdságú sztreccsfólia stabilan tartja a nehéz és különböző formájú termékeket a raklapon. Raktározás során a strechfólia védi az árut a portól és a nedvességtől. A szreccsfólia belseje kissé ragadós, ami megakadályozza a csomagolt termékek elmozdulását. Webáruházunkban elérhető sztreccsfóliák élelmiszer közvetlen csomagolására, tárolására ez a típusú strechfólia nem alkalmazható!

Milyen alapanyaga van a sztreccsfóliának?
 

A sztreccsfólia anyaga általában polietilén (PE) műanyag, amelynek köszönhetően a fólia rugalmas és könnyen alkalmazható a különböző alakú termékek csomagolására. Nagyon hatékony szag- és folyadékzáró képességgel rendelkezik, amely az anyag sajátosságának köszönhető.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek