home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Kellékanyag
Csomagolástechnika
Sztreccsfólia

Sztreccsfólia

A strech fólia (másnéven sztreccsfólia) rendkívül jól nyújtható anyagának köszönhetően kiválóan alkalmas csomagok, dobozok és egységek rögzítésére és védelmére. Segítségével a nagyobb szállítmányok is biztonságosan mozgathatók a sztreccsfólia szoros tartásának és tapadóképességénke köszönhetően.

A webáruházunkban található sztreccsfóliák úgy lettek kialakítva, hogy kézi használattal, gép igénybevétele nélkül is alkalmazhatóak legyenek. Akár nagy térfogatú és nagy mennyiségű áru, illetve raklapfóliázásra is kiválóan alkalmas sztreccsfóliák. A szreccsfólia védi az árut a szennyeződésektől és nedvességtől. Élelmiszer közvetlen csomagolására, tárolására ez a típusú sztreccsfólia nem alkalmazható!

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

110 mm x 450 m Tezeko TZ100 Wax Festékszalag

110 mm x 450 m Tezeko TZ100 Wax Festékszalag
nettó 3 710 Ft
(4 712 Ft)
Raktáron >100 tek
cartVásárlás

210 mm x 297 mm Papír Íves etikett címke Tezeko Fehér ( 100 ív/doboz )

210 mm x 297 mm Papír Íves etikett címke Tezeko Fehér  ( 100 ív/doboz )
nettó 2 300 Ft
(2 921 Ft)
Raktáron 51-100 dob
cartVásárlás

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér
nettó 3 010 Ft
(3 823 Ft)
Raktáron 47 csom
cartVásárlás

40 mm x 25 mm Papír Tekercses etikett címke Fehér ( 2000 címke/tekercs )

40 mm x 25 mm Papír Tekercses etikett címke Fehér  ( 2000 címke/tekercs )
nettó 1 440 Ft
(1 829 Ft)
Raktáron >100 tek
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tudjon meg többet a kézi sztreccsfóliáról

A kereskedelmi és logisztikai vállalkozások alapvető kellékanyaga, miről kevesen beszélnek, pedig nélkülözhetetlen. Igen, a kézi sztreccsfólia. Képzeljük csak el a világot nélküle, ahol a dobozok és csomagok össze-vissza csúszkálnának, porosodnának, stb. Nem hangzik túl jól, igaz? 

 

Mi a kézi sztreccsfólia?

A kézi sztreccsfólia vékony, áttetsző vagy fekete színű fólia, amely a polietilén nevű anyagból készül. A sztreccsfóliát úgy alakították ki, hogy nyújtható legyen, így ideális megoldás különböző méretű és alakú tárgyak csomagolására. A legtöbb sztreccsfólia tekercs egy karton cső körül van feltekerve, amelyen kényelmesen lehet tartani és irányítani a fólia letekerését.

 

Miért épp sztreccsfólia?

A kézi sztreccsfólia hasznos és sokoldalú eszköz a csomagolásban és szállításban, amelynek célja a termékek védelme és stabilizálása. A sztreccsfólia rugalmas és erős anyaga lehetővé teszi a hatékony és biztonságos csomagolást, valamint számos előnyt kínál a felhasználók számára. Nézzük meg részletesebben a kézi sztreccsfólia jellemzőit és előnyeit.

Rugalmasság: a kézi sztreccsfólia rendkívül rugalmas anyag, amely könnyen nyújtható és illeszkedik a csomagolni kívánt termékekhez. Ez lehetővé teszi a különböző alakú és méretű tárgyak megbízható rögzítését és védelmét.

Tartósság: strapabíró és ellenálló anyag, amely megvédi a csomagolt termékeket a sérülésektől, nedvességtől, porral és egyéb külső hatásoktól. Ez növeli a termékek biztonságát és épségét a szállítás és raktározás során.

Könnyű használat: a kézi sztreccsfólia egyszerűen kezelhető és alkalmazható. Kézzel vagy speciális sztreccsfólia applikátorral könnyedén feltekerhető a csomagolni kívánt termékek köré. Nem igényel speciális szakértelmet vagy képzést a használathoz.

Költséghatékonyság: a kézi sztreccsfólia gazdaságos megoldás a csomagolásra. Használatával időt és munkát takaríthat meg, miközben a termékek biztonságos csomagolását biztosítja.

 

A kézi sztreccsfólia felhasználási lehetőségei:

Raklapok és szállítmányok rögzítése: a kézi sztreccsfólia ideális a raklapok rögzítésére és stabilizálására. A fólia feszítése és tekercselése lehetővé teszi a termékek szorosan egyben tartását, csökkentve a mozgás és a károk lehetőségét a szállítás során.

Csomagok és áruk védelme: a sztreccsfólia segít megvédeni az árukat a por, nedvesség és sérülések ellen a szállítás és raktározás során. A tartós és rugalmas anyag biztosítja a biztonságos csomagolást és a termékek épségét.

Raktározás és logisztika: elengedhetetlen kellékanyag a kézi sztreccsfólia a raktárakban és logisztikai központokban. Használata lehetővé teszi a termékek egységes és rendezett tárolását. A fólia segít minimalizálni a sérülések kockázatát és hozzájárul a hatékony raktározáshoz és szállításhoz.

Gyártás és ipari alkalmazások: jelentős szerepet játszik a sztreccsfólia a gyártási és ipari környezetekben. Használható a termékek védelmére és csomagolására a gyártási folyamat során. Ezenkívül alkalmas az áruk mozgatására és szállítására a gyártósorok között.

 

Tippek a sztreccsfólia tárolására, kezelésére

A sztreccsfólia az egyik leggyakrabban használt csomagolóanyag, mely számos alkalmazási területtel rendelkezik a gyártásban, iparban és logisztikában egyaránt. Azonban ahhoz, hogy a fólia hosszú ideig megőrizze minőségét és biztonságosan használhassuk, fontos tudnunk, hogyan tároljuk és kezeljük megfelelően. 

Tárolás: a sztreccsfólia élettartamának meghosszabbítása érdekében fontos, hogy sötét, száraz helyen tároljuk, távol a közvetlen napfénytől. A napfény ugyanis károsíthatja a fólia anyagát, ami idővel törékennyé és kevésbé rugalmassá válhat.

Hőmérsékleti hatások: bár a sztreccsfólia hőálló, kerüljük a túl magas vagy túl alacsony hőmérsékleteknek való kitettségét. Ha a fóliát hűtőházbanhasználjuk, győződjünk meg róla, hogy a termék erre a célra is alkalmas.

Biztonságos használat: amikor a sztreccsfóliát használjuk, kerüljük az éles tárgyakat, mint például a kések vagy ollók, mert könnyen megsérthetik. Ha a fóliát élelmiszer csomagolására használjuk, győződjünk meg róla, hogy az élelmiszer nem forró, mert a túl magas hőmérséklet deformálhatja vagy megolvaszthatja a fóliát.
 

Gyakori kérdések sztreccsfóliával kapcsolatban

Mi a streccsfólia?
 

Az egyik legkedveltebb csomagolóanyag a raklapok biztonságos szállításához a sztreccsfólia, amely nagyon jó nyújthatósággal rendelkezik. Csomagküldő- és szállítmányozással foglalkozó cégek elengedhetetlen kelléke ez a strech fólia. A sztreccsfólia biztosítja a raklapos termékek és kartondobozok biztonságos rögzítését, és védi az árut a külső környezeti hatásoktól. Kínálatunkban átlátszó és teljesen fedett, fekete sztreccsfóliát is talál, amelyekkel az árut az avatatlan szemektől is megvédheti. Különböző szélességben, színben és méretben talál sztreccsfóliát kínálatunkban.

Miért jó sztreccsfóliát használni?
 

A sztreccsfólia hatékony segítséget nyújt a raklapos áru biztonságos rögzítéséhez, és jelentősen megkönnyíti a szállítási folyamatot. Rugalmas és magas szakítószilárdságú sztreccsfólia stabilan tartja a nehéz és különböző formájú termékeket a raklapon. Raktározás során a strechfólia védi az árut a portól és a nedvességtől. A szreccsfólia belseje kissé ragadós, ami megakadályozza a csomagolt termékek elmozdulását. Webáruházunkban elérhető sztreccsfóliák élelmiszer közvetlen csomagolására, tárolására ez a típusú strechfólia nem alkalmazható!

Milyen alapanyaga van a sztreccsfóliának?
 

A sztreccsfólia anyaga általában polietilén (PE) műanyag, amelynek köszönhetően a fólia rugalmas és könnyen alkalmazható a különböző alakú termékek csomagolására. Nagyon hatékony szag- és folyadékzáró képességgel rendelkezik, amely az anyag sajátosságának köszönhető.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése