Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Kellékanyag
Csomagolástechnika
Sztreccsfólia, Stretch fólia

Sztreccsfólia, Stretch fólia

A stretch fólia (másnéven sztreccsfólia, csomagolófólia) rendkívül jól nyújtható anyagának köszönhetően kiválóan alkalmas csomagok, dobozok és egységek rögzítésére és védelmére. Segítségével a nagyobb szállítmányok is biztonságosan mozgathatók a sztreccsfólia szoros tartásának és tapadóképességénke köszönhetően.

A webáruházunkban található sztreccsfóliák úgy lettek kialakítva, hogy kézi használattal, gép igénybevétele nélkül is alkalmazhatóak legyenek. Akár nagy térfogatú és nagy mennyiségű áru, illetve raklapfóliázásra is kiválóan alkalmas sztreccsfóliák. A szreccsfólia védi az árut a szennyeződésektől és nedvességtől. Élelmiszer közvetlen csomagolására, tárolására ez a típusú sztreccsfólia nem alkalmazható!

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

210 mm x 297 mm Papír Íves etikett címke Tezeko Fehér ( 100 ív/doboz )

210 mm x 297 mm Papír Íves etikett címke Tezeko Fehér ( 100 ív/doboz )
nettó 2 330 Ft
(2 959 Ft)
Raktáron 51-100 dob
Vásárlás

110 mm x 450 m Tezeko TZ100 Wax Festékszalag

110 mm x 450 m Tezeko TZ100 Wax Festékszalag
nettó 3 750 Ft
(4 763 Ft)
Raktáron >100 tek
Vásárlás

40 mm x 25 mm Papír Tekercses etikett címke Fehér ( 2000 címke/tekercs )

40 mm x 25 mm Papír Tekercses etikett címke Fehér  ( 2000 címke/tekercs )
nettó 1 440 Ft
(1 829 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér
nettó 3 130 Ft
(3 975 Ft)
Raktáron >100 csom
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ismerje meg kézi sztreccsfóliát

A kereskedelmi és logisztikai vállalkozások alapvető kellékanyaga, miről kevesen beszélnek, pedig nélkülözhetetlen. Igen, a kézi sztreccsfólia. Képzeljük csak el a világot nélküle, ahol a dobozok és csomagok össze-vissza csúszkálnának, porosodnának, stb. Nem hangzik túl jól, igaz?

A sztreccsfólia az egyik legnépszerűbb módszer a világon különböző tárgyak és anyagok csomagolására és védelmére. Elasztikus és tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmazható az élelmiszeriparban, papíriparban, építőiparban, sőt még a kozmetikai és gyógyszeriparban is.

A biztonságos szállítás a siker záloga és a sztreccsfólia segít megfelelően megvédeni a szállított árut. Az kedvezőtlen időjárási körülmények és egyéb tényezők károsan befolyásolhatják a termékeket, ezért érdemes olyan stretch fóliát alkalmazni, amely minimalizálja a veszteségeket és megvédi az árut a sérüléstől, nedvességtől vagy szennyeződéstől.

Továbbá a sztreccsfólia különböző színekben is kapható, ami jótékonyan befolyásolhatja az anyag megjelenését. Ha fekete színt választunk, biztosak lehetünk abban, hogy a szállított termékek nem lesznek láthatóak illetéktelen személyek számára. Ez segíthet abban az esetben is, ha különösen a diszkrécióra vagy a lopás elkerülésére törekszünk. A sztreccsfólia nemcsak a különböző iparágakban működő vállalatoknál és szolgáltatásokat nyújtó cégeknél elengedhetetlen, hanem ez a népszerű csomagolási mód valójában minden otthonban hasznos lehet. Felújítási munkálatok során, költözéskor, vagy akár hétköznapi takarításoknál is nélkülözhetetlen ez a fólia.
 

 

Mi a kézi sztreccsfólia?

A kézi sztreccsfólia vékony, áttetsző vagy fekete színű fólia, amely a polietilén nevű anyagból készül. A sztreccsfóliát úgy alakították ki, hogy nyújtható legyen, így ideális megoldás különböző méretű és alakú tárgyak csomagolására. A legtöbb sztreccsfólia tekercs egy karton cső körül van feltekerve, amelyen kényelmesen lehet tartani és irányítani a fólia letekerését.

 

Miért épp sztreccsfólia?

A kézi sztreccsfólia hasznos és sokoldalú eszköz a csomagolásban és szállításban, amelynek célja a termékek védelme és stabilizálása. A sztreccsfólia rugalmas és erős anyaga lehetővé teszi a hatékony és biztonságos csomagolást, valamint számos előnyt kínál a felhasználók számára. Nézzük meg részletesebben a kézi sztreccsfólia jellemzőit és előnyeit.

Rugalmasság: a kézi sztreccsfólia rendkívül rugalmas anyag, amely könnyen nyújtható és illeszkedik a csomagolni kívánt termékekhez. Ez lehetővé teszi a különböző alakú és méretű tárgyak megbízható rögzítését és védelmét.

Tartósság: strapabíró és ellenálló anyag, amely megvédi a csomagolt termékeket a sérülésektől, nedvességtől, porral és egyéb külső hatásoktól. Ez növeli a termékek biztonságát és épségét a szállítás és raktározás során.

Könnyű használat: a kézi sztreccsfólia egyszerűen kezelhető és alkalmazható. Kézzel vagy speciális sztreccsfólia applikátorral könnyedén feltekerhető a csomagolni kívánt termékek köré. Nem igényel speciális szakértelmet vagy képzést a használathoz.

Költséghatékonyság: a kézi sztreccsfólia gazdaságos megoldás a csomagolásra. Használatával időt és munkát takaríthat meg, miközben a termékek biztonságos csomagolását biztosítja.

 

A kézi sztreccsfólia felhasználási lehetőségei:

Raklapok és szállítmányok rögzítése: a kézi sztreccsfólia ideális a raklapok rögzítésére és stabilizálására. A fólia feszítése és tekercselése lehetővé teszi a termékek szorosan egyben tartását, csökkentve a mozgás és a károk lehetőségét a szállítás során.

Csomagok és áruk védelme: a sztreccsfólia segít megvédeni az árukat a por, nedvesség és sérülések ellen a szállítás és raktározás során. A tartós és rugalmas anyag biztosítja a biztonságos csomagolást és a termékek épségét.

Raktározás és logisztika: elengedhetetlen kellékanyag a kézi sztreccsfólia a raktárakban és logisztikai központokban. Használata lehetővé teszi a termékek egységes és rendezett tárolását. A fólia segít minimalizálni a sérülések kockázatát és hozzájárul a hatékony raktározáshoz és szállításhoz.

Gyártás és ipari alkalmazások: jelentős szerepet játszik a sztreccsfólia a gyártási és ipari környezetekben. Használható a termékek védelmére és csomagolására a gyártási folyamat során. Ezenkívül alkalmas az áruk mozgatására és szállítására a gyártósorok között.

 

Stretch fólia ideális a futár csomagok védelmére

A sztreccsfólia egy nagyon sokoldalú csomagolási anyag. Elsősorban a stretch fólia a legegyszerűbb és leginkább hatékony módszerek egyike a futárcsomagok csomagolásához, de nem csak. Alkalmazható tárgyak por, árvíz vagy napfény elleni védelmére is. Rugalmas tulajdonságainak köszönhetően nagyon jól lefedi minden alakot, miközben rendkívül könnyen használható. A sztreccsfólia egy nagyon rugalmas fólia, akár 160%-170%-ig is nyújtható! Fóliánk rendkívül ellenálló a szakadásokkal szemben, és vastagsága 23 mikron (my). Elérhető átlátszó és fekete színű sztreccsfólia. A stretch fólia jó választás azok számára, akik olcsó módon szeretnének csomagolni vagy védeni.

 

Tippek a sztreccsfólia tárolására, kezelésére

A sztreccsfólia az egyik leggyakrabban használt csomagolóanyag, mely számos alkalmazási területtel rendelkezik a gyártásban, iparban és logisztikában egyaránt. Azonban ahhoz, hogy a fólia hosszú ideig megőrizze minőségét és biztonságosan használhassuk, fontos tudnunk, hogyan tároljuk és kezeljük megfelelően. 

Tárolás: a sztreccsfólia élettartamának meghosszabbítása érdekében fontos, hogy sötét, száraz helyen tároljuk, távol a közvetlen napfénytől. A napfény ugyanis károsíthatja a fólia anyagát, ami idővel törékennyé és kevésbé rugalmassá válhat.

Hőmérsékleti hatások: bár a sztreccsfólia hőálló, kerüljük a túl magas vagy túl alacsony hőmérsékleteknek való kitettségét. Ha a fóliát hűtőházbanhasználjuk, győződjünk meg róla, hogy a termék erre a célra is alkalmas.

Biztonságos használat: amikor a sztreccsfóliát használjuk, kerüljük az éles tárgyakat, mint például a kések vagy ollók, mert könnyen megsérthetik. Ha a fóliát élelmiszer csomagolására használjuk, győződjünk meg róla, hogy az élelmiszer nem forró, mert a túl magas hőmérséklet deformálhatja vagy megolvaszthatja a fóliát.


Stretch Fólia típusok

Sztreccsfólia választásakor meg kell válaszolnunk a kérdést, hogy átlátszó-e vagy fekete? A következő kérdés a méretek. Kínálatunkban találhat standard méretű tekercseket, valamint kisebb sztreccsfóliát a csomagoláshoz.

 

Hol vásárolhat sztreccsfóliát?

A Webmaxx-nál történő vásárlás sok okból kifolyólag előnyös. A raktárkészletünk valamint a minőségi sztreccsfóliánk az egyik legfőbb előnyünk. Ha nem szeretne várni a rendelés kiszállítására futárunk által, akár személyesen is átveheti raktárunkban (a készlet a weblapon mindig látható). Azonban az ügyfelek többsége a stretch fólia szállítással történő megrendelését választja, mivel ez gyorsan, általában a rendelést követő másnap történik.

 

Sztreccsfólia ár

A stretch fólia árunk a piacon a legalacsonyabbak közé tartozik, de nagyobb mennyiségű vásárlás esetén további kedvezményt tudunk biztosítani. Ezért sok vállalkozás, ahol a stretch csomagolófóliát mindennap használják, rendszeresen nálunk vásárol

Gyakori kérdések sztreccsfóliával kapcsolatban

Mi a streccsfólia?
 

Az egyik legkedveltebb csomagolóanyag a raklapok biztonságos szállításához a sztreccsfólia, amely nagyon jó nyújthatósággal rendelkezik. Csomagküldő- és szállítmányozással foglalkozó cégek elengedhetetlen kelléke ez a strech fólia. A sztreccsfólia biztosítja a raklapos termékek és kartondobozok biztonságos rögzítését, és védi az árut a külső környezeti hatásoktól. Kínálatunkban átlátszó és teljesen fedett, fekete sztreccsfóliát is talál, amelyekkel az árut az avatatlan szemektől is megvédheti. Különböző szélességben, színben és méretben talál sztreccsfóliát kínálatunkban.

Miért jó sztreccsfóliát használni?
 

A sztreccsfólia hatékony segítséget nyújt a raklapos áru biztonságos rögzítéséhez, és jelentősen megkönnyíti a szállítási folyamatot. Rugalmas és magas szakítószilárdságú sztreccsfólia stabilan tartja a nehéz és különböző formájú termékeket a raklapon. Raktározás során a strechfólia védi az árut a portól és a nedvességtől. A szreccsfólia belseje kissé ragadós, ami megakadályozza a csomagolt termékek elmozdulását. Webáruházunkban elérhető sztreccsfóliák élelmiszer közvetlen csomagolására, tárolására ez a típusú strechfólia nem alkalmazható!

Milyen alapanyaga van a sztreccsfóliának?
 

A sztreccsfólia anyaga általában polietilén (PE) műanyag, amelynek köszönhetően a fólia rugalmas és könnyen alkalmazható a különböző alakú termékek csomagolására. Nagyon hatékony szag- és folyadékzáró képességgel rendelkezik, amely az anyag sajátosságának köszönhető.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése