Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Címke készítés

Címke készítés

címke készítés gyártás

 

Öntapadós címke készítés

A címke készítés és használat napjainkban a legtöbb vállalkozást érinti. A termékek jelölésének és azonosításának legkedveltebb módszere a tekercses öntapadós etikett címkék használata. Ezeknek az öntapadós címkéknek a használatát elsősorban az egyszerű alkalmazhatóság és a széleskörű felületkompatibilitás teszi előnyössé.

Vállalatunk, több mint két évtizedes tapasztalattal, készséggel áll rendelkezésre még a legexkluzívabb címke készítési igények esetén is. Az öntapadó címkéket számos területen alkalmazzák, többek között a kiskereskedelemben, logisztikában, az egészségügyi szektorban és a termelési folyamatokban.

 

Címke készítés Ajánlatkérés

 

Tekercses és íves címke készítés

Tekercses vagy íves címke készítésére specializálódott nyomdát keres, az elvárások között kiemelkedő jelentőséggel bír az állandóan kiváló minőségű öntapadós etikett címkék elérhetősége, a megbízható és időre történő szállítás, a szükséges alapanyagok folyamatos készleten tartása és a versenyképes árak. 

A fogyasztók, miközben a bolti polcok előtt állnak és a különféle termékek között válogatnak egy bizonyos kategóriában, a címkék létfontosságú útmutatást nyújtanak a választási folyamat során. Ezek a címkék minden fontos márkajelzést és grafikát, valamint a jogszabályok által megkövetelt információkat tartalmazzák. Akár kozmetikai termékekről, akár élelmiszerekről van szó, az öntapadós címkék kulcsfontosságú információkat nyújtanak az összetevőkről.

Lépjen kapcsolatban címke szakértőinkkel, hogy személyre szabott ajánlatot adjunk tekercses vagy íves öntapadós címke készítésére!

 

Expressz címke készítés

Ügyfeleink elvárásainak megfelelően rövid gyártási határidővel - átlagosan 5-7 munkanap - magas minőségi sztenderdeknek megfelelően, készítünk és szállítunk tekercses vagy íves öntapadós etikett címkéket. Ezáltal több nyomtatási technológiát vetünk be, mint a Flexo, UV InkJet, és az Ofszet nyomtatás a minőség fokozása és a költségek optimalizálása érdekében.

Széleskörű nyomdatechnikai eszközparkunkkal és jelentős szakmai tapasztalatunkkal minden, a címkézéssel kapcsolatos kívánságot magas színvonalon tudunk teljesíteni. Legyen szó bármilyen igényről, prémium minőségű nyomtatott vagy nyomatlan öntapadó etikett címkék készítésére vagyunk képesek, költséghatékonyan.

 

Négyzet, kör vagy bármilyen formájú öntapadós címkét készítünk

Partnereink igényeihez igazodva készítjük el az öntapadós etikett címkéket a kívánt formában, legyen az négyzetes, kör vagy bármilyen alakos. Sőt igény esetén nem csak a címke gyártását tudjuk vállalni, hanem címkenyomtatást is elvégezzük, tehát csak a termékek címkézésére kell összpontosítania.

 
 
Bármilyen formájú címke készítés

 

Nyomatlan vagy nyomtatott címke készítés professzionális technológiával

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk az öntapadós címkék készítésében és a legfejlettebb íves és tekercses címkegyártó technológiákat alkalmazzuk. Cégünk büszkélkedhet Magyarország egyik legkorszerűbb címke készítő eszközparkjával, amely íves és tekercses öntapadó címkék gyártására is alkalmas

Szakértőink a címke tervezéstől egészen a gyártás végéig, teljes körű nyomdai megoldásokat kínálnak és végig segítik a döntésekben. Címke készítő gépparkunknak köszönhetően, akár hét színnel is vállalunk címke készítést és címkenyomtatást. Az öntapadó címkéket digitális InkJet, UV Flexo, vagy vizes bázisú Flexo technológiák segítségével készülnek. Az alapanyagok széles választéka – beleértve a papírt, műanyagot és direkt termált – és különböző ragasztók biztosítják a termékek sokoldalúságát.

Címke készítő technológiánk lehetővé teszi az íves és a tekercs formátumú gyártást 25, 40 vagy 76 mm-es belső magátmérővel, amelyek optimálisak a különböző címkenyomtatók és címkefelrakó gépek számára.

 

Öntapadós etikett címke készítés felsősfokon

  • Ingyenes tanácsadás: címke szakértőink végig segítséget nyújtanak a tervezéstől a címke gyártásig minden területen!
  • 20+ év tapasztalat: rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a címke készítés területén, így biztos a siker a közös munkánál!
  • Mennyiségi kedvezmény: minél nagyobb mennyiségben vásárolsz öntpadós etikett címkét, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!
  • Gyors szállítás: a címkéket átlagosan 5-7 munkanap alatt elkészítjük, hogy minél hamarabb lehessen alkalmazni!

 

Flexo tekercses címke készítés

A flexo címke készítési módszer egy rendkívül költséghatékony és gyors címkenyomtatási eljárás, mely széles körben használható az eltérő alapanyagú öntapadós etikett címkék és csomagolóeszközök előállításában.

A flexo címke készítési technológia gyors nyomtatási sebességet biztosít sokféle felületen, így papíron, műanyagon és fóliákon egyaránt. A flexo címke készítési módszer különleges előnye a sokrétű felhasználhatóság és a kivételes nyomtatási minőség, amit nyújt, ezzel kiemelkedő választást biztosítva a különböző címkék és csomagolások előállításához.

 
 
Flexo tekercses címke készítés

UV InkJet címke készítés

Az UV inkjet technológiával történő címke készítés és címkenyomtatás úttörő módszerként jelent meg, megkönnyítve az öntapadó címkék gyors és hatékony előállítását.

Az UV InkJet címke készítés címke készítés során a technológia az UV fényt használja fel a tinta azonnali rögzítésére a címkék felületén, ami egy gyorsabb és zökkenőmentesebb produkciós folyamatot eredményez. Az UV Inkjet módszer előnyei a kiemelkedő címkenyomtatási minőség, a nagy sebesség és a széles alkalmazhatóság, amely tökéletesen megfelel kisebb és közepes nagyságú címke készítési és címkenyomtatási feladatokra.

Az UV inkjet nyomtatás egy korszerű és hatásos megoldást kínál, amely megfelel a piac aktuális elvárásainak, magas minőségű címkéket biztosítva rövid határidőkkel.

 
UV InkJet címke készítés

Nyomtathato címke stancolás

Lézeres címke stancolás: Ideális megoldást nyújt prototípusok és kisebb volumenű címkék készítésénél. A lézeres címkestancolás nagy pontosságot biztosít a számítógéppel vezérelt lézersugár segítségével. Ez a stancolási módszer rendkívül pontos, akár +/- 0,1 mm-es vágási tűréshatárokat is képes garantálni.

Síkágyas címke stancolás: Kis- és közepes mennyiségű öntapadós címkék készítésekor alkalmazzuk. A síkágyas stancolási technológia majdnem minden anyagot képes vágni, max. 1 mm-es vastagságig terjedően. A síkágyas címke stancolás körülbelül +/- 0,30 mm-es pontosságot kínál.

Rotációs címke stancolás:A nagyobb szériás öntapadós címke készítés során kerül alkalmazásra. A rotációs címke stancolási technológia során a vágó szerszám mágneshengerekből áll, amelyekre előzőleg felerősítették a megfelelően metszett vágólemezeket, vagy olyan hengerekből, amelyekre közvetlenül gravírozták a kivágandó formákat.

 
Nyomtathato címke stancolás

 

Címke készítés Ajánlatkérés

 

A címke készítés főbb iparágai

Élelmiszeripari címke készítés

Élelmiszeripari címke készítés

A mai élelmiszeripari normák betartása mellett kiemelten fontos a megfelelő öntapadó címke használata. Több évtizednyi tapasztalattal a magas minőségű címkék területén, kiváló megoldásokat kínálunk minden igényre. Mind nagy élelmiszer kiskereskedelmi láncokkal, mind a kisebb, családi üzemeltetésű boltokkal együttműködve biztosítjuk a címkék széles körű felhasználhatóságát.

 
Kereskedelemi címke készítés

Kereskedelemi címke készítés

A kiskereskedelmi szektorban az öntapadós etikett címkék elengedhetetlenek a termékek azonosításában és a vásárlók tájékoztatásában. Továbbá kulcsfontosságú marketing eszközöként funkcionálnak a vásárlási döntés elősegítésében. Ezek az etikett címkék fontos információkat közvetítenek, mint a termékspecifikációk, összetétel, vonalkód, biztonsági figyelmeztetések, veszélyjelző ikonok, használati utasítások és árcímkék, miközben a fogyasztók figyelmét a márkára irányítják.

 
Kozmetikai címke készítés

Kozmetikai címke készítés

A kozmetikai és szépségápolási termékek gyártói számára elengedhetetlen a változatos és esztétikailag vonzó címkék használata, amelyek harmonizálnak magukkal a termékekkel. Címke készítési és nyomtatási technológiánk lehetővé teszik már a kisebb volumenű matricák gazdaságos előállítását is, miközben pontosan követjük a termékek összetételét, allergén információkat, vonalkódokat, valamint az organikus és természetes termékek tanúsítását. A címkéink víz- és olajállóak, továbbá védőfólia vagy lakk réteggel ellátottak, így karcállóak és hosszú távon megőrzik olvashatóságukat.

Logisztikai címke készítés

Logisztikai címke készítés

A logisztikai folyamatokban a sebesség és a hibamentesség kritikus jelentőségű. Az öntapadós logisztikai etikett címkék kulcsszerepet játszanak az áruk célba juttatásának pontosságában és az egyéb logisztikai műveletek hatékonyságában. Az automatizált tárolási rendszerekben speciális paletta- és helycímkék használata szükséges, amelyek kiváló tapadást biztosítanak különféle anyagokhoz, mint a fa, a fém és a műanyag, és amelyek távolságból is jól érzékelhetőek.

 
Gyártási címke készítés

Gyártási címke készítés

A gyártási folyamatok során használt öntapadó címkéknek speciális környezeti hatásokkal, mint a hő, a nyomás, vagy a vegyi anyagokkal való érintkezés, szembe kell nézniük. Ezeknek az öntapadó címkéknek időnként könnyen eltávolíthatónak, ugyanakkor rendkívül ellenállónak kell lenniük. Ezért az anyagválaszték, a ragasztók és a tervezés során fokozott figyelmet kell fordítani. A megfelelően kiválasztott címkék elősegítik a biztonságos és hatékony gyártást, csökkentve a hulladék keletkezését és minimalizálva a gyártási hibák lehetőségét.

Vegyipari címke készítés

Vegyipari címke készítés

Vegyipari alkalmazásokhoz az öntapadó etikett címkéknek különösen ellenállónak kell lenniük, hogy a kemény körülmények között is megőrizzék tapadásukat és olvashatóságukat. Ezek a címkék nem reagálhatnak a vegyi anyagokkal, így biztosítva, hogy a tartályok tartalma mindig pontosan azonosítható legyen. Polipropilénből és polietilénből készült öntapadó címkéink megfelelnek a veszélyes anyagok jelölésére vonatkozó szigorú előírásoknak.

 

Címke készítés Ajánlatkérés

 

A leggyakoribb címke készítési munkáink

 

 

Ajánlatkérés öntapadó címke készítésre

 

Címke készítés Ajánlatkérés

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése