Tekercses címkék
A tekercses címkenyomtatóban alkalmazott kellékanyagok (címke és festékszalag) befolyásolják az eszköz hibátlan működését és élettartamát, valamint a kapott nyomat minőségét, ellenálóságát és tartósságát. Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat szállítja ügyfelei részére!

Wax festékszalag:

Viasz alapú termék, mely főleg papír etikettre történő nyomtatásra ajánlott. Határozott, éles fekete nyomatot ad nagy sebességű nyomtatás mellett is, ami könnyű olvashatóságot biztosít.


Wax-Resin festékszalag:

Viasz és műgyanta keverék, mely kompromisszumokkal használható papír és műanyag alapanyagokkal is. Jó választás, ha festékszalag csere nélkül kell tudni papír és műanyag címkét is nyomtatni úgy, hogy a nagy mechanikai kopásállóság nem kritikus szempont. A színes szalagok is Wax-Resin alapanyagok.


Resin festékszalag:

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen illik bármely műanyagcímke nyomtatásához, széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak.


Near-Edge festékszalag:

A Near Edge technológiát használó nyomtatókhoz való viasz és műgyanta keverék alapú festékszalag, nagy sebességű nyomtatáshoz. Alkalmas bármely papír, Polietilén, Polipropilén és PVC alapanyag nyomtatására.

Árajánlatkérés


Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: