Tekercses címkék

Wax festékszalag:

Viasz alapú termék, mely főleg papír etikettre történő nyomtatásra ajánlott. Határozott, éles fekete nyomatot ad nagy sebességű nyomtatás mellett is, ami könnyű olvashatóságot biztosít.
WL1 Wax festékszalag
WL3 Wax festékszalag (megszűnt)
WL18 Premium Wax festékszalag

Wax-Resin festékszalag:

Viasz és műgyanta keverék, mely jó kompromisszum a költségek és elvárások optimalizálására. Alkalmas bármely papír, Polietilén, Polipropilén és PVC alapanyag nyomtatására. A színes szalagok is Wax-Resin alapanyagok.
WL25 Wax-Resin festékszalag
WLC Wax-Resin festékszalag

Resin festékszalag:

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen illik bármely műanyagcímke nyomtatásához, széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak.
WL51 Resin festékszalag

Near-Edge festékszalag:

A Near Edge technológiát használó nyomtatókhoz való viasz és műgyanta keverék alapú festékszalag, nagy sebességű nyomtatáshoz. Alkalmas bármely papír, Polietilén, Polipropilén és PVC alapanyag nyomtatására.
WL40 Near-Edge Wax-Resin festékszalag
Árajánlatkérés


Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: