Biztonsági címke bemutatása

Többféle biztonsági etikett címke létezik, melyek alapanyagukban és funkciójukban is különböznek egymástól. Nagyobb értékű eszközök (dobozok, csomagok, számítógépek, adathordozók, garanciális alkatrészek, stb.), vagy hamisítás/lopás veszélyének kitett termékek (pl. okmányok, gyári-, leltári szám, stb.) azonosítására, védelmére használják. A legismertebb biztonsági matricák: biztonsági bevágással ellátott, porladó/foszló/destruktív/töredező és a VOID (nyomot hagyó). 
Ezek a legelterjedtebb biztonsági megoldások a címkézésben, de ezek mellett számtalan speciális biztonsági célú megoldás és címke anyag létezik. A biztonsági címkéket természetesen bármilyen méretben, tekercselésben, akár színes előnyomással vagy logózva is tudjuk szállítani.

Biztonsági bevágású címke

A legalacsonyabb szintű védelmet a bevágással ellátott címke jelenti. A gyártás során a címkét olyan bevágásokkal látják el, mely lehetetlenné teszi a címke felragasztás utáni roncsolásmentes eltávolítását. Az etikettet nem lehet ép állapotban leszedni, és átragasztani más felületre. Alkalmazását alacsony biztonsági szint igény esetén javasoljuk. Elsősorban árcímkék készülnek ezzel az eljárással, ahol a terméken feltüntetett ár vagy vonalkód vásárlók általi cseréjét szeretnénk elkerülni. Jellemzően papír alapanyagú címék készülnek ezzel az eljárással.

Foszló, destruktív biztonsági címke bemutatása

A biztonsági bevágásokkal ellátott etiketteknél magasabb szintű védelmet jelent az ún. foszló (más néven: porladó, destruktív, töredező, stb.) címke. Az destruktív alapanyagú címkék esetén nincsen szükség bevágásokra, mivel az alapanyag specialitásából adódóan a felragasztott etikett csak darabokban, szálakban távolítható el, mely lehetetlenné teszi az újbóli összeillesztést. A foszló etikett címke megnyomtatásához festékszalagra van szükség! Használatát tárgyi eszközök jelöléséhez, nagyobb értékű termékek vonalkód vagy árcímkéihez, garancia címkékhez javasoljuk.

VOID biztonsági címke bemutatása

A legmagasabb fokú védelmet a nyomot hagyó, vagy más néven VOID címke jelenti. A VOID biztonsági címke speciális erős ragasztójának legfőbb jellemzője, hogy felragasztás után nem távolítható el, vagy nem helyezhető át nyom nélkül, csökkentve a visszaélés esélyét. Az eltávolítási kísérletre az biztonsági címke VOID feliratot, vagy sakktábla mintát hagy maga után. A VOID címke biztonsági műanyag alapanyagú, melyet erős ragasztóval párosítanak, így számos felületen tökéletes tapadást biztosít.  A ragasztó maximális hatását felragasztás után 24 órával fejti ki.

Biztonsági címke felhasználásáról képek

biztonsági öntapadós etikett címke void destruktiv biztonsági öntapadós etikett címke void destruktiv biztonsági öntapadós etikett címke void destruktiv biztonsági öntapadós etikett címke void destruktiv

Raktárról választható biztonsági címke

Szélesség Magasság Alapanyag Címke/tek. Pálya Szín Ajánlat/rendelés Részletek
30 mm 12 mm Műanyag
3750 db
102 mm
40 mm
1 Fehér Részletek
35 mm 12 mm Papír
5000 db
135 mm
76 mm
1 Fehér Részletek
50 mm 25 mm Műanyag
2500 db
114 mm
40 mm
1 Fehér Részletek
50 mm 25 mm Műanyag
7000 db
191 mm
76 mm
1 Fehér Részletek
60 mm 12 mm Műanyag
2500 db
0 mm
76 mm
1 Fehér Részletek

Raktárról választható festékszalagok

Szélesség Magasság Alapanyag tekercselés Átmérő Szín Ajánlat/rendelés Részletek

Szállíthatóság
Raktáron
Szállítási költség: 1.000 Ft
Budapesti címre: azonnali megrendelés esetén Hétfő (01.27.)
Vidéki címre: azonnali megrendelés esetén Hétfő (01.27.)
Személyes átvétel irodánkban: foglalható és átvehető
Árajánlatkérés
Amennyiben maradtak még nyitott kérdések, keresse kollégáinkat!
A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, jegyezze fel nyomtatójának pontos típusát!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: