Vértasak-, vérzsák- transzfúziós címke

Vértasak-, vérzsák- transzfúziós címke bemutatása

Kínálatunkban a gyógyszeripari címkék teljes palettájára tudunk megoldást adni. Ezen belül az egyik felhasználási terület a vértasak, vérzsák vagy úgynevezett transzfúziós címke. Az egészségügyben elengedhetetlenül fontos a pontos azonosítás, hiszen ez is egy olyan terület, ahol a tévedés nem megengedhető! 
A laboratóriumokban és egészségügyben használt címkéknek szigorú követelményeknek kell megfelelnie és hosszú távú, megbízható azonosítást kell biztosítania. A vérzsákok jelölésére és nyomon-követésére speciális elsődleges és másodlagos vérzsák címkét kínálunk a megfelelő folyamati szintekhez. 
A kórházi vértasak címkézésére mindkét folyamathoz speciális műanyag alapanyagú matricát kínálunk, melyekhez speciális ragasztót társítunk. Ennek következtében tartós azonosítást biztosít a vérzsák címke és ellenáll a legszélsőségesebb környezeti hatásoknak is. 

Elsődleges vérzsák címke

A címkét közvetlenül a gyártó teszi a vértasakra, amin az azonosításhoz szükséges adatokat jeleníti meg, mint pl.: gyártó cég, elérhetőség, azonosító szám, stb. Az elsődleges vérzsák címkéket laboratóriumok, kórházak és vérbankok is használják. A véradás után a vérzsákra kerülő matrica tartalmazza a szükséges információkat, mint pl.: véradó neve, vércsoport, stb. 
A Zebra 8000T "primary blood bag" címke speciális Zebra festékszalaggal együtt kiváló nyomatképet biztosít és az egészségügyi körülmények között található vegyszereknek tisztítószereknek ellenáll. Továbbá a Zebra elsődleges vérzsák címkéjét az ISEGA jóváhagyta és megfelel a ISO3826 szabványnak. A címke minimum felragasztási hőmérséklete +0°C, alkalmazható -40°C-tól +70°C-os tartományban.

Másodlagos vérzsák címke

Ez a címke az elsődleges vértasak címkére kerül rá, lefedi azt. A másodlagos vérzsák műanyag (PE) címke anyaga közvetlenül nem helyezhető a vértasakra csak az elsődleges címke felületére ragasztható. 
A Zebra 8000T "secondary blood bag" címke speciális Zebra festékszalaggal együtt kiváló nyomatképet biztosít és az egészségügyi körülmények között található vegyszereknek tisztítószereknek ellenáll. Továbbá a Zebra másodlagos vérzsák címkéje megfelel a ISBT128 szabványnak és az FDA irányelveknek. A címke minimum felragasztási hőmérséklete +7°C, alkalmazható -54°C-tól +120°C-os tartományban.

Vértasak-, vérzsák- transzfúziós címke felhasználásáról képek

Vértasak-, vérzsák- transzfúziós címke Vértasak-, vérzsák- transzfúziós címke Vértasak-, vérzsák- transzfúziós címke

Raktárról választható vértasak-, vérzsák- transzfúziós címke

Szélesség Magasság Alapanyag Címke/tek. Pálya Szín Ajánlat/rendelés Részletek

Raktárról választható festékszalagok

Szélesség Magasság Alapanyag tekercselés Átmérő Szín Ajánlat/rendelés Részletek

Árajánlatkérés
Amennyiben maradtak még nyitott kérdések, keresse kollégáinkat!
A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, jegyezze fel nyomtatójának pontos típusát!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: