Zebra ZXP9
plasztikkártya nyomtató

Minden igényt kielégítő, csúcskategóriás kártyanyomtató
Fotóminőségű élethű színek, széltől-szélig, moduláris
felépítés, laminálás és kódolás akár egy menetben!

Főbb jellemzők (Modell: Z94-000C0000EM00):

 • Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Kétoldalas lamináló: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, kártyatartó: max. 150 kártya, kétoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
 • Nyomtatási technológia: Retranszfer
 • Használható kártya típusok: PVC, kompozit PVC alapú mágnes/chipkártya
 • Monokróm nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra
 • Max. színes egyoldalas nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra
 • Max. színes kétoldalas nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra
 • Kártyaadagoló kapacitás: 150 kártya
 • Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
 • Interfész: USB, Ethernet

Zebra ZXP9 kártyanyomtató bemutatása:

A Zebra ZXP Series 9 plasztikkártya nyomtató a gyártó professzionális sorozatának legújabb tagja, mely a 6 évvel ezelőtt bemutatott ZXP8-as szériát váltja le. Az amerikai gyártó plasztikkártya nyomtatója egyedülálló fotóminőségű nyomtatást, éles kontrasztot, élethű tiszta színeket biztosít, ami minden igényt kielégít. Az eszköz moduláris felépítésének köszönhetően az alapgéphez akár a későbbiekben is vásárolhatók különféle kiegészítők, kódolók. 

Fotóminőségű élethű színek, széltől-szélig!

A Zebra folyamatosan igyekszik kielégíteni a piaci igényeket, ezért az új Zebra ZXP9 plasztikkártya nyomtatónál a fejlesztőmérnökök kiemelt figyelmet fordítottak a valódi fotóminőségű nyomtatásra (kifutós nyomtatás, nincsen fehér margó a kártya szélén), melyhez éles kontraszt és élethű, tiszta színek párosulnak.
A Zebra ZXP9 nyomtató színes és monokróm (fekete) kártyák elkészítésére egyaránt alkalmas. A re-transzfer technológiának köszönhetően a kártya nyomtatása kifutós (margó nélküli) és megközelítőleg nyomdai minőségű. A műanyag kártyákra a vonalkódon kívül szöveg, grafika, sorszám valamint fénykép kerülhet.
A Zebra ZXP9 adagoló egysége 150 kártya befogadására képes, a kimeneti tartó pedig 100 kártya tárolására alkalmas, de opcionálisan bővíthető 150 kártyásra.

Re-transzfer technológia előnyei

 • A nyomtatási folyamat: a ZXP9 nyomtató két lépésben állítja elő a nyomtatott műanyag kártyákat. Először a nyomat negatívját készíti el szublimációs eljárással egy átlátszó és rugalmas hordozó fóliára (Zebra transzfer film 800012-601). Majd a második lépésben thermo-transzfer eljárással nyomtatja rá a hordozó szalagról a kártyára a nyomatot - akár egyszerre a kártya mindkét oldalára. 
 • Nyomdai minőség: az eljárásnak köszönhetően nyomdai minőségű, kifutós (kifutós nyomtatásnak köszönhetően a kártya szélén nem marad 1-2 mm-es fehér csík, ahol kilátszik a kártya alapszíne) kártyák állíthatóak elő pillanatok alatt, élethű színekkel.
 • Kíméli a nyomtatófejet: a re-transzfer eljárás további előnye, hogy növeli a nyomatófej élettartamát, hiszen a fej nem érintkezik közvetlenül a kártyával, szemben a korábbi nyomtatási módokkal.
 • Többszintű biztonság: hologramos védőréteg használata esetén más nyomtatóknál kétszer kellett a kártyát a nyomtatóba helyezni. A Zebra ZXP9 plasztikkártya nyomtatóhoz rendelhető olyan alapanyag, ahol a fólia alapból el van látva biztonsági hologrammal. Ennek köszönhetően a kártyát a gyártás során nem kell kivenni a nyomtatóból és újra visszahelyezni, hanem egy lépésben történik a nyomtatás és a hologram-, illetve a laminálás felvitele.
 • Kártya anyagától független nyomtatás: a hagyományos közvetlen nyomtatási eljárás csak PVC alapú, sima felületű műanyag kártyákra tudott nyomatot készíteni. Az új, retranszfer eljárással bármilyen műanyag alapú, akár gyorsabban lebomló, környezetbarát kártyára (PVC, Kompozit PVC, ABS, PET, PET-G, Teslin®, Polikarbonát) is lehet nyomtatni, melyek felülete nem feltétlenül kell, hogy sík legyen.

Egyszerű hálózati integráció és menedzsment

 • A XML alapú nyomtató driver-ek, SDK (szoftver fejlesztői eszközök) és menedzsment utility-k széleskörű lehetőségeket biztosítanak a mindenkori vállalati igényeknek megfelelő adaptációnak, a Zebra ZXP9 nyomtató gyorsan, egyszerűen, költségkímélően a vállalati IT integráns részévé tehető, biztosítható a gyors, hibamentes üzembehelyezés.
 • A Windows drivernek köszönhetően a meglevő alkalmazások továbbra is működhetnek, a meglevő szoftver infrastruktúra kihasználható, a már működő beruházások nem vesznek kárba.
 • Az USB és az Ethernet interfész segítségével egyszerűen csatlakoztatható a helyi ill. a hálózati szerverhez.

Zebra ZXP9 biztonsági szolgáltatások

 • Lamináló egység (egyoldalas vagy kétoldalas fóliázáshoz): védi a kártyát a csalás és hamisítás ellen, meglátszik, ha a kártyán valamilyen utólagos beavatkozás történik.
 • Biztonsági zár: megakadályozható az illetéktelen hozzáférés
 • Kensington zár: lopás elleni védelem

Opcionális bővítési lehetőségek

 • Mágneskártya kódoló egység: a Zebra ZXP9 kártyanyomtatóba használhatunk hagyományos alap- vagy mágneskártyát (bankkártya). A mágneskártyák kódolása - az opcionálisan megrendelhető kódolóegységgel - a nyomtatással egyidejűleg elvégezhető.
 • Chipkártya kódoló egység: a ZXP Series 9 kártyanyomtatóba használható chipkártyák kódolásához szükséges kiegészítő (kontaktusos és kontaktus nélküli smart kártya író egység).
 • RFID kódoló egység: a kártyanyomtatóba használható RFID kártyák kódolásához szükséges kiegészítő.
 • Wi-Fi interfész: az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB és Ethernet csatlakozással rendelkezik, de opcióként kérhető wireless interfész, így még rugalmasabban összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel.
 • Kártyakiadó egység: a Zebra ZXP9 kártyanyomtató kimeneti tárolójában alapból 100 kártya fér el, mely opcionálisan 150 kártya tárolására bővíthető.
 • Biztonsági zár: a nyomtató egységei külön-külön zárhatóak, hogy illetéktelenek ne tudják az eszközt kinyitni
 • Lamináló egység: a nyomtatóhoz vásárolható egy és kétoldalas lamináló egység. Az eljárásnak köszönhetően jelentősen megnövelhető a nyomtatott kártyák élettartama, továbbá védi a kártyákat a csalás és hamisítás ellen is.

Plasztikkártya tervezésétől a nyomtatásig

Az eszközhöz ingyenesen mellékelünk Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak nyomtatott plasztik kártyát készíteni Windows alkalmazásokból, mint pl. Corel Draw és egyéb népszerű programok.
A plasztik kártyák egyszerű megtervezését és kódolását az eszközhöz külön vásárolható Zebra Card Studio szoftver biztosítja, mellyel egy rajzoló programhoz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott műanyag kártyák szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot, sorszámot, fényképet, stb. 
A Zebra CardStudio program három változatban rendelhető: 
A legegyszerűbb a  Classic verzió, amellyel szöveget, grafikát, fényképet, Code39 és Code 128 egydimenziós vonalkódot nyomtathatunk, valamint mágneskártyát kódolhatunk.
A középső a Standard változat a Classic verzió tudásán felül már ismeri az összes 1 és 2 dimenziós kódot, XLS és CSV fájlokból tudunk adatokat nyomtatni és ClipArt menedzsert is tartalmaz. 
A legfejlettebb  Professional verzióval már Chip- és RFID kártyák is kódolhatóak adatbázisból, aláírás és panel kezelés valamint rendelkezik ujjlenyomat és biztonsági jelszó védelemmel.

Tisztítás, karbantartás

A Zebra kártyanyomtatók megbízható és folyamatos használatához kiemelkedően fontos a rendszeres tisztítás, karbantartás. Fontos, hogy használattól függően rendszeresen (hetente/havonta/500 kártyánként) megfelelő Zebra tisztító eszközökkel (tisztító kártya, görgő tisztító, tisztítópálca, stb.) elvégezze a nyomtató takarítását ezzel megóvva a kiváló nyomatminőséget, csökkentve az esetleges meghibásodásnak a kockázatát és növelve a kártyanyomtató élettartamát.
A Zebra alkohollal átitatott tisztító kártyái egy menetben a nyomtatófejről és a kártyavezető görgőkről is eltávolítják a nem kívánatos szennyeződéseket. A nyomtátási folyamat megkezdése előtt a printerben található tisztító görgő távolítja el a plasztik kártyáról az esetleges szennyeződést, port. A Zebra kínálatában a fentieken kívül még tamponos tisztítópálca is található a kártyanyomtatókhoz, amivel akár csak bizonyos elemek (pl. fej, vezető görgők) is tisztíthatóak külön-külön.

Vásárlástól a nyomtatásig

A termék dobozában minden szükséges összetevőt megtalál a működéshez, így Önnek már csak kellékanyagot (műanyag kártyát és festékszalagot), valamint igény esetén Zebra CardStudio szoftvert kell vásárolnia és indulhat is a kártyagyártás!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • Közel 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

Amennyiben maradtak még nyitott kérdések, keresse kollégáinkat!
A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, jegyezze fel nyomtatójának pontos típusát!
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: Z94-000C0000EM00):
Megnevezés: Zebra ZXP9 kártyanyomtató
Méret: 476 * 334 * 519 mm
Nyomtatási technológia: Retranszfer
Használható kártya típusok: PVC, kompozit PVC alapú mágnes/chipkártya
Monokróm nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra
Max. színes egyoldalas nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra
Max. színes kétoldalas nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra
Kártyaadagoló kapacitás: 150 kártya
Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
Interfész: USB, Ethernet
Garancia: ? Kártyanyomtatóra 24 hónap, nyomtatófejre 24 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: Z94-000C0000EM00):
Fizikai jellemzői: Működési hőmérséklet: 15-35 °C
Tárolási hőmérséklet: 5-55 °C
Páratartalom: 20-80 %
Kijelző: LCD
21 karakter/sor, 6 soros LCD kijelző, nyomtató állapotok és hibaüzenetek kijelzése
Súly: 12,5 kg
Nyomtatási jellemzők: Monokróm/színes nyomtatás: Monokróm (fekete, kék, piros, zöld, arany, ezüst, fehér)
Nyomtatási technológia: Retranszfer
Kifutós nyomtatás: Igen
Kártyafordítás: Igen
Laminálás: Igen
Kártya jellemzők: Kártya típus: PVC, kompozit PVC alapú mágnes/chipkártya
Kártya vastagság: 30-40 mil
Kártya méret: 54*86 mm, CR-80 ISO 7810 szabvány szerint
Kártyaadagoló kapacitás: 150 kártya
Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
Max. kártya/festékszalag: 625 kártya
Max. kártya/festékszalag (Fekete): 2500 kártya
Kártya kódolás: Opcionálisan bővíthető lehetőség
Kódolási jellemzők: UHF Gen 2 RFID: Nem
Mágneskártya: Nem
Chip kártya: Nem
MIFARE kártya: Nem
Memória: 64 MB
Támogatott kódtípusok: EAN 13, EAN8, UPC-A, 2o5, I2o5, Code 128, Code 39, illetve grafikusan az összes típus
Szoftver: Windows 2000, XP, Vista és Win 7, Win 8, Win 10 driver - a kártyanyomtatóval bármilyen szövegszerkesztő (pl. Microsoft Word) programból, grafikai és kiadványszerkesztő rendszerből vagy adatbázisok esetén címke tervező és nyomtató programból készíthetünk egyszerűen kártyákat.
Bővítési opciók: :
 • Műanyag kártya kódoló egységek (mágneskártya, contact station, MIFARE, RFID)
 • Wireless 802.11 b/g interfész
 • Egyoldalas lamináló egység
 • Kétoldalas lamináló egység
 • Többszintű biztonsági zár
 • Zebra CardStudio kártyaterverző, nyomtató szoftver
 • Kártyakiadó egység bővítése 150 db kártyáig
Főbb jellemzők:
 • Kifutó mentes nyomtatás (a kártya teljes felületére nyomtat, nincsen fehér margó)
 • 21 karakter/sor, 6 soros LCD kijelző: azonnal informácót kaphatunk a nyomtató állapotáról
 • Alapkiépítésben rendelkezik USB és Ethernet interfésszel
 • Opcionálisan rendelhető többszintű biztonsági zár
 • Opcionális rendelhető mágnes-, chip- (érintésre, érintés nélkül MIFARE), RFID kártya kódoló egység
 • Opcionális rendelhető Zebra CardStudio kártyatervező és nyomtató szoftver
 • Opcionálisan rendelhető Wireless interfész
Felhasználási területek:
 • Iroda, üzem, gyár: beléptető kártyák
 • Kereskedelem: hűségkártyák, vásárlókártyák
 • Étterem, Klubb, Szórakozóhely: tagsági kártyák
 • Egyéb felhasználási lehetőségek: törzsvásárlói kártyák, szerviz kártyák, kedvezmény kártyák, pontgyüjtő kártyák, sportbérlet, névjegykártyák, VIP kártyák, ügyfélkártyák, azonosító kártyák, tagsági kártyák, igazolvány kártyák, mágneskártyák
 • Államigazgatás: igazolványok, jogosítványok készítése


Elérhetőség
Interfész
Nyomtatási opciók
Kódolási opciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, egyoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, kártyatartó: max. 150 kártya, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z91-000C0000EM00
Készlet: Gyártói központban - 1 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Kétoldalas lamináló: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, kártyatartó: max. 150 kártya, kétoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z94-000C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, egyoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Mágneskártya író: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, mágneskártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z91-0M0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, egyoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Chipkárya író, RFID: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, chipkártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, RFID (író), (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z91-A00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, egyoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Mágneskártya író, Chipkárya író, RFID: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, mágneskártya író, chipkártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, RFID (író), (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z91-AM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, kártyatartó: max. 150 kártya, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z92-000C0000EM00
Készlet: Gyártói központban - 8 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Mágneskárya író: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, mágneskártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z92-0M0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Chipkárya író, RFID: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, chipkártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, RFID (író), (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z92-A00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Mágneskárya író, Chipkárya író, RFID: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, mágneskártya író, chipkártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, RFID (író), (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z92-AM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Egyoldalas lamináló: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, kártyatartó: max. 150 kártya, egyoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z93-000C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Egyoldalas lamináló, Mágneskártya író: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, mágneskártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, egyoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z93-0M0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Kétoldalas lamináló, Mágneskártya író: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, mágneskártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, kétoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z94-0M0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Egyoldalas lamináló, Chipkárya író, RFID: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, chipkártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, RFID (író), egyoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z93-A00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Egyoldalas lamináló, Mágneskárya író, Chipkárya író, RFID: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, mágneskártya író, chipkártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, RFID (író), egyoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z93-AM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Kétoldalas lamináló, Chipkárya író, RFID: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, chipkártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, RFID (író), kétoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z94-A00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP Series 9 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Kétoldalas lamináló, Mágneskárya író, Chipkárya író, RFID: retransfer (4 szín vagy monokróm), max. nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, mágneskártya író, chipkártya író, kártyatartó: max. 150 kártya, RFID (író), kétoldalas lamináló egység, (a csomagban USB kábel, EU és UK tápkábel található)
Cikkszám: Z94-AM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


A kellékanyag típusának kiválasztásával megtekintheti a(z) Zebra ZXP9 nyomtatóhoz rendelhető cikkeket.
Maximális találat | 10 db | 20 db | Mind
|
|


A vonalkódtechnikai eszközöket gyártó cégek termékeikre általában 1 éves jótállási időt biztosítanak, azonban bárkivel előfordulhat, hogy ennek lejárata után hibásodik meg az eszköz, vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset a készüléket. A Zebra kiterjesztett garancia ezekre az esetekre nyújt védelmet!
Extra garancia vásárlása esetén a Zebra vállalja az eszközök jótállásának időbeni kiterjesztését, valamint többlet szolgáltatások hozzáadását 3, 5 vagy 7 éves futamidejű szervizcsomag keretében. A szervizszolgáltatás egy költséghatékony megoldás, mely előre tervezhető karbantartás/javítási költséget eredményez az üzletmenetben.

Standard jótállási szolgáltatások:

 • Átlagosan 10-25 munkanapos átfutási idő
 • Angol nyelvű telefonos Zebra technikai segítség nyújtás a hétköznap, a vásárlástól számított 90 napon keresztül (kivétel Nemzetközi ünnepnapok)
 • Kiterjed az anyag és gyártási meghibásodásra
 • Ingyenes OS szoftverfrissítés a vásárlástól számított 90 napon keresztül
 • A meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelye és az Ügyfél telephelye között, mindkét irányban.
 • WebMaxx EXTRA: cégünk a vásárlástól számított 90 napon keresztül díjmentesen magyar nyelvű telefonos technikai segítséget biztosít hétköznapokon, nyitvatartási időben (kivétel ünnepnapok). A szolgáltatás keretében az eszközök beállításával, használatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre szakképzett kollégáink a lehető leghamarabb választ adnak.

Zebra szerviz csomagok előnyei:

 • 3, 5 vagy 7 évig terjedő biztonságos üzemeltetés, előre kalkulálható költségek mellett
 • Tervezhető javítási, csere határidő
 • Zebra gyártói szerviz végzi az eszközök javítását/karbantartását, kizárólag új alkatrészek felhasználásával
 • Új eszközök beszerzését követően szerviz szerződés nélkül a Zebra ügyfélszolgálat 90 napig áll az ügyfél rendelkezésére, míg szerződés esetén a csomag teljes időtartama alatt
 • Adatgyűjtők esetén ingyenes diagnosztikai szoftvert biztosít a Zebra az eszközhöz, mellyel az alábbi teszteket lehet elvégezni: OS állapot, akkumulátort töltési szín és állapot, WiF-i/Bluetooth/GPS diagnosztika
 • Szervizszerződés kötése esetén az ügyfél hozzáférést kap egy online tréning portálhoz (angol nyelvű), ahol mélyrehatóan megismerhető a készüléket.

Zebra szerződéskötési lehetőségek:

 • Service form the Start: a legkedvezőbb áron a vásárlástól számított 30 napon belül rendelhető meg az eszközhöz, melynek előnye, hogy magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. 
 • Service Center Select: 30 nappal a vásárlás után is köthető az eszközre szerviz csomag, ennek hátránya a magasabb ár, továbbá csak extra költségért igényelhető a „Teljeskörű garancia" kiegészítés.

Teljeskörű garancia (Comprehensive Coverage) kiegészítés:

A teljeskörű garancia lefedettségénél kivételt képeznek azok a hibák, amelyeket jogosulatlan beavatkozás, közvetlen hőnek kitett sérülés vagy más természeti kár okozott, beleértve a szándékos rongálást is! A szolgáltatás a termék típusától függően az alábbi problémákra vonatkozik:
 • Asztali, középkategóriás és ipari nyomtatók esetén a teljeskörű garancia magában foglalja a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javításának díját és alkatrész költségeit, valamint kiterjed a nyomtatófej cserére is.
 • Mobilnyomtatók esetén az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásán kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, nyomtatófejre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra, törésre is vonatkozik. 
 • Vonalkódolvasóknál és adatgyűjtőknél az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásokon kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra (pl. billentyűzet), törésre (eszköz házra, alkatrészei, kijelzős, stb.) és kiegészítőkre (pl. akkumulátor fedél, stb.) is vonatkozik.

Szervizcsomagok: 

 • Zebra OneCare Essential (3 vagy 5 év): az ügyfél minden szükséges támogatást megkap a vásárolt eszközhöz, hogy megbízhatóan és előre tervezhető költségek mellett működjenek. Ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a szerviz szolgáltatást, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is.
  Essential csomag esetén ha a Brno-i Zebra szervizközpontba beérkezett hibás eszköz javítását 3 munkanap alatt nem tudja elvégezni a gyártó, abban az esetben az eredeti eszközzel megegyező új készüléket küld vissza az ügyfél részére (kivétel speciális konfiguráció).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: a hibás eszköz érkezésétől számított 6 munkanap (az első nap a beérkezést követő első munkanap)
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Select (3 vagy 5 év): az Essential csomag bővített változata, mely a "következő munkanapi csereeszköz" szolgáltatást is tartalmazza, továbbá ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a csomagot, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. A Select csomag emelt szintű technikai ügyféltámogatást és 24 órás angol nyelvű telefonos támogatást a hét minden napján (kivétel nemzetközi ünnepnapok).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: amennyiben munkanapon 12:00-ig az eszköz megérkezik a Webmaxx telephelyére, a gyártó még aznap indítja a csere eszközt Brno-ból a Vásárló címére (kivétel Nemzetközi ünnepnapok).
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Essential Long Therm (7 év): a csomag az Essential szolgáltatásait biztosítja, de akár 7 éves időtartamra, évenkénti fizetési kondícióval. A szerződés felmondására 3 év után nyílik lehetősége a felhasználónak, majd ettől kezdve évente bontható fel a megállapodás.

Szervizcsomagokhoz vásárolható opcionális szolgáltatások, extra felárért:

 • Applikáció telepítése, előkonfigurálás (Commissioning Service): a cserélt vagy javított eszközt az ügyfél által használt applikációkkal, beállításokkal küldi a szerviz (legalább 20 db egyforma konfigurációjú adatgyűjtő esetén kérhető)
 • Akkumulátor karbantartása/frissítése: az akkumulátor élettartamára, illetve az esetlegesen előforduló töréskárra is vonatkozik a garancia. Javítás esetén, ha az akkumulátor állapota a teszten nem éri el a 80%-os szintet, akkor cseréli a gyártó! 
 • Dashboard: Zebra portál használata, melyen keresztül kommunikálhat a gyártói központtal, megtekintheti a javítási statisztikákat. (Select esetén az alapár tartalmazza a szolgáltatást)
 • WebMaxx kényelmi szolgáltatás: meghibásodott eszközök felvétele az ügyfél telephelyén. A szolgáltatás alapján - munkanapokon 12:00-ig beérkezett hibabejelentés esetén - a következő munkanapon a Webmaxx futár felveszi a meghibásodott készüléket az Ügyfél telephelyén és továbbítja a gyártó Brno-i szervizközpontjába. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a gyártói szervizközpont gondoskodik.

Összehasonlító táblázat Zebra OneCare Essential vs. Select szerviz csomagokra

1 az első nap a beérkezést követő első munkanap
2 amennyiben munkanapon 12:00-ig megérkezik a hibás eszköz a Webmaxx központba
3 kivéve ünnepnap
A fenti határidők a nemzetközi ünnepnapok figyelembevételével változhatnak!


Zebra ZXP Series 9 - Nyomtatási technológia bemutatása

Zebra ZXP Series 9 - Beüzemelés

Zebra ZXP Series 9 - Képességei

Zebra ZXP Series 9 - Kicsomagolás

Zebra CardStudio 2.0 - Egyszerű kártya készítése DesignStudióban

Zebra CardStudio 2.0 - Változó adattartalmú kártya készítése DesignStudioban és PrintStudioban0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: