Öntapadó címkenyomtatás számítógép nélkül a Sato printereivel!

A japán Sato cég példanélküli megoldást mutatott be, melynek köszönhetően számítógép, mobil telefon vagy adatgyűjtő használata nélkül, önállóan (standalone) is indíthatunk címkenyomtatást! A világon egyedülálló Sato alkalmazás-engedélyezett nyomtatási (AEP) technológiája egy intelligens szoftveres megoldás, amely lehetővé teszi a Sato CL4NX, CL6NX és TH2 címkenyomtatók működésének testreszabását, címkeképek megtervezését és perszonalizációját anélkül, hogy a munkafolyamat további részében PC csatlakoztatására lenne szükség a nyomtatáshoz.

 

A Sato AEP fejlesztői környezetben igényei szerint elkészítjük a legkülönfélébb igényeket kielégítő címkeképeket, melynek csak képzelete szabhat határt, majd a Sato nyomtató memóriájába történő feltöltés után a címkézéshez a továbbiakban már nincs szükség számítógépre! A Sato TH208, CL4NX, CL6NX tekercses címkenyomtatóknál az eszközön lévő gombok segítségével, továbbá az utóbbi két típusnál az USB Host interfészre csatlakoztatott vonalkódolvasó, mérleg, billentyűzet segítségével választhatunk címkeképet és indíthatunk nyomtatási folyamatot. 

 

 

A Sato AEP technológia használatával jelentősen leegyszerűsítheti a címkézési műveleteket, amivel csökkenthető az üzemeltetési költségek, továbbá kiküszöbölhetőek az emberi hibaforrások.

 

Sato AEP képes címkenyomtatók:

satosato aepsato application enabled printingcímkenyomtatáscímkenyomtatás számítógép nélkülsato cl4nxsato cl6nxsato th2sato th208
Létrehozás dátuma: 2017.08.31

További cikkek

Zebra kártyanyomtató tisztítása és karbantartása
Címkenyomtató tisztítása
Címkenyomtató termálfej meghibásodása, cseréje
Forradalom a raktárban! Itt a Zebra TC8000!
100% mobilitást céloz a Zebra Technologies!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: