Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra GK420t címkenyomtató

Zebra GK420t címkenyomtató

A Zebra G-Series kompakt asztali nyomtatók kategóriájukon belül a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják úgy a nyomtatási sebesség, mint a nyomtatási szélesség terén, mely elérheti a 104 mm-es méretet is. A nyomtatócsalád tagjai az alapfelszereltségű Zebra GK™ modelltől a sokoldalú Zebra GX™ modellig megbízható, tartós, számos alkalmazási lehetőséggel bíró megoldást jelentenek bármilyen nyomtatói alkalmazásban vagy árkategóriában. A tetszetős kialakítású, szürke színű G-Series nyomtatókat a Zebra termékek nagy teherbírása és rendkívüli megbízhatósága jellemzi.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 60 200 Ft
(76 454 Ft)
Raktáron 28 db
cartVásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
74 650 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
cartVásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron 24 db
cartVásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 113 700 Ft
(144 399 Ft)
Raktáron 43 db
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Asztali címkenyomtató: gyors, kényelmes és egyszerű címkézés

Az asztali kategóriába tartozó tekercses címkenyomtatók olyan eszközök, amelyek kifejezetten kis mennyiségű etikett címkék nyomtatására lettek kifejlesztve, így kiváló alternatívát nyújtva a lézeres vagy tintasugaras irodai nyomtatók kiváltására. 
A kategóriába tartozó címkenyomtatók kompakt méretüknek köszönhetően könnyen elférnek egy irodai asztalon, eladó pultban, és kiválóan alkalmasak kisebb mennyiségű címkék gyors és költséghatékony nyomtatására.

Mi az az asztali címkenyomtató, matrica nyomtató?

Az asztali címkenyomtató (másnéven matrica nyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató) egy speciális nyomtató, amely kifejezetten tekercses kivitelű címkék nyomtatására lett tervezve. Bár kategóriában ez jelenti a belépő szintet a tekercses címkenyomtatók között, azonban technológiájukban megegyezik a professzionális ipari kategóriájú eszközökkel – a különbség főleg funkcionalitásukban, felépítésükben keresendő. Ezek az asztali etikett nyomtatók - modelltől függően - képes különböző méretű és anyagú etikett címkéket nyomtatni, legyen az papír, thermo, műanyag vagy textil alapú címke. A készülékek képesek nyomtatni vonalkódokat, QR-kódokat, szövegeket, logókat és egyéb grafikákat, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan azonosítsa és nyomon kövesse a termékeket vagy eszközöket.

Asztali címkenyomtató vs. íves nyomtató

A tekercses címkenyomtatók számos előnnyel rendelkeznek az íves címkenyomtatással szemben, a teljesség igénye nélkül csak néhány:
Gyorsaság: az asztali címkenyomtatók gyorsabban képesek címkéket nyomtatni, mint az íves nyomtatók.
Hatékonyság: kisebb mennyiségű, sőt akár egy darab címke nyomtatására is kiválóan alkalmasak, így nincs szükség nagy mennyiségű címke előállítására.
Kompakt méret: kisebb helyet foglalnak, így könnyen elférnek akár egy normál méretű asztalon vagy pulton is.
Költséghatékonyság: a tekercses címkenyomtatókkal kedvezőbb áron nyomtathat etikett címkét, ráadásul kevesebb karbantartást igényelnek.
Nagyobb alapanyag választék: a tekercses etikett címkék között jelentősen nagyobb az alapanyag, méret és ragasztó választék, így egészen biztos, hogy minden felhasználási területre talál megfelelő címkét.

Az asztali címkenyomtató, matrica nyomtató felhasználási lehetőségei

Irodákban a dokumentumok és mappák címkézésére, kiskereskedelmi üzletekben az árucikkek címkézésére, raktárakban a készlet nyomon követésére és gyártási területeken a termékek azonosítására használják őket. Emellett számos egyéb iparágban is hasznosak lehetnek, például az egészségügyben, a logisztikában vagy épp a webáruházakban csomagcímkék nyomtatására.
 

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek