Getac F110 11,6"
Getac F110 11,6"
Kategóriavezető, csúcsteljesítményű ipari tablet!
Alkalmazható beltéren és kültéren -21°C +60°C között!
Ideális ipari-, raktári-, gyártósori alkalmazásokhoz!
IP65
1366
x
768
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Utód modell
Új

Főbb jellemzők (Modell: FE21CCLB1HXB):

 • Getac F110 G3 Prémium ipari tablet, 29,5 cm (11,6"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, GPS, 4G/LTE (Gobi5000), Ethernet, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), fejhallgató/mikrofon, 1366x768 pixel, Intel Core i5 2.3 GHz, RAM 8 GB, SSD: 128 GB, 2 db 2160 mAh akkumulátor (forró cserés - hot swappable), Windows 7 (64 bit), IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 2 db akkumulátor található)
 • Olvasási technológia: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
 • Interfész: WiFi, Bluetooth
 • Áramforrás: Lithium-Ion, 2*2160 mAh
 • Kommunikáció a számítógéppel:
 • Adattovábbítás távolsága:
 • Garancia: Tabletre 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
Olvasási távolság: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult

Getac F110 11,6" tablet bemutatása:

A robusztus, hordozható ipari eszközök (notebook, laptop, tablet) területén piacvezető Getac 1989 óta foglalkozik strapabíró készülékek gyártásával, melyek elsősorban specifikus (ipar, katonai, stb.) felhasználásra készülnek.
A Getac F110 robusztus, ipari táblagép többféle kiépítésének/konfigurációjának köszönhetően kereskedelmi, raktározási/logisztikai, repülőtéri, katonai, gyártói és ipari megoldásokra is alkalmas. Az F110 tabletbe a legmodernebb technológiai lehetőségek kaptak helyet, így nyugodtan mondhatjuk, hogy a "leg-ek" eszközéről beszélünk. Kényelmes és megbízható használatot biztosít anélkül, hogy mindez bármilyen kompromisszumot követelne.

Stílusos és strapabíró!

A strapabíró megjelenésű Getac F110 ipari tablethez kiemelkedő belső technológiák tartoznak! 11,6"-os, kapacitív, 1366x768 pixel felbontású LumiBond technológiás kijelzője még szikrázó napsütésben is jól olvasható. A kapacitív érintőképernyő további előnye, hogy dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt tollal vagy ujjal (akár kesztyűben is) használhassa. Az F110 táblagép HD videóra optimalizált első kamerával és egy 8 MP-es nagy felbontású, automata fókuszos hátsó kamerával rendelkezik, melynek segítségével a felhasználó gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok között dokumentálhatja a szállítmányok, az eszközállomány, stb. állapotát.
A Getac F110 tablet a piacon egyedülálló módon egyszerre kettő akkumulátor (2*2160 mAh) fogadására képes, melynek köszönhetően a táblagép egy pillanatra sem esik ki a termelésből, hiszen a hot-swap (forrócserés, üzem közben cserélhető) funkciójának köszönhetően folyamatos az eszköz energiaellátása. A Getac F110 táblagép az általános (konzumer) tabletektől extrém ellenállóságával is kiemelkedik a sorból, mely nem csupán az ütésekre - az IP65 tokozása miatt ütésálló, a betonra történő leejtést akár 1,8 méter magasból is túléli, amely megfelel a katonai MIL-STD 810G és MIL-STD-461F szabványnak - terjed ki, hanem az extrém hőmérsékletek (-21°C-tól egészen +60°C-ig) sem okozhatnak kárt a készülékben. 

Getac F110 személyre szabható konfigurációban!

A táblagép kialakítása jelentősen eltér a normál (konzumer) tabletektől, hiszen ezen a területen a megbízhatóság, strapabíró kialakítás és kimagasló teljesítmény elengedhetetlen. A Getac ipari tableteiben számos olyan funkció található (vonalkódolvasó, mágneskártyaolvasó, RFID, Ethernet port, Kensington zár, ujjlenyomat-olvasó stb.), melyekkel egy általános táblagép nem tud versenyre kelni.
 • Processzor, operációs rendszer: a Getac F110 tabletet Intel technológiára épülő 6. gerencáriós Skylake Core i5 vagy i7 processzora a versenytársai elé helyezi, amihez Windows 7 vagy 10 operációs rendszer társul, így könnyedén integrálható bármilyen vállalati informatikai rendszerbe.
 • Memória, Háttértár: a tabletbe 4/8/16 GB-os DDR4-es memória és 128/256/512GB-os vagy 1 TB-os extra gyors, mozgó alkatrész nélküli SSD háttértár került.
 • Vonalkódolvasó: az általános felhasználásra szánt táblagépek kameráját elsősorban nem vonalkód dekódolásra optimalizálták, így az olvasás ezekkel a készülékekkel lassú és nehézkes lehet. Abban az esetben, ha a felhasználási munkafolyamatok a Getac F110 ipari tablettel vonalkódolvasást is megkövetelnek, az eszközhöz opcionálisan vásárolható olvasófej pillanatok alatt csatlakoztatható a táblagéphez, mely könnyedén megbirkózik minden 1 és 2 dimenziós vonalkóddal. Ha a felhasználás megköveteli, a Getac táblagépek könnyedén összekapcsolhatók bármilyen Bluetooth technológiát támogató kézi vagy gyűrű olvasóval is.
 • GSM, GPS: Az F110 táblagép a Qualcomm által gyártott Gobi5000-nek köszönhetően 4G/LTE képes (modelltől függ, opcionális kiegészítő), így valós idejű információt biztosíthat a kollégák számára a világ bármelyik pontjáról. A gyártó tabletje nem csupán egy kézi számítógép, hanem egy olyan eszköz, amellyel növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége. A beépített GPS (modelltől függ, opcionális kiegészítő) technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.
 • NFC: Az ipari tablet NFC tag (Near Field Communication) olvasási funkcióval is rendelkezik, ami egyszerű és biztonságos kétoldalú kommunikációt tesz lehetővé az eszközök között (pl. adatgyűjtő vagy nyomtató) egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel (max. 4 cm). A felhasználók nyomtatásokat indíthatnak, dokumentumokat, névjegyeket oszthatnak meg, tranzakciókat kezdeményezhetnek, információkat gyűjthetnek NFC kártyákról, vagy akár beléptető rendszereknél jogosultság igazolásra is használhatják.
 • Interfészek: a Getac F110 tablet a piacon egyedülálló módon soros (RS232), 10/100/1000 Ethernet vagy 2db USB 2.0 port-tal bővíthető.

Tervezzen hosszútávra!

A Getac F110 ipari tablet a kis-, közép- és nagyvállalatok dolgozóinak modernebb és jobb kommunikációját segíti, valamint a közszolgáltatók mobil számítógépes asszisztenseként is szolgál. Céges beruházások esetén jelentősen hosszabb élettartamú eszközökkel szükséges tervezni, mint otthoni felhasználás esetén, hiszen az ipari és vállalati alkalmazásnál speciális applikációk futnak a táblagépeken, melyeket egy esetleges hardver bővítésnél módosítani szükséges, ha nem sikerül azonos típusú tabletet beszerezni. A Getac által kínált F110 típusú ipari tabletek esetén akár 5-6 éves életciklussal is kalkulálhat a felhasználó, mivel az eszközben felhasznált minden egyes alkatrész/kiegészítő kiemelkedően megbízható és hosszútávú üzemeltetésre fejlesztett. Ezeket figyelembe véve az ipari tabletek beszerzési ára magasabb, mint egy normál táblagépé, azonban a jóval hosszabb életciklusukat miatt az összköltség (TCO) mégis sokkal alacsonyabb!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: FE21CCLB1HXB):
Megnevezés: Getac F110 11,6" tablet
Méret: 314 * 207 * 24,5 mm
Olvasási technológia: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
Billentyűzet: Virtuális érintő, 6 gomb
Kijelző: 11,6", 1366*768px
Interfész: WiFi, Bluetooth
Garancia: Tabletre 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Teljes specifikáció (Modell: FE21CCLB1HXB):
Műszaki adatok:Méret: 314 * 207 * 24,5 mm
Súly: 1390 g
Áramforrás: Lithium-Ion, 2*2160 mAh
Kivitel: Tablet
Szín: Fekete
Alkalmazói környezet:Üzemeltetési hőmérséklet: -21 °C - 60 °C (tárolási: -40 °C - 71 °C)
Páratartalom: 95%
Tokozás: IP65
Ütésállóság: 1,8 m
Kiépítés:Operációs rendszer: Windows 7 (64 bit)
Processzor: Intel Core i5-6200U Processor 2.3GHz Max. 2.8GHz with Intel Turbo Boost Technology
Program memória: 8 GB
Memória bővítés: RAM 16 GB-ig, SSD 256GB/512GB/1TB-ig bővíthető (csak rendelésnél, utólag nem!)
Programozás: C, .NET, Java
Kijelző felbontás: 1366*768px
Kijelző mérete: 11,6"
Kijelző: Érintőképernyő, 11,6" 1366*768, kettős módú kapacitív érintőképernyő (ujj/kesztyű vagy stylus)
Kamera: Elől HD videóra optimalizált webkamera, hátul 8 Mpixeles kamera
Hátsó vaku: Nem
Billentyűzet típusa: Virtuális érintő
Billentyűzet: Érintőképernyős billentyűzet, hangerő szabályozó-, oldalsó scan-, kamera- és ki/bekapcsoló gomb
Optikai paraméterek: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
Adatkommunikáció:Kommunikáció típusa: Online
WiFi: Igen, 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: Igen, Class 4.2
GSM: Igen, LTE/4G
GPS: Igen
RFID: Nem
Bővítési opciók:
 • 1D/2D area imager, vonalkódolvasó
 • Chipkártya olvasó
 • RFID olvasó
 • Mágneskártya olvasó
 • Újjlenyomat olvasó
 • microSD olvasó
 • USB 2.0 interfész
 • RS232 (soros) interfész
 • Ethernet (RJ45) interfész
Főbb jellemzők:
 • 11,6"-os, 1366×768 pixel, kapacitív kijelző
 • IP65, -21°C - 60°C, 1,8 m-ről ejthető betonra
 • Microsoft Windows 7 vagy 10 operációs rendszer (modelltől függ)
 • Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, RFID, Ethernet (opcionális kiegészítők, modelltől függ)
 • Hátul 8MP kamera, elől HD felbontású webkamera
 • 2*2160 mAh "forrócserés" (hot-swap) lítium-ion akkumulátor
 • Opcionális 1D/2D vonalkódolvasó, mágneskártya olvasó, Core i7 Preocesszor, újlenyomatolvasó, stb.
Felhasználási területek:
 • Kereskedelem: áru bevét- és kiadás, raktári folyamatok támogatása, polcellenőrzés, polccímke nyomtatás, vevői információk kezelése, mobil értékesítés
 • Rendezvények: belépőjegy ellenőrzés, jogosultság ellenőrzés, biztonsági feladatok
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió
 • Ipar: gyártáskövetés, minőségbiztosítási feladatok


Elérhetőség
Funkciók

Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac F110 G3 Basic ipari tablet, 29,5 cm (11,6"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), fejhallgató/mikrofon, 1366x768 pixel, Intel Core i5 2.3 GHz, RAM 4 GB, SSD: 128 GB, 2 db 2160 mAh akkumulátor (forró cserés - hot swappable), Windows 10 Professional, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 2 db akkumulátor található)
Cikkszám: FE21YQKB1DXX
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1366
x
768
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac F110 G3 Prémium ipari tablet, 29,5 cm (11,6"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, GPS, 4G/LTE (Gobi5000), Ethernet, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), fejhallgató/mikrofon, 1366x768 pixel, Intel Core i5 2.3 GHz, RAM 8 GB, SSD: 128 GB, 2 db 2160 mAh akkumulátor (forró cserés - hot swappable), Windows 7 (64 bit), IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 2 db akkumulátor található)
Cikkszám: FE21CCLB1HXB
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1366
x
768
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac F110 G2 Basic ipari tablet, 29,5 cm (11,6"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, Ethernet, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), fejhallgató/mikrofon, 1366x768 pixel, Intel Core i5 2.2 GHz, RAM 8 GB, SSD: 128 GB, 2 db 2160 mAh akkumulátor (forró cserés - hot swappable), Windows 7 (64 bit), IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 2 db akkumulátor található)
Cikkszám: FC61CCDB1DXB
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1366
x
768
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac F110 G3 Prémium ipari tablet, 29,5 cm (11,6"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, GPS, 4G/LTE (Gobi5000), USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), fejhallgató/mikrofon, 1366x768 pixel, Intel Core i5 2.3 GHz, RAM 4 GB, SSD: 128 GB, 2 db 2160 mAh akkumulátor (forró cserés - hot swappable), Windows 10 Professional, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 2 db akkumulátor található)
Cikkszám: FE21YQKB1HXX
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1366
x
768
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
[@item-kiegeszitok]

Getac F110 - Bemutatása

Getac F110 - Törésteszt

Getac F110 és T800 - Bemutatása

Getac F110 - Felépítése0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: