TSC TTP-2410M PRO<br />300dpi címke nyomtató
TSC TTP-2410M PRO
300dpi címke nyomtató
Ipari, starapabíró tekercses nyomtató a TSC-től!
Egyedülállón erős, forgókéses vágója révén ajánlott
varrodáknak, ruhaipari gyártóknak és beszállítóknak is!
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Új

Főbb jellemzők (Modell: 99-047A003-D0LF):

 • TSC TTP-344M Pro ipari címkenyomtató (TT), 300 dpi, RTC, LCD kijelző, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet
 • Használható kellékanyagok: Thermal papír, normál papír, műanyag és textil
 • Nyomtatási felbontás: 300 dpi
 • Nyomtatási szélesség: max. 104 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 152 mm/sec
 • Kijelző: Karakteres, LCD, 128x64 pixel
 • Interfész: USB, RS232/Soros, LPT/Parallel, Ethernet, USB host

TSC TTP-2410M PRO címkenyomtató bemutatása:

A taiwani TSC TTP-2410M PRO egy belépő szintű ipari vonalkódnyomtató, melyet közepes- és nagy mennyiségű etikett címke nyomtatási feladatokhoz (napi 10.000-30.000 címke) ajánlunk. A címkenyomtató mechanikája és burkolata (ebben a kategóriában már sztenderdnek számít) teljes egészében fémből készült, így az eszköz a fizikai hatásoknak, esetleges ütődéseknek kiválóan ellenáll, a belső mozgó alkatrészek pedig gyakorlatilag karbantartás mentesek. 

Teljesítmény és hatékonyság kompromisszumok nélkül

A TSC TTP-2410M PRO printer direkt termál (DT) és termáltranszfer (TT) nyomtatási módra képes, a családban pedig 200 (TTP-246M Pro) és 300 (TTP-344M Pro) dpi felbontású típus is elérhető. A TSC tekercses nyomtatója tiszta, kontrasztos nyomatot eredményez hőérzékeny direkt termál papíron, de megfelelő festékszalag behelyezésével (IN és OUT festékszalaggal is kompatibilis) papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen nyomtatható. A TP-2410M PRO alkalmas feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.
A taiwani gyártó TTP-2410M PRO nyomtatójához nemcsak guillotine vágó rendelhető, hanem egy speciális "heavy duty - rotary" azaz forgókéses vágó is, mely a piacon egyedülálló módon alkalmassá teszi a textil (nejlon, szatén) szalagok vágását - így kifejezetten ajánlott varrodák, ruhaipari gyártók és beszállítók részére is! Ezenkívül a TSC TTP-2410M PRO printert ajánljuk gyártósorok mellé, ahol nagy igénybevételnek van kitéve a nyomtató; ipari alkalmazásokba, ahol az esetleges meghibásodása miatti leállás megengedhetetlen; raktárakba, disztribúciós központokba, ahol a folyamatos használat az igény.

Egyszerű telepítés, növekedő termelés

 • Az TSC TTP-2410M PRO címkenyomtató alapkiépítésben 10/100 Ethernet, USB 2.0, RS232 és LPT csatlakozással rendelkezik, de igény esetén Bluetooth vagy Wi-Fi vezeték nélküli csatlakozással is bővíthető, ha igény a helyi vagy hálózati rendszerrel való kommunikálás.
 • A taiwani gyártó tekercses címkenyomtatója több parancsnyelvet (TSPL-EZ: EPL, ZPL, ZPL II szimuláció) is kezelni tudó belső szoftvere mind azt segíti elő, hogy más gyártók (pl.: Zebra) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállíthatóak legyenek. A TSC TTP-2410M PRO alapkiépítésben ismeri az EPL, ZPL és ZPLII nyomtatási parancsnyelveket és a Windows, Linux, valamint MAC (OSX) drivernek köszönhetően könnyedén telepíthető, hasonlóan mint egy lézernyomtató.
 • A TSC TTP-2410M PRO alapkiépítésben tartalmaz belső órát (Real Time Clock), valamint kezeli a 25, 40 és 76 mm belső cséve átmérőjű kellékanyagokat.
 • Ipari kategóriájú tekercses címkenyomtatóknál egyre több gyártó a 450 méter hosszú TTR festékszalag kezelés mellett, akár 600 méter hosszú transzferszalag fogadására is alkalmassá teszi eszközeit, ezzel is csökkentve a kellékanyag miatti állásidőt és növelve a termelékenységet.

Címketervezés

A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt BarTender UltraLight magyar nyelvű szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). 
Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows, Linux, valamint MAC (OSX) drivert, mellyel a felhasználók könnyen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni általános alkalmazásokból is, mint pl. Microsoft® Office™, Corel és egyéb népszerű programok. 

Vásárlástól a nyomtatásig

A termékhez minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (USB interfész kábel, tápegység, tápkábel , szoftver, címke), így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz (tekintse meg egyedülálló raktári kínálatunkat).

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás Az etikett címkenyomtatókról
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 16 db.


Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: 99-047A003-D0LF):
Megnevezés: TSC TTP-2410M PRO 300dpi (TT) nyomtató
Méret: 270 * 308 * 505 mm
Használható médiák ? : Thermal papír, normál papír, műanyag és textil
Napi terhelhetőség: 10000 - 30000 cimke/nap
Kijelző: Karakteres, LCD, 128x64 pixel
Nyomtatási felbontás: 300 dpi
Nyomtatási szélesség: max. 104 mm
Nyomtatási hosszúság: max. 1016 mm
Nyomtatási sebesség: max. 152 mm/sec
Programozási nyelv: TSPL-EZ (EPL, ZPL, ZPL II szimuláció)
Interfész: USB, RS232/Soros, LPT/Parallel, Ethernet, USB host
Garancia ? : Címkenyomtatóra 24 hónap, nyomtatófejre 12 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: 99-047A003-D0LF):
Nyomtatási mód: Thermal transfer és Direct thermal
Fizikai jellemzői: Súly: 15 kg
Működési hőmérséklet: 5-40 °C
Címkeérzékelő pozíciója: Állítható
Médiaszenzor: Reflektív és Transzmisszív
Belső óra: Van
Kijelző: Karakteres, LCD, 128x64 pixel
Címke jellemzői: Címke szélesség: 25,4 - 118 mm
Címke magasság: 5 - 1016 mm
Címke vastagsága: 0,06 - 0,3 mm
Címke tekercs belső magátmérője: 25 mm, 40 mm, 76 mm
Maximális tekercs átmérő: 208 mm
Festékszalag jellemzői: Fej típusa: FLAT
Festékszalag típus(ok): WAX, RESIN, WAX/RESIN
Festékszalag szélesség: 25 - 114 mm
Festékszalag maximális hossz: 600 méter
Festékszalag külső átmérő: 90 mm
Festékszalag tekercselés: out
Festékszalag cséve belső átmérője: 25,4 mm (1 col)
Festékszalag cséve szélesség: szalagszélesség
Festékszalag rendezése: középre
Memória: Ram alapkiépítésben: 8 MB
Flash alapkiépítésben: 4 MB
Szoftveres vezérlés:
 • A hozzáadott BarTender Ultra Lite magyar nyelvű szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan megtervezhető a nyomtatásra kerülő címke. Használhatóak szövegmezők, képek, és vonalkódok, melyeket a printer egy színben (kellékanyag függő, de általánosan feketében) nyomtat. Lehetőség van az elkészült tervek mentésére és közvetlen nyomtatására is a programból.
 • A címkenyomtatóhoz Windows drivert is mellékelünk, melynek segítségével különböző Windows programokból is indítható a nyomtatás.
 • A TSC nyomtatóhoz Linux drivert (32, 64 bit) is mellékelnek, melynek segítségével különböző Linux programokból (11.04-16.04) is indítható nyomtatás.
 • A TSC nyomtatóhoz Apple Mac drivert is mellékelnek, melynek segítségével különböző Apple Mac programokból (10.6-tól) is indítható nyomtatás.
Bővítési opciók:
 • Címkeleválasztó
 • Belső címkevisszacsévélő
 • Bluetooth modul
 • Külső billentyűzet (TSC KP-200, TSC KU-007)
 • Vágó egység, guillotine (címkéhez)
 • Vágó egység, forgókéses (textil alapanyaghoz)
Támogatott kódtípusok:
 • Valamennyi egydimenziós kód (EAN13, EAN8, CODE39, CODE128, stb.)
 • Kétdimenziós kód (Codablock, CODE49, Data Matrix, GS1 DataBar (RSS), MaxiCode, MicroPDF417, PDF417, QR CODE, TLS39).
Felhasználási területek:
 • Gyártósorok mellett, ahol közepes nyomtatási és nagy fizikai igénybevételnek van kitéve az eszköz (termék azonosító-, csomagoló-, munkafolyamat jelző címke)
 • Ipari és gyártási alkalmazásoknál, ahol egy nyomtató esetleges meghibásodása a leállás miatt megengedhetetlen.
 • Varrodákba és egyéb ruhaipari gyártóknál, beszállítóknál, ahol igény a textil szalagok nyomtatása és vágása/darabolása egy munkamenetben
Főbb jellemzők:
 • LCD kijelző és vezérlő panel, melyen a címkenyomtató valamennyi beállítását elérhetjük, illetve az esetleges hibaüzenetekről is tájékoztat
 • A készülék alapkiépítésben 10/100 Ethernet, USB, RS232 (soros) és párhuzamos (LPT) interfésszel, valamint belső órával rendelkezik.
 • Kettős címkeérzékelő szenzor, mellyel a normál stancolt címkék és a fekete vonallal (black mark) jelölt etikettek nyomtatása is biztosított
 • Akár 600 méter hosszú TTR festékszalag fogadására is alkalmas, csökkentve a kellékanyag-csere miatti állásidőt
 • Kettős, mozgatható címkeérzékelő szenzor, (folyamatos, normál stancolt címkék és a fekete vonallal (black mark) jelölt etikett címkék nyomtatásához)
 • Kompatibilis az EPL, ZPL és ZPLII parancsnyelven írt programokkal, így a nyomtató külön számítógép oldali program fejlesztése nélkül integrálható minden olyan rendszerbe, amelyet eredetileg más gyártmányú nyomtatóhoz fejlesztettek.

[@wm_middle_info_1]


Elérhetőség
Interfész
Funkciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: TSC TTP-246M Pro ipari címkenyomtató (TT), 203 dpi, RTC, LCD kijelző, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet
Cikkszám: 99-047A002-D0LF
Készlet: Gyártói központban - 45 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: TSC TTP-344M Pro ipari címkenyomtató (TT), 300 dpi, RTC, LCD kijelző, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet
Cikkszám: 99-047A003-D0LF
Készlet: Gyártói központban - 16 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
Öntapadós címkék
Méret
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Címke/tek. Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Folyamatos anyagok
Szélesség
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Tekercs hossz (m) Tekercs
/doboz
Ajánlatkérés
Festékszalagok

(mm)
Hosszúság
(m)
Cikkszám Típus Alapanyag Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Karszalagok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Csatok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
| Ugrás az oldal tetejére

Nincs találat!
Az Ön nyomtatója speciális kellékanyagot használ, ezért ebben az eszközben nem működnek az általunk forgalmazott általános felhasználású kellékanyagok.

Amennyiben a napi nyomtatási átlag 100 címke felett van, akkor nem biztos, hogy a leggazdaságosabb eszközt használja jelenleg.
Kérése esetén szívesen küldünk más konstrukcióról ajánlatot!

Ajánlatkérés
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) TSC TTP-2410M PRO nyomtatóhoz rendelhető raktári címkéinket.
A TSC TTP-2410M PRO nyomtatóhoz használható raktári címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Papír címkék

Időtálló megoldás beltéri használatra.
A papír címkék festékszalaggal nyomtathatók. Száraz körülmények között használható, ellenáll a súrlódásnak, a tűző napnak. Az információkat több éven keresztül megőrzi.

i
Műanyag címkék

Tartós címke kiváló nyomattal, kül- és beltéri alkalmazásra egyaránt. Időtálló címkézésre a műanyag alapanyag a megfelelő megoldás. Nedvességgel, vegyi anyagokkal, mechanikai igénybevétellel és szélsőséges hőmérséklettel szemben is igen ellenálló.

i
Szélesség Magasság Címke/tek. Pálya Ragasztó Szín Raktáron Ajánlat/rendelés Részletek
A TSC TTP-2410M PRO nyomtatóhoz használható raktári Direkt termál címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Szélesség Magasság Címke/tek. Pálya Ragasztó Szín Raktáron Ajánlat/rendelés Részletek
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
|Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) TSC TTP-2410M PRO nyomtatóhoz rendelhető festékszalagokat.
FONTOS! A választásnál vegye figyelembe, hogy a festékszalag szélessége legalább 2-3 mm-el legyen nagyobb, mint a címke szélessége!
WAX

Viasz alapú termék, mely leginkább papír etikettre történő nyomtatásra ajánlott. Határozott, éles fekete nyomatot ad nagy sebességű nyomtatás mellett is, amely könnyű olvashatóságot biztosít.

WAX-RESIN

Viasz és műgyanta keverék, mely jó kompromisszum a költségek és elvárások optimalizálására. Legjobb választás, ha festékszalag csere nélkül kell tudni papír és műanyag címkét is nyomtatni.
A színes szalagok is általában Wax-Resin alapanyagok.

RESIN

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

NEAR-EDGE

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

Kép Leírás Szín Ajánlat/rendelés


TSC TTP-2410M Pro címkenyomtató - Média befűzése

TSC TTP-2410M Pro címkenyomtató - Festékszalag befűzése

TSC TTP-2410M Pro címkenyomtató - Visszacsévélő használata0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: