A4 íves öntapadós etikett címkék

A fénymásolókba, tintasugaras- és lézernyomtatókba használható íves öntapadós etikett címkék kiváló megoldást jelentenek azoknak, akik nem rendelkeznek tekercses címkenyomtatóval, de időnként mégis szükséges matricákat nyomtatniuk. Az A4 íves etikett címkéket az élet számos területén megállják a helyüket, legyen szó általános címkézési feladatról, speciális alkalmazásról (kábeljelölés, biztonsági zár, hőtűház, stb.) vagy akár extrém ipari/vegyi munkafolyamatról. Az irodákban, üzemeben megtalálható színes lézer-, tintasugaras nyomtatók és fénymásolók nagy sebességének és kitűni nyomtatási minőségének köszönhetően egyre több felhasználó választja ezt a fajta etikett címke nyomtatási módot.

Kettős védelem a biztonságos nyomtatásért!

Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű öntapadós etikett címkét szállítja ügyfelei részére, hiszen látszólag azonosnak tűnő címke között is óriási lehet a különbség, mely akár a nyomtató/fénymásoló élettartamát is kedvezőtlenül befolyásolja. A nyomtatók védelme érdekében az A4-es íves öntapadós etikett címkék ragasztómentes lapszéllel rendelkeznek, így biztosítva, hogy a printerbe, valamint a gumigörgőkre ne kerüljön ragasztó. Speciális hordozójuk, valamint a teljesen sima és hajlékony felületű etikett címkék garantálják az elakadásmentes felhasználást.

Felhasználás szerinti íves öntapadós címkéink

Az A4 íves öntapadós etikett címkék kisebb méret- és alapanyag választékban rendelhetőek, mint a tekercses kiszerelésű kellékanyagok, viszont a kínálatunk úgy lett kidolgozva, hogy a felmerülő igényeket lehetőség szerint kielégítse. Az egyszerű papír etikettől kezdve, a műanyag (PE – polietilén és PET - poliészter) és speciális (fémezett, textil, visszaszedhető, biztonsági, fedőragasztós, stb.) címkékig minden megtalálható kínálatunkban.
Bizonyos felhasználási körülmények megkövetelik a kellékanyag tesztelését a felhasználási környezetben, melyhez minden esetben mintát biztosítunk. Kollégáink szakmai felkészültségére nagy hangsúlyt helyezünk, így a legmegfelelőbb címke kiválasztásában szívesen állnak rendelkezésére!

Íves és leporellós etikett címke gyártóink

A gombok segítségével a kiválasztott gyártó termékkínálatára szűrhet.

Online íves etikett címke varázsló

Az alábbi két szűrőrendszer segítségével könnyen rákereshet az Ön számára megfelelő termékre.

    Újrakezd
Maximális találat | 10 db | 20 db | Mind
|
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: