[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Zebra DS3678 DPM
Zebra DS3678 DPM
Minden 1D, 2D valamint DPM kód olvasására alkalmas!
Élvezze a vezeték nélküli szabadságát akár 100 m-ig!
Ideális ipari-, gyártói- és elektronikai alkalmazáshoz!
IP67
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: DS3678-DP3U42A2S1W):

 • Zebra (Symbol) DS3678 DPM USB Kit: DS3678-DP2F003VZWW ipari vonalkódolvasó, bluetooth, area imager, direct part marking, zöld/feteke, CBA-U42-S07PAR USB kábel, STB3678-C100F3WW Töltő/kommunikációs dokkoló, PWR-BGA12V50W0WW tápegység, CBL-DC-451A1-01
 • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
 • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
 • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
 • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
  A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Zebra Technologies új ipari vonalkódolvasó családját olyan piaci igények alapján tervezte, ahol egyidejűleg fontos a kimagasló megbízhatóság, strapabíró képesség és a kiemelkedő olvasási teljesítmény. A Zebra DS3678 DPM vonalkódolvasóban a legújabb technológiai lehetőségek kaptak helyet, így könnyedén bizonyíthat vállalati, kereskedelmi, raktári, logisztikai, gyártói, ipari és akár hűtőházi alkalmazásokban is, ahol az 1 és 2D kódok mellett, a DPM kódok azonosítása is elvárás!

Miért épp DPM kód?

A "DPM kód" nem egy vonalkód típus, hanem egy gyűjtőfogalom azokra a közvetlen alkatrészjelölő módszerekre vonatkozóan, melyek a jelölést a termékre viszik fel. A technológiát főleg a gépiparban, autóiparban és elektronikai iparban alkalmazzák, továbbá olyan esetekben ahol nagyon kicsi méretű kódokkal lehetséges csak jelölni az egyes tételeket. Alkalmazásával könnyen megoldható a különféle termékek, gyártmányok, alkatrészek, berendezések, részegységek vagy készülékek egyedi azonosítóval történő ellátása. A nyomon követés és az utólagos beazonosítás a termék teljes élettartama alatt, akár több évtizeden keresztül is garantáltan megoldható.
A DPM kód olvasására nem mindegyik 2D vonalkódolvasó képes, ezek a kódok ugyanis optikai jellemzőikben eltérnek a hagyományos nyomtatással készültektől. A különleges jelölési módok készülhetnek például lézergravírozással, pontozással, fém, műanyag vagy üveg felületén. Olvasásuk más eszközt és technológiát igényel, mint a hagyományos kódoké.

Gyorsabb, hatékonyabb, strapabíróbb!

A Zebra (Symbol) DS3678 ipari vonalkódolvasó a népszerű Symbol DS3578 utódja, mely örökölte annak megbízhatóságát és felépítését, azonban a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően magasabb technikai szintű tulajdonságokkal van ellátva! Az omnidirekcionális (irány független) olvasást, kiváló optikai jellemzőkkel párosítja, melyek eredményeként gyakorlatilag minden 1D, 2D valamint DPM kód olvasására alkalmas! A Zebra DS3678 vonalkódolvasó a gyártó legfrissebb dekódoló algoritmusát alkalmazza, mely agresszív olvasást biztosít a legmostohább környezeti körülmények mellett is.
Gyorsabb: a szkenner nagy teljesítményű szenzora segítségével 30%-al gyorsabban (HP modell esetében) képes az 1 és 2 dimenziós, valamint a DPM (a DP modell esetében) kódok olvasására. 
Hatékonyabb: a Zebra (Sybmol) DS3678 az egész napos munkavégzésben is kiemelkedik az új PowerPrecision+ akkumulátorának köszönhetően, mely 56%-kal több olvasást (~70.000 olvasás/töltés) tesz lehetővé töltésenként. 
Strapabíróbb: A szkenner túlmutat az ipari kategóriánál megszokott technikai megoldásokon, hiszen gyakorlatilag elpusztíthatatlan! A konkurens gyártók termékeit figyelembe véve 2016-ban a piacon jelenleg elérhető olvasók közül kiemelkedik strapabíróságával, hiszen akár 2,4 méteres magasságból is leejthető beton felületre, valamint tokozása nem csak a hideg, fröccsenő víz vagy eső ellen nyújt védelmet, de az eszköz akár még víz alá is merülhet! Szintén egyedülálló megoldás, hogy nem csak az olvasó kapott IP65, IP67-es védelmet, hanem a gyártó gondoskodott a cradle IP65-ös tokozásáról is! Mindenről a videó fülön elérhető promóciós bemutatóban meggyőződhet!

Élvezze a szabadságot akár 100 méterig!

A Zebra (Symbol) DS3678 a legújabb Bluetooth 4.0 (Low Energy) szabványt használja, ami a megbízható kommunikáció mellett energiahatékony kommunikációt biztosít. A olvasó Class1 módban 10 m-teres, míg Class 2 módban akár 100 méteres távolságból olvas rádió jeleket, ezzel széles munkaterületet biztosít, szemben a kábeles olvasókkal, közben biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát. A bázisállomás (cradle) egyszerre szolgál kommunikációs fogadó egységként és akkumulátortöltőként. 

Megbirkózik a zord körülményekkel

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -30°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak. A sikeres olvasás visszajelzéséről jól látható LED (olvasó tetején, két színű) rezgő motor és hangjelzés gondoskodik, így zajos környezetben is nagy biztonsággal használhatók.

Minden igényt kielégítő modellek

 • DS3678-SR: jól alkalmazható 1 és 2 dimeniós kódok olvasására a legtöbb alkalmazásban, a legváltozatosabb környezeti feltételek között, akár 1,5 méteres távolságig. 
 • DS3678-HD: a gyártó kifejezetten kis méretű, nehezen olvasható és sűrű kódok olvasására fejlesztette ki.
 • DS3678-ER: ha több méteres távolságból szükséges kódokat olvasni, akkor a legmegfelelőbb választás a család ER verziója!
 • DS3678-HP: a széria leggyorsabb tagja, mely akár 30%-al gyorsabb adatfeldolgozást biztosít, amihez akár 2  méteres olvasási távolság párosul!
 • DS3678-DPM: átfogó megoldás 1D, 2D valamint DPM kódok olvasására. Ez az eszköz egyesíti magában a 3678-SR és 3678-HD funkcionalitását, a DPM kódok automatikus felismerésével, olvasásával és továbbításával.
[@szotar-get::wm_btn_arajanlatkeres|ucf]
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.