[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Zebra LI3678
Zebra LI3678
Élvezze a vezeték nélküli szabadságát akár 100 m-ig!
Kategóriájában kiemelkedő strapabíróság és technikai
újítások miatt 30%-al gyorsabb és 56%-al tovább bírja!
IP67
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: LI3678-SR3U42A0S1W):

  • Zebra (Symbol) LI3678 USB kit: LI3678-SR0F003VZWW ipari vonalkódolvasó, bluetooth, linear imager, standard range, zöld/fekete, CBA-U42-S07PAR USB kábel (12 V-os támogatás), STB3678-C100F3WW Töltő/kommunikációs dokkoló, PWR-BGA12V50W0WW tápegység, CBL
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Linear Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, USB-HID, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Zebra Technologies új ipari vonalkódolvasó családját olyan piaci igények alapján tervezte, ahol egyidejűleg fontos a kimagasló megbízhatóság, strapabíró képesség és a kiemelkedő olvasási teljesítmény. Az új Zebra (Symbol) LI3600-as sorozat tagjaiban a legújabb technológiai lehetőségek kaptak helyet, így könnyedén bizonyíthat vállalati, kereskedelmi, raktári, logisztikai, gyártói, ipari és akár hűtőházi alkalmazásokban is.

Új időszámítás kezdődik az ipari olvasóknál!

A Zebra LI3678 ipari vonalkódolvasó a népszerű Symbol LS3578-FZ utódja, mely örökölte annak megbízhatóságát és felépítését, azonban a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően magasabb technikai szintű tulajdonságokkal van ellátva! A szkenner túlmutat az ipari kategóriánál megszokott technikai megoldásokon, hiszen gyakorlatilag elpusztíthatatlan! A konkurens gyártók termékeit figyelembe véve 2016-ban a piacon jelenleg elérhető olvasók közül kiemelkedik strapabíróságával, hiszen akár 2,4 méteres magasságból is leejthető beton felületre, valamint tokozása nemcsak a hideg, fröccsenő víz vagy eső ellen nyújt védelmet, de az eszköz akár még víz alá is merülhet! Minderről a videó fülön elérhető promóciós bemutatóban meggyőződhet!
Az olvasó elődjéhez hasonlóan multi-interfésszel rendelkezik, így támogatja az RS-232, USB és billentyűzet csatlakozást is, így egy esetleges host csere esetén elegendő az interfész kábelt lecserélni.

Gyorsabb, hatékonyabb, strapabíróbb!

A Zebra (Symbol) LI3678-as olvasójába linear imager optikát építettek, mely bármilyen 1D kódot könnyedén azonosít, legyen az címkére nyomtatott, vagy mobiltelefonon-, táblagépen-, monitoron lévő kód. 
Az egész napos munkavégzésben pedig az új PowerPrecision+ akkumulátor gondoskodik, mely 56%-kal több olvasást (~70.000 olvasás/töltés) tesz lehetővé töltésenként. 
A Zebra (Symbol) LI3678 a legújabb Bluetooth 4.0 (Low Energy) szabványt használja, ami a megbízható kommunikáció mellett energiahatékony kommunikációt biztosít. A olvasó Class1 módban 10 m-teres, míg Class 2 módban akár 100 méteres távolságból olvas rádió jeleket, ezzel széles munkaterületet biztosít, szemben a kábeles olvasókkal, közben biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát.

Megbirkózik a zord körülményekkel

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -30°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak. A sikeres olvasás visszajelzéséről jól látható LED (olvasó tetején, két színű) rezgő motor és hangjelzés gondoskodik, így zajos környezetben is nagy biztonsággal használhatók.
[@szotar-get::wm_btn_arajanlatkeres|ucf]
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 167 db.