[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Zebra LI3608
Zebra LI3608
Kategóriájában kiemelkedő strapabíróság és gyorsaság
jellemzi a Zebra LI3608 ipari vonalkódolvasót!
Ipari, raktári és logisztikai alkalmazásokhoz ajánljuk!
IP67
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: LI3608-SR3U4600VZW):

  • Zebra (Symbol) LI3608 USB kit: LI3608-SR00003VZWW ipari vonalkódolvasó, linear imager, standard range, zöld/fekete, CBA-U46-S07ZAR USB kábel
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Linear Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, USB-HID, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Zebra Technologies új ipari vonalkódolvasó családját olyan piaci igények alapján tervezte, ahol egyidejűleg fontos a kimagasló megbízhatóság, strapabíró képesség és a kiemelkedő olvasási teljesítmény. Az új Zebra (Symbol) LI3600-as sorozat tagjaiban a legújabb technológiai lehetőségek kaptak helyet, így könnyedén bizonyíthat vállalati, kereskedelmi, raktári, logisztikai, gyártói, ipari és akár hűtőházi alkalmazásokban is.

Új időszámítás kezdődik az ipari olvasóknál!

A Zebra LI3608 ipari vonalkódolvasó a népszerű Symbol LS3408-FZ utódja, mely örökölte annak megbízhatóságát és felépítését, azonban a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően magasabb technikai szintű tulajdonságokkal van ellátva! A szkenner túlmutat az ipari kategóriánál megszokott technikai megoldásokon, hiszen gyakorlatilag elpusztíthatatlan! A konkurens gyártók termékeit figyelembe véve 2016-ban a piacon jelenleg elérhető olvasók közül kiemelkedik strapabíróságával, hiszen akár 2,4 méteres magasságból is leejthető beton felületre, valamint tokozása nemcsak a hideg, fröccsenő víz vagy eső ellen nyújt védelmet, de az eszköz akár még víz alá is merülhet! Minderről a videó fülön elérhető promóciós bemutatóban meggyőződhet!
A Zebra (Symbol) LI3608-as olvasójába linear imager optikát építettek, mely bármilyen 1D kódot könnyedén azonosít, legyen az címkére nyomtatott, vagy mobiltelefonon-, táblagépen-, monitoron lévő kód. Az olvasó elődjéhez hasonlóan multi-interfésszel rendelkezik, így támogatja az RS-232, USB és billentyűzet csatlakozást is, így egy esetleges host csere esetén elegendő az interfész kábelt lecserélni.

Megbirkózik a zord körülményekkel

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -30°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak. A sikeres olvasás visszajelzéséről jól látható LED (olvasó tetején, két színű) rezgő motor és hangjelzés gondoskodik, így zajos környezetben is nagy biztonsággal használhatók.
Megrendelés

A termék ára: 79 700 Ft + ÁFA

(Bruttó: 101 219 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél LI3608-SR3U4600VZW cikkszámon található!
Szállíthatóság
Raktáron
kevesebb, mint 5 db

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:
Budapesti címre
Kedd (01.23.)
Vidéki címre
Hétfő (01.22.)
Személyesen
foglalható és átvehető