[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Symbol / Motorola DS9808
Symbol / Motorola DS9808
Egyedülálló forma és olvasási teljesítmény jellemzi ezt
az eszközt! 1D, 2D vonalkódok olvasása mellett opcioná-
lisan RFID kódok és címkék beolvasására is alkalmas!
IP50
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: DS9808-SR00007CNWR):

  • Symbol (Motorola) DS9808SR vonalkódolvasó 2D Imager, EAS Checkpoint, Fekete (csak olvasó)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232, RS485
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Symbol/Motorola DS9808 a Symbol M2000-es olvasó utódja, amelynek nemcsak ergonómiai kialakítása különleges, hanem olvasási teljesítménye is egyedülálló. Az első teljes körű felismerési képességgel rendelkező szkenner, mely egy- és kétdimenziós kódok olvasására alkalmas fix olvasó, amit akár kézben is használhatunk.

Egyedülálló forma és teljesítmény

A kézi kamerás (irányfüggetlen) elven működő olvasókhoz hasonlóan igazolványképet, aláírást is rögzíthetünk, és küldhetjük azt további feldolgozásra. A felhasználót segíti a lézeres célzó modul, amelynek célkeresztje erős fényben vagy akár napsütésben is jól látható. Az elektronikát ütésálló, masszív ház védi, így akár 1,5 méter magasból többször, kemény felületre is leejthető anélkül, hogy megsérülne.

RFID? EAS áruvédelmi egység? Igen, lehetséges!

A családba két típus tartozik, a DS9808-SR (normál változat) és a DS9808-LR (bővített változat). Az úgynevezett „LR” változat négy olvasót egyesít: egyrészt egy távoli lézerolvasó, ezen felül 2D kamera és vonalkód olvasó, egy EAS áruvédelmi deaktiváló egység, és opcionálisan akár RFID olvasó is. A DS9808-LR asztali olvasóként egy 2D-s szkennerként működik, de ha felemeljük az asztalról és kézben használjuk, akkor bekapcsol a nagyobb olvasási távolsággal rendelkező plusz lézeregység.
A Symbol/Motorola DS9808-LR az első olyan olvasó a gyártó kínálatában, amely a hagyományos 1D és 2D vonalkód mellett opcionálisan RFID kódok és címkék olvasására is alkalmas. Ezzel az opcióval a Symbol DS9808 a leginkább értékálló választás, hiszen gyakorlatilag a létező összes kódot felismeri, üzemeltetési és az ebből fakadó elavulási ideje extrém hosszú, 5-10 évben mérhető.

A távolság többé nem akadály

A DS9808 szkennerek egyedülálló módon használják az RSM technológiát (RSM- Remote Scanner Managment), amely a távolról történő menedzselést biztosítja. Ennek segítségével az olvasók konfigurálását távolról tudjuk elvégezni, olyan egyszerűen, mint akár a hálózati nyomtatók beállítását - le tudjuk kérdezni az eszköz gyári számát, gyártási idejét, vagy akár a firmware-t is. 
A Symbol/Motorola DS9808 vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.

Még soha nem volt ilyen egyszerű

A vonalkódos eszközök gyártásában élenjáró Motorola (Symbol) a 123Scan2 konfigurátor alkalmazásával egyszerre kínál innovatív rendszert, egyszerű grafikus felhasználói felületen, valamint a szabadalmaztatott varázsló eszköz segíti a telepítési folyamatot.
A 123Scan2 alkalmazás a Motorola / Symbol vonalkód olvasók gyors és egyszerű programozását, valamint tesztelését teszi lehetővé. A konfigurálásáon túl a szoftverrel frissíthetjük a vonalkód olvasók firmwarejét, paramétereit, akár nagyszámú eszközökön egyidejűleg (USB kábelen keresztül párhuzamosan akár 14 darab vonalkód olvasót tudunk egyszerre felprogramozni).
A 123Scan2 alkalmazással a korábbi soros (RS232) kábel helyett már USB kábelen keresztül is programozhatjuk különféle Motorola / Symbol vonalkód olvasóinkat. A program azokat az olvasókat támogatja, amelyek RSM 1.0 vagy az újabb RSM 2.0 - azaz távolról történő menedzselést lehetővé tevő - firmware-rel rendelkeznek. 
A szoftver további újdonsága, hogy a  kinyomtatott vonalkódokon keresztül történő programozás az egydimenziós kódok mellett kétdimenziós kódokkal is történhet. Lehetővé teszi, hogy az általunk használt vonalkód olvasó kiolvasott adatait (sorozatszám, gyártás napja, firmware típusa) nyiván tudjuk tartani.
Az 123Scan2 kompatibilis a legnépszerűbb irodai alkalmazásokkal, lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy létrehozzanak és továbbítsanak e-mail konfigurációs fájlokat, mentsék a vonalkód konfigurációs lapokat Microsoft Word dokumentummá, illetve eszköz nyomkövetési adatok szolgáltat közvetlenül a Microsoft Access alkalmazásnak.
Megrendelés

A termék ára: 91 700 Ft + ÁFA

(Bruttó: 116 459 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél DS9808-SR00007CNWR cikkszámon található!
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.