[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Symbol / Motorola LS1203
Symbol / Motorola LS1203
Általános felhasználású kézi, lézeres olvasó!
Kedvező árú, strapabíró eszköz, melyet főleg
kisforgalmú kereskedelmi egységekbe ajánlunk!
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: LS1203-1AZU0100SR):

  • Symbol (Motorola) LS1203 vonalkódolvasó, USB, KIT: LS1203-CR10001R olvasó, CBA-U01-S07ZAR USB kábel, 20-73951-01R állvány, fehér
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Lézer
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Symbol (Motorola/Zebra) LS1203-as kézi vonalkód olvasó, a népszerű LS1908-as "Cobra" utódja. 100 scan/sec olvasási sebességének, 25,4 cm-es max. olvasási távolságának köszönhetően jól alkalmazható kiskereskedelmi, irodai és egészségügyi alkalmazásoknál. 

Kedvező árú, strapabíró szkenner

Symbol (Motorola/Zebra)célja egy olyan kézi olvasó kifejlesztése volt, mellyel a kis forgalmú kereskedelmi egységeket kompromisszumok nélkül ki tudja szolgálni, hiszen kedvező ára ellenére, magas technikai színvonalat képvisel. Ütésálló műanyag ABS házát úgy képezték ki, hogy fogása kellemes legyen és károsodás nélkül bírja a kemény padlóra való leejtést akár 1,5 m magasságból.

Kényelem és funkcionalitás

Symbol (Motorola/Zebra) LS1203 tökéletesen alkalmazható mind kézi, mind pedig kézkímélő prezentációs módban. Az olvasóhoz tartozó állvány nyakán található egy vonalkód (auto mode), mely leolvasása utána átvált kézkímélő/prezentációs módba az eszköz. Ebben a módban a szkennelési folyamathoz nem szükséges semmiféle gombnyomás, csak az olvasó elé kell tartani a leolvasandó kódot. Abban az esetben ha újra kézi (trigger) módban szeretné használni az eszközt olvassa le ismét az állvány nyakán található kódot. 

Felkészült a mindennapokra

Az olvasó valamennyi egydimenziós vonalkódot felismeri, felprogramozása után pedig a beállításokat a Flash memóriában tárolja. Ugyanitt helyezkedik el az olvasót működtető program, a "firmware", amely szükség szerint frissíthető, így az olvasó tudását egy új kódtípus bevezetésekor átprogramozhatjuk. Különleges tulajdonsága, hogy átkapcsolható egy úgynevezett "Auto-Scan" üzemmódba, amikor is az olvasást indító gomb megnyomása nélkül, folyamatosan pásztáz, ezáltal téve kényelmesebbé és gyorsabbá a felhasználók munkáját. A felhasználót segíti az olvasó által kibocsátott hang- és fényjelzés, valamint az olvasó tetején elhelyezett kétszínű LED.

Csak egyszerűen!

Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető billentyűzetes, soros (RS232), USB interfésszel is. A Symbol (Motorola/Zebra) LS1203 vonalkód olvasó 3 év garanciával rendelkezik.
Megrendelés

A termék ára: 25 800 Ft + ÁFA

(Bruttó: 32 766 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél LS1203-1AZU0100SR cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 168 db.