[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Zebra DS8108
Zebra DS8108
Kiemelkedő olvasási tulajdonságok és gyorsaság!
Akár 93,5 cm-es távolságból olvas kódokat!
Logisztikai és könnyű ipari felhasználásra ajánlott!
IP42
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: DS8108-SR00007ZZWW):

  • Zebra DS8108 vonalkódolvasó, area imager (2D), multi-interfész (RS232, KBW, USB), standard optika, fekete (Csak olvasó, egyéb kiegészítőt nem tartalmaz!)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232, RS485
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 60 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

Az amerikai Zebra Technologies DS8100-as vonalkódolvasó családja, a Symbol/Motorola sokat bizonyított DS6707 és DS6708 típusait váltja fel. A Zebra DS8108 vonalkódolvasó alkalmas valamennyi egy- és kétdimenziós vonalkód irányfüggetlen (omnidirekcionális) dekódolására, új optikájának és 800 Mhz-es processzorának köszönhetően elődjéhez képest nagyobb sebességgel, még kevésbé kontrasztos és halvány kódok esetében is.

Képalkotó technológia

Napjainkban egyre jobban elterjed a 2 dimenziós vonalkódok (pl. QR kód, PDF kód) alkalmazása. A Zebra DS8100 vonalkódolvasó családja a PRZM Intelligent Imaging technológiának köszönhetően eléri vagy meghaladja a termelékenységet a lézer szkennerekkel szemben, valamint hosszú távon további alacsonyabb költséget és nagyobb megbízhatóságot nyújt. A Zebra DS8108 vonalkódolvasó kifinomult mozgástoleranciája lehetővé teszi a kiemelkedően gyors olvasást, még a gyengébb minőségű és roncsolódott kódokat esetében is. Az intuitív célzó keresztnek köszönhetően lehetővé válik az irányfüggetlen (omnidirekcionális) szkennelés, így nem szükséges az olvasót pontosan a kódra irányítani.
A digitális képalkotó eljárásnak köszönhetően alkalmas fényes felületekről történő kódolvasásra, valamint képes vonalkódokat leolvasni akár LCD, vagy mobiltelefon kijelzőjéről is. Igen jó teljesítménnyel használható például e-ticket alkalmazásokban (mozi, rendezvény, reptér stb. beléptetés) vagy mobilon tárolt hűség-, pontgyűjtő- vagy kupongyűjtő applikációknál.
Az amerikai gyártó DS8108 típusú szkennere az első Zebra olvasó, amely a vonalkódok és az OCR kódok mellett a szabad szemmel nem látható Digimarc® technológiájú vonalkódokat is képes dekódolni. Szintén újdonság, hogy a Zebra DS8108 vonalkódolvasó képes "multicode" üzemmódra, amely lehetővé teszi több vonalkód egyszeri szkennelését.
A Zebra DS8108 nem csak vonalkódokhoz használhatók, hanem képesek 1280x960 pixel felbontású, fekete-fehér kép készítésére is. Ezzel a felhasználó barát funkcióval lehetőség nyílik aláírások, dokumentumok, fényképek szkennelésére.

Társ a mindennapokban

Kis mérete, kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi, akár folyamatos használatra. Ütésálló műanyag házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1,8 méterről való leejtést is. Ideális választás kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz, de raktári, szállítmányozási, elektronikai területen is megállja a helyét, ha megbízható, strapabíró és gyors olvasás az igény. 

Egyszerű konfigurálás

A Zebra DS8100 vonalkódolvasó család multi interfészes, így egyszerűen csak a kábel cseréjével változtatható, hogy USB, RS232, Billentyű, vagy RS485 porton keresztül csatlakoztatjuk a host-hoz. Az olvasó konfigurálását, telepítését az 123scan2 szoftveren keresztül végezhetjük el, egy jól kezelhető és felhasználóbarát felületen, mely ingyenesen elérhető.
A szkennerek SMS technológiát (Scanner Management Service) használnak, amely a távolról történő menedzselést biztosítja. Ennek segítségével az olvasó konfigurálását távolról tudjuk elvégezni, olyan egyszerűen, mint akár a hálózati nyomtatók beállítását - le tudjuk kérdezni az eszköz gyári számát, gyártási idejét, vagy akár a firmware-t is.
A Zebra DS8108 vonalkódolvasó 5 év garanciával rendelkezik.
Megrendelés

A termék ára: 65 300 Ft + ÁFA

(Bruttó: 82 931 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél DS8108-SR00007ZZWW cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 58 db.