[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic PowerScan PM8500
Datalogic PowerScan PM8500
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 50 m-ig!
Csúcsminőségű ipari lézer szkenner, mely teljesíti
a legextrémebb elvárásokat is!
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: PM8500-433RK10):

  • Datalogic PowerScan PM8500 ipari vonalkódolvasó 433MHZ, USB KIT, cserélhető akkumulátor, BC8030-433Mhz dokkoló, CAB-438 kábel
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic PowerScan 8000-es prémium sorozatának tagja a PM8500-as vezeték nélküli olvasó, mely olvas minden 1 és 2 dimenziós kódot és korlátlan mobilitást garantál a Datalogic STAR vonalkód nélküli rendszeren keresztül. A PSC PM8500 imager használható minden ipari alkalmazásban, ahol vezeték nélküli eszközre van szükség és elvárás az irányfüggetlen (omnidirekcionális) olvasás.

Igény szerinti funkciókkal

Az eszköz rendelhető normál, valamint kijelző + gombos változatban. A felépítésen kívül a legmegfelelőbb olvasó összeállításához háromféle optikából választhatunk, a felhasználási területnek megfelelően: normál, nagy felbontású (HD) és széles látószögű. A három gombbal és kijelzővel ellátott modell nagy mértékben növelheti a hatékonyságot, mivel így beavatkozhatunk a munkafolyamatokba, illetve a beolvasott adatok helyességét is ellenőrizhetjük. A kijelző további hasznos funkciója az akkumulátor töltöttségi szintjének, a kapcsolódás állapotának kijelzése, valamint a bázis által küldött üzenetek megjelenítése.

Megbirkózik a zord időjárási körülményekkel

A PowerScan PM8500 imager még a legextrémebb körülmények között is garantálja olvasási teljesítményét. Kijelzős változatban IP64-es, kijelző nélküli változatban IP65-ös házat kapott, azaz teljesen por-és vízálló burkolat védi az olvasót, továbbá a belső alkatrészeket stabil gumírozás óvja.

Élvezze a szabadságot akár 50 méterig

A szkenner a Datalogic STAR vezeték nélküli hálózaton max. 50 m-es távolságból képes kommunikálni a bázissal. Az olvasó hatótávolságon kívül is tudja gyűjteni az adatokat, amiket újracsatlakozás után automatikusan továbbít. Egy bázisállomáshoz egyszerre 32 olvasó csatlakozhat, továbbá egy helységben akár 16 dokkoló is üzemelhet, így akár 256 szkennert is bevonva a hálózatba.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segítik a Datalogic által szabadalmaztatott olvasást segítő jelzések (3GL, Green Spot): 5 pontos jelölő rendszer, mely a két funkciós trigger gombbal működik és a kód helyes olvasásának pontjait mutatja piros színnel. Az olvasás sikerességéről ad visszajelzést zöld pont formájában a kódon, ill. az eszközön egy zöld LED formájában.

Az olvasó konfigurálása a Datalogic Aladdin program segítségével végezhetjük, mely ingyenesen elérhető a Datalogic honlapján. A PowerScan PM8500 vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.
Utód modell