home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Blokknyomtató, Számlanyomtató
Mobil blokknyomtatók
Bixolon SPP-R310 mobil blokknyomtató

Bixolon SPP-R310 mobil blokknyomtató

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Bixolon SRP-350III Blokknyomtató

Bixolon SRP-350III Blokknyomtató
nettó 51 770 Ft
(65 748 Ft)
Kifutott

Birch CP-Q1UN Blokknyomtató

Birch CP-Q1UN Blokknyomtató
nettó 29 700 Ft
(37 719 Ft)
Raktáron <5 db
cartVásárlás

Polpos MP80 Blokknyomtató

Polpos MP80 Blokknyomtató
nettó 40 640 Ft
(51 613 Ft)
Raktáron <5 db
cartVásárlás

Epson TM-T20III Blokknyomtató

Epson TM-T20III Blokknyomtató
nettó 41 500 Ft
(52 705 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Mozogjon szabadon: mobil blokknyomtató és számlanyomtató

A munka hatékonysága szempontjából számos vállalkozás számára létfontosságú a mobilitás, különösen azok számára, akik a helyszíni értékesítés vagy szerviz területén tevékenykednek. Ennek érdekében a mobil blokknyomtatók és számlanyomtatók olyan készülékek, amelyeket úgy terveztek, hogy egyszerű legyen hordozni és bárhol, bármikor tudjanak nyomtatni.

Ezek a hordozható blokknyomtatók, számlanyomtatók olyan eszközök melyek alkalmasak mind a kézi, mind az övre rögzített használatra. Kompakt méretüknek és rendkívül könnyű súlyuknak köszönhetően, akár egész napos munka folyamán sem terhelik a felhasználót. Bárhol is járjunk, könnyedén magunkkal vihetjük a hordozható blokknyomtatókat, számlanyomtatókat, és bármilyen okostelefonról, notebookról vagy tabletről azonnal nyomtathatunk számlát vagy szállítólevelet.

Miért javasolt prémium blokknyomtatót és számlanyomtatót vásárolni?

 

Gyorsítja és egyszerűsíti a munkafolyamatokat

Ezek az blokknyomtatók és számlanyomtatók a könnyű hordozhatóságuk révén biztosítják a gördülékeny munkavégzést. A különböző modellek a vezeték nélküli kommunikációhoz (Bluetooth vagy Wi-Fi) való alkalmazkodásuk révén Android, Windows és iOS eszközökkel is kompatibilisek. Fontos megjegyezni, hogy a nyomtatók csak bizonyos operációs rendszereket támogatnak, de ezekről az információkról a termékleírásokban tájékozódhatunk. 

 

Hosszú távra tervezhet

A prémium kategóriás mobil blokknyomtatók és számlanyomtatók kiemelkedő minőséget képviselnek, hosszú távú befektetést jelentenek. Ezek az eszközök tartósak és megbízhatóak, tehát nem kell évente új készüléket vásárolni. 

 

Optimalizálhatja a költségeit

A hordozható blokknyomtatók és számlanyomtatók költséghatékonyak. Bár sokan úgy gondolják, hogy a prémium kategóriás nyomtatók drágák, valójában ezek a készülékek hosszú távon pénzt takarítanak meg. Az egyszeri befektetés rövid idő alatt megtérülhet, tekintve, hogy ezek a készülékek úgy lettek tervezve, hogy hosszú éveken át kitűnő szolgálatot tegyenek.

 

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése