Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Blokknyomtató, Számlanyomtató
Mobil blokknyomtatók
Bixolon SPP-R310 mobil blokknyomtató

Bixolon SPP-R310 mobil blokknyomtató

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Bixolon SRP-350III Blokknyomtató

Bixolon SRP-350III Blokknyomtató
nettó 51 770 Ft
(65 748 Ft)
Kifutott

Epson TM-T20III Blokknyomtató

Epson TM-T20III Blokknyomtató
nettó 44 400 Ft
(56 388 Ft)
Raktáron 45 db
Vásárlás

Polpos MP80 Blokknyomtató

Polpos MP80 Blokknyomtató
nettó 40 640 Ft
(51 613 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Birch CP-Q1UN Blokknyomtató

Birch CP-Q1UN Blokknyomtató
nettó 29 700 Ft
(37 719 Ft)
Raktáron 6 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Mozogjon szabadon: mobil blokknyomtató és számlanyomtató

A munka hatékonysága szempontjából számos vállalkozás számára létfontosságú a mobilitás, különösen azok számára, akik a helyszíni értékesítés vagy szerviz területén tevékenykednek. Ennek érdekében a mobil blokknyomtatók és számlanyomtatók olyan készülékek, amelyeket úgy terveztek, hogy egyszerű legyen hordozni és bárhol, bármikor tudjanak nyomtatni.

Ezek a hordozható blokknyomtatók, számlanyomtatók olyan eszközök melyek alkalmasak mind a kézi, mind az övre rögzített használatra. Kompakt méretüknek és rendkívül könnyű súlyuknak köszönhetően, akár egész napos munka folyamán sem terhelik a felhasználót. Bárhol is járjunk, könnyedén magunkkal vihetjük a hordozható blokknyomtatókat, számlanyomtatókat, és bármilyen okostelefonról, notebookról vagy tabletről azonnal nyomtathatunk számlát vagy szállítólevelet.

Miért javasolt prémium blokknyomtatót és számlanyomtatót vásárolni?

 

Gyorsítja és egyszerűsíti a munkafolyamatokat

Ezek az blokknyomtatók és számlanyomtatók a könnyű hordozhatóságuk révén biztosítják a gördülékeny munkavégzést. A különböző modellek a vezeték nélküli kommunikációhoz (Bluetooth vagy Wi-Fi) való alkalmazkodásuk révén Android, Windows és iOS eszközökkel is kompatibilisek. Fontos megjegyezni, hogy a nyomtatók csak bizonyos operációs rendszereket támogatnak, de ezekről az információkról a termékleírásokban tájékozódhatunk. 

 

Hosszú távra tervezhet

A prémium kategóriás mobil blokknyomtatók és számlanyomtatók kiemelkedő minőséget képviselnek, hosszú távú befektetést jelentenek. Ezek az eszközök tartósak és megbízhatóak, tehát nem kell évente új készüléket vásárolni. 

 

Optimalizálhatja a költségeit

A hordozható blokknyomtatók és számlanyomtatók költséghatékonyak. Bár sokan úgy gondolják, hogy a prémium kategóriás nyomtatók drágák, valójában ezek a készülékek hosszú távon pénzt takarítanak meg. Az egyszeri befektetés rövid idő alatt megtérülhet, tekintve, hogy ezek a készülékek úgy lettek tervezve, hogy hosszú éveken át kitűnő szolgálatot tegyenek.

 

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése