Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Ipari vezeték nélküli vonalkódolvasók
Datalogic CODiScan vonalkódolvasó

Datalogic CODiScan vonalkódolvasó

A Datalogic CODiScan kézfej vonalkódolvasó egy olyan Bluetooth®-kapcsolattal rendelkező, könnyen hordozható innovatív eszköz, amely forradalmi megoldást kínál a logisztikai, kiskereskedelmi és gyártási iparágak számára egyaránt. Kompakt mérete és a csupán 44 grammos súlya lehetővé teszi a felhasználók kényelmes és hatékony munkavégzését oly módon, közben segít minimalizálni a hibalehetőségeket és egyúttal maximalizálja a termelékenységet is. A Datalogic CODiScan intelligens célzórendszerrel és számos egyéb visszajelzési mechanizmussal rendelkezik, így biztosítva a gyors és pontos vonalkódolvasást, miközben könnyedén kezelhető és konfigurálható a beépített Datalogic szoftvercsomag segítségével.

A Datalogic CODiScan kézfej vonalkódolvasó ideális választás tehát a raktárkezeléshez, kiskereskedelmi tevékenységekhez és gyártási folyamatokhoz. A könnyű hordozhatóság és a moduláris felépítés lehetővé teszi a széles körű alkalmazást az ipar számos területén, hozzájárulva így a hatékonyabb munkavégzéshez és a jobb eredmények eléréséhez. A Datalogic CODiScan tehát nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy olyan általános megoldás, amely nemcsak növeli a termelékenységet, hanem az ellátási lánc mentén a munkafolyamatokat is javítja.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Datalogic CODiScan kézfej vonalkódolvasó – a hatékony megoldás

Datalogic CODiScan kézfej vonalkódolvasó rendkívül hatékony és sokoldalú alkalmazási lehetőségeket biztosít a felhasználók számára, mivel az eszköz szabadon használható a kézfejre erősítve, nyakban vagy övön viselve egyaránt. Ezáltal rugalmasan alkalmazkodik a különböző munkakörnyezetekhez és feladatokhoz, javítva ezzel a munkavégzés hatékonyságát. Használata könnyű és kényelmes, így a dolgozók szabadon mozoghatnak a munkaterületen, anélkül, hogy az eszköz bármiben is akadályozná őket. Ez növeli a produktivitást és az általános munkavégzési komfortot.
Az opcionálisan választható standard és középtávolságú olvasófejek további előnyt jelentenek, mivel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen alkalmazkodjanak a különböző munkafolyamatokhoz és igényekhez. Amennyiben például nagyobb távolságból szükséges a vonalkódokat olvasni, egyszerűen kiválasztható a megfelelő olvasófej, ami jelentősen javítja a hatékonyságot és a pontosságot.

Magas teljesítmény és kényelmes használat

A Datalogic CODiScan kézfej vonalkódolvasó egy könnyen kezelhető és rendkívül ergonomikus tervezésű eszköz, amely hatékony és kényelmes munkavégzést biztosít a felhasználók számára. Az állítható manuális ravasz és a többfunkciós gomb segítségével a szkenner könnyen irányítható, és ezáltal lehetővé válik a gyors reagálás a munkafolyamatban történő változásokra. 
A hosszú üzemidő és a strapabíró kialakítás jelentősen hozzájárul a Datalogic CODiScan kézfej vonalkódolvasó mindennapi hatékonyságához és teljesítményéhez. Egy töltéssel akár 16 órányi folyamatos munkavégzés is lehetséges, ami különösen fontos olyan vállalati környezetben, ahol nincs mindig lehetőség azonnali újratöltésre. Emellett a strapabíró kialakításnak köszönhetően a szkenner ellenáll a szokásos munkakörnyezeti kihívásoknak és a fizikai igénybevételeknek, így biztosítva a megbízható működést és hosszú élettartamot. 

Datalogic CODiScan kézfej vonalkódolvasó - integráció és optimalizálás

A Datalogic CODiScan kézfej vonalkódolvasó kiváló választásnak bizonyul a munkafolyamatok hatékonyabbá tételére és a termelékenység növelésére. Ez a berendezés könnyen integrálható különböző munkafolyamatokba, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan olvassák le a vonalkódokat. Emellett a kézfej vonalkódolvasó akár hét Datalogic mobil számítógéppel is kompatibilis egyszerre, lehetővé téve a szoros együttműködést és adatmegosztást a különböző munkahelyeken és részlegeken belül.
Az integrált Datalogic Aladdin™ szoftver garantálja a gyors és egyszerű optimalizálást, valamint a firmware-frissítéseket, így mindig a legfrissebb verziójú szoftverrel rendelkezik a készülék. Ezáltal biztosítható a berendezés folyamatos és optimális teljesítménye, valamint megkönnyíti a karbantartást és a kezelést.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése