Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Fix vonalkódolvasók
Datalogic Gryphon I GFE4400 vonalkódolvasó

Datalogic Gryphon I GFE4400 vonalkódolvasó

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Gyorsaság és hatékonyság fix vonalkódolvasóval

A fix telepítésű vonalkódolvasók rendkívül sokoldalú megoldást kínálnak olyan környezetekben, ahol a  gyorsaság és hatékonyság elengedhetetlen tényező. Automatizált működésük lehetővé teszi, hogy a folyamatok folyamatosan és zavartalanul zajlanak anélkül, hogy állandófigyelmet vagy beavatkozást igényelnének, és kiváló megoldást jelentenek olyan automatizált rendszerekben vagy munkahelyeken, ahol a felhasználók kezeinek szabadon kell maradnia. Ezek a tulajdonságok különösen előnyösel például a raktárakban, gyártósorokon vagy logisztikai központokban.

Ezen felül a fix telepítésű vonalkódolvasók rendkívül megbízhatóak és hatékonyak, és nagy biztonsággal képesek olvasni a gyorsan elhaladó vonalkódokat. A pontos és gyors vonalkódolvasás révén minimalizálják a hibák lehetőségét és jelentősen növelik a termelékenységet. Ezáltal a vállalkozások nemcsak a hatékonyságot növelhetik, hanem a hibák minimalizálásával és a munkaterületi problémák csökkentésével a költségeiket is optimalizálhatják. 

Robosztus kialakítású fix vonalkódolvasók

A fix telepítésű vonalkódolvasók tervezésekor a hangsúlyt a környezeti hatásokkal és az extrém munkakörülményekkel szembeni ellenállóságra helyezték. Ezek az eszközök rendkívül strapabíróak és robosztusak, így képesek ellenállni a nedvességnek, pornak és más külső tényezőknek, amelyek gyakran jellemzőek ipari környezetekben. Kifejezetten ideálisak például a gyártósorokhoz vagy csomagoló gépsorokhoz való telepítéshez, ahol a munkakörülmények kihívást jelenthetnek a berendezések számára. Képesek megbirkózni a hőmérsékleti ingadozásokkal és az egyéb környezeti változásokkal, amelyek gyakran előfordulnak ilyen környezetekben, ezáltal biztosítják a folyamatos működést és hatékony teljesítményt, még a legkeményebb munkakörülmények között is.

A tervezés során figyelembe vették a külöbőző felhasználási módokkal kapcsolatos elvárásokat, és olyan anyagokat és technológiákat alkalmaztak, amelyek biztosítják a készülékek tartósságát és megbízhatóságát. A rendkívül tartós kialakításnak köszönhetően ezek a vonalkód leolvasó készülékek hosszú távon képesek biztosítani a folyamatos működést és termelékenységet, minimális karbantartási igénnyel. A vállalkozások így csökkenthetik a berendezések üzemeltetési költségeit és maximalizálhatják a termelékenységet anélkül, hogy aggódniuk kellene a folyamatos karbantartás vagy javítás miatt.

Kiválóan illeszkednek a modern rendszerekhez

Az integrációs lehetőségek révén a modern rendszerekbe való könnyű beilleszkedés további előnyöket kínál, lehetővé téve a vállalkozásoknak a legújabb technológiák alkalmazását és a hatékonyság maximalizálását is. A fix telepítésű vonalkódolvasók modern vállalkozások számára kritikus fontosságú eszközök, mivel lehetővé teszik az integrációt a legújabb technológiákba és rendszerekbe. Ezek a berendezések kifejezetten arra vannak tervezve, hogy könnyen integrálhatóak legyenek a gyártósorokba, csomagoló üzemekbe vagy bármely más munkaterületre, ahol folyamatosan és gyorsan kell leolvasni a vonalkódokat. A vállalkozásoknak elengedhetetlen, hogy lépést tartva a fejlődéssel, kihasználják a digitalizáció és az automatizáció előnyeit, és ezekben a folyamatokban a vonalkódolvasók kulcsszerepet játszanak.

A fix telepítésű vonalkódolvasók sokoldalúsága további előnyt jelent a vállalkozások számára. Képesek nemcsak a hagyományos 1D vonalkódok olvasására, hanem a 2D vonalkódokéra is (modelltől függ), amelyek számos további információt képesek tárolni. Emellett felismerik és kezelik a digitális kijelzőkön vagy mobil eszközökön megjelenített vonalkódokat is, lehetővé téve a rugalmas munkavégzést és az eszközök közötti könnyű adatcserét.
 

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése