Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Fix vonalkódolvasók
Datalogic Gryphon I GFS4100 vonalkódolvasó

Datalogic Gryphon I GFS4100 vonalkódolvasó

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 19 000 Ft
(24 130 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Gyorsaság és hatékonyság fix vonalkódolvasóval

A fix telepítésű vonalkódolvasók rendkívül sokoldalú megoldást kínálnak olyan környezetekben, ahol a  gyorsaság és hatékonyság elengedhetetlen tényező. Automatizált működésük lehetővé teszi, hogy a folyamatok folyamatosan és zavartalanul zajlanak anélkül, hogy állandófigyelmet vagy beavatkozást igényelnének, és kiváló megoldást jelentenek olyan automatizált rendszerekben vagy munkahelyeken, ahol a felhasználók kezeinek szabadon kell maradnia. Ezek a tulajdonságok különösen előnyösel például a raktárakban, gyártósorokon vagy logisztikai központokban.

Ezen felül a fix telepítésű vonalkódolvasók rendkívül megbízhatóak és hatékonyak, és nagy biztonsággal képesek olvasni a gyorsan elhaladó vonalkódokat. A pontos és gyors vonalkódolvasás révén minimalizálják a hibák lehetőségét és jelentősen növelik a termelékenységet. Ezáltal a vállalkozások nemcsak a hatékonyságot növelhetik, hanem a hibák minimalizálásával és a munkaterületi problémák csökkentésével a költségeiket is optimalizálhatják. 

Robosztus kialakítású fix vonalkódolvasók

A fix telepítésű vonalkódolvasók tervezésekor a hangsúlyt a környezeti hatásokkal és az extrém munkakörülményekkel szembeni ellenállóságra helyezték. Ezek az eszközök rendkívül strapabíróak és robosztusak, így képesek ellenállni a nedvességnek, pornak és más külső tényezőknek, amelyek gyakran jellemzőek ipari környezetekben. Kifejezetten ideálisak például a gyártósorokhoz vagy csomagoló gépsorokhoz való telepítéshez, ahol a munkakörülmények kihívást jelenthetnek a berendezések számára. Képesek megbirkózni a hőmérsékleti ingadozásokkal és az egyéb környezeti változásokkal, amelyek gyakran előfordulnak ilyen környezetekben, ezáltal biztosítják a folyamatos működést és hatékony teljesítményt, még a legkeményebb munkakörülmények között is.

A tervezés során figyelembe vették a külöbőző felhasználási módokkal kapcsolatos elvárásokat, és olyan anyagokat és technológiákat alkalmaztak, amelyek biztosítják a készülékek tartósságát és megbízhatóságát. A rendkívül tartós kialakításnak köszönhetően ezek a vonalkód leolvasó készülékek hosszú távon képesek biztosítani a folyamatos működést és termelékenységet, minimális karbantartási igénnyel. A vállalkozások így csökkenthetik a berendezések üzemeltetési költségeit és maximalizálhatják a termelékenységet anélkül, hogy aggódniuk kellene a folyamatos karbantartás vagy javítás miatt.

Kiválóan illeszkednek a modern rendszerekhez

Az integrációs lehetőségek révén a modern rendszerekbe való könnyű beilleszkedés további előnyöket kínál, lehetővé téve a vállalkozásoknak a legújabb technológiák alkalmazását és a hatékonyság maximalizálását is. A fix telepítésű vonalkódolvasók modern vállalkozások számára kritikus fontosságú eszközök, mivel lehetővé teszik az integrációt a legújabb technológiákba és rendszerekbe. Ezek a berendezések kifejezetten arra vannak tervezve, hogy könnyen integrálhatóak legyenek a gyártósorokba, csomagoló üzemekbe vagy bármely más munkaterületre, ahol folyamatosan és gyorsan kell leolvasni a vonalkódokat. A vállalkozásoknak elengedhetetlen, hogy lépést tartva a fejlődéssel, kihasználják a digitalizáció és az automatizáció előnyeit, és ezekben a folyamatokban a vonalkódolvasók kulcsszerepet játszanak.

A fix telepítésű vonalkódolvasók sokoldalúsága további előnyt jelent a vállalkozások számára. Képesek nemcsak a hagyományos 1D vonalkódok olvasására, hanem a 2D vonalkódokéra is (modelltől függ), amelyek számos további információt képesek tárolni. Emellett felismerik és kezelik a digitális kijelzőkön vagy mobil eszközökön megjelenített vonalkódokat is, lehetővé téve a rugalmas munkavégzést és az eszközök közötti könnyű adatcserét.
 

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése