Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Vezeték nélküli vonalkódolvasók
Datalogic Gryphon GM4500 vonalkódolvasó

Datalogic Gryphon GM4500 vonalkódolvasó

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Mi az a vezeték nélküli vonalkódolvasó?

Mint az a nevéből is kiderül, ez egy olyan kialakítású vonalkódolvasó készülék, mely képes vonalkódok olvasására anélkül, hogy vezetékekkel lenne összekötve egy másik eszközzel, mint például számítógép, kassza. Vagyis, a vezeték nélküli vonalkódolvasó nagyobb mozgásszabadságot biztosít, mint hagyományos, vezetékes társai.

A vezeték nélküli vonalkódolvasó előnyei

Mozgásszabadság: a vezeték nélküli vonalkódolvasók használatakor nem kell aggódnunk a vezetékek miatt, így könnyedén mozoghatunk vele. 
Hatékonyság: a vezeték nélküli vonalkódolvasók nagyobb hatótávolsága miatt gyorsabban és hatékonyabban végezhetjük el a munkánkat. Nem szükséges a nehéz tárgyak, áruk emelése a készülékhez, hanem egyszerűen csak a vezeték nélküli vonalkódolvasó mozgatásával tudjuk a kódokat leolvasni.
Rugalmasság: tökéletes választás olyan helyekre, ahol nem áll rendelkezésre a felhasználási helyén azonnal egy számítógép (pl. raktár, stb.), de mégis szükség van a vonalkód leolvasására.

A vezeték nélküli vonalkódolvasó felhasználási lehetőségei

Raktározás: az egyik leggyakoribb terület, ahol a vezeték nélküli vonalkódolvasókat használják, az raktározás. Az vonalkódolvasóval könnyedén nyomon követhetjük a termékeket az érkezéstől az elszállításig.
Kiskereskedelem: a boltokban a kasszánál használt vonalkódolvasók sokszor vezeték nélküliek, így könnyebbé válik a termékek pénztárgéphez való mozgatása.

A legnevesebb vezeték nélküli vonalkódolvasó gyártók

Zebra vezeték nélküli vonalkódolvasó: a Zebra vezeték nélküli vonalkódolvasói az egyik legnépszerűbbek és legmegbízhatóbbak a piacon. Tökéletes választás, ha strapabíró, hosszú élettartamú olvasót keresünk.
Datalogic vezeték nélküli vonalkódolvasó: az olasz gyártó híres arról, hogy precíz és pontos vonalkódolvasókat gyárt. A vezeték nélküli modellek között számos olyan készüléket találunk, melyek a legkülönfélébb környezetekben is megállják a helyüket.
Honeywell vezeték nélküli vonalkódolvasó: a Honeywell vezeték nélküli vonalkódolvasói kiválóak azokhoz az alkalmazásokhoz, ahol a gyorsaság és a pontosság kulcsfontosságú. Könnyen kezelhető és ergonomikus kialakításuk miatt sokan kedvelik.
Tezeko vezeték nélküli vonalkódolvasó: Bár kevésbé ismert, mint a fent említett márkák, a Tezeko is kínál magas minőségű vezeték nélküli vonalkódolvasókat, melyek különösen költséghatékony megoldást jelentenek kisebb vállalkozások számára.

A vezeték nélküli vonalkódolvasók nélkülözhetetlen eszközök a mai modern üzleti világban. Akár egy nagy raktárban dolgozunk, akár egy kis könyvtárban, ezek az eszközök megkönnyítik az életünket és hozzájárulnak a munka hatékonyságához. Ha még nem használt vezeték nélküli vonalkódolvasót, érdemes kipróbálni egyet - nem fog csalódni!
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése