Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Ipari vezeték nélküli vonalkódolvasók
Datalogic HS7500 vonalkódolvasó

Datalogic HS7500 vonalkódolvasó

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Praktikus és rugalmas adatkezelés: Ipari vezeték nélküli vonalkódolvasó

Az ipari vezeték nélküli vonalkódolvasók között olyan eszközök találhatók, amelyek az adatokat Bluetooth vagy Wi-Fi-n keresztül továbbítják, így lehetővé téve a felhasználók számára a szabad mozgást. Az ipari kategóriába tartozó vezeték nélküli vonalkódolvasók különböző hatótávolságokkal rendelkeznek, így elérhető általánosan 10 és 150 méter közötti tartományban stabil kapcsolattal rendelkező készülékek. Ezeket a vonalkód leolvasó eszközök kifejezetten ajánlottak olyan helyzetekben, amikor egyszerűbb a készüléket a leolvasni kívánt kódhoz közelíteni, mint a vonalkódot tartalmazó terméket az eszközhöz mozgatni. 

Online áruházunk széles választékot kínál az ipari vonalkódolvasók terén, ahol olyan elismert márkákból válogathat, mint például Zebra Technologies, Datalogic, Honeywell.

Az ipari vezetéknélküli vonalkódolvasó alkalmazkodik az extrém körülményekhez

Az ipari környezet kihívásaihoz alkalmazkodva a vonalkódolvasó ellenáll a környezeti hatásoknak, mint például az extrém hőmérséklet (akár -20 °C), por, víz, pára és az esetleges ütődések. Az robosztus tokozás mellett a belső kialakításuk is megerősített, ezzel növelve a mechanikai stabilitást és csökkentve a meghibásodás esélyét.

Miért érdemes ipari vezeték nélküli vonalkódolvasót választani?

  • A modern munkafolyamatokhoz való alkalmazkodás: A kínálatban található vezeték nélküli vonalkódolvasók között található 1D, valamint 1 és 2D vonalkódok olvasásra alkalmas eszköz. Segítségükkel a legtöbb munkafolyamatot egyszerűsíthetünk és modernizálhatunk, függetlenül attól, hogy kereskedelemről, raktározásról vagy ipari területről van szó.
  • Kiváló integrálhatóság: A vezeték nélküli vonalkódolvasók könnyen integrálhatók a legtöbb POS rendszerbe anélkül, hogy jelentős költségek merülnének fel a rendszer cseréjével vagy modernizálásával kapcsolatban. Az alacsony költséggel történő integráció hozzájárul a munkafolyamatok optimalizálásához és a vállalkozás produktivitásának növeléséhez, ami végül a profit maximalizálását eredményezi.
     

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése