Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Pult vonalkódolvasók
Datalogic Magellan 3510HSi vonalkódolvasó

Datalogic Magellan 3510HSi vonalkódolvasó

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ismerje meg a pult vonalkódolvasókat!

A pultba építhető vonalkódolvasók nélkülözhetetlenek áruházak és nagyobb boltok számára, mivel képesek hatékonyan kiszolgálni a nagy áruforgalmat. A pult vonalkódolvasók olvasóablakát karcálló, nagy szilárdságú üveg borítja, ami biztosítja, hogy a folyamatos mechanikai érintkezés ne okozzon problémát. Ezáltal nemcsak hosszú távon megbízhatóak, de minimális karbantartást igényelnek, ami jelentős előnyt jelent az üzleti környezetben.

A pultba vonalkódolvasók széles körben elterjedtek, mivel rendkívül hatékony eszközök a tranzakciók felgyorsítására és a munkafolyamatok optimalizálására. Ezek a pult vonalkódolvasók gyors és pontos adatbevitelt tesznek lehetővé a felhasználók számára, ami javítja a kiszolgálás sebességét és hatékonyságát. Emellett a vonalkódolvasók minimalizálják az emberi hibákból eredő kockázatokat, így segítenek csökkenteni a veszteségeket és növelni az ügyfélelégedettséget.

Megfizethető és praktikus vonalkód leolvasó megoldások

A pultba építhető vonalkódolvasók több szempontból is kiváló választást jelentenek az üzleti környezetekben. Kedvező bekerülési költségük révén széles körű elérhetőséget biztosítanak a vállalkozások számára, mivel kiváló az ár/érték arányuk és így rendkívül gyors megtérülésük. Így nemcsak a nagyobb kereskedelmi láncok, hanem a kisebb vállalkozások is könnyedén hozzájuthatnak ezekhez a hatékony eszközökhöz, amelyek segítségével optimalizálhatják üzleti folyamataikat.

A pult vonalkódolvasók rendkívül könnyen kezelhetők, ami nagy előnyt jelent a dolgozók számára. Nem igényelnek hosszú betanulási folyamatot vagy speciális képzettséget, így gyorsan és hatékonyan beilleszthetők a munkafolyamatokba, növelve az általános hatékonyságot és produktivitást.

Kiváló integráció a modern POS rendszerekbe

A pult vonalkódolvasók sokoldalú funkcionalitása és kompatibilitása a modern kereskedelmi környezetben kiemelkedő előnyöket kínál. Ezek az eszközök könnyen integrálhatók a modern POS (Point of Sale) rendszerekbe, ami megkönnyíti az adatok továbbítását és elemzését. Képesek arra, hogy ne csak a hagyományos 1D vonalkódokat, hanem a digitális 2D vonalkódokat is könnyedén leolvassák, ami lehetővé teszi a szélesebb körű alkalmazást és nagyobb rugalmasságot az üzleti folyamatok során. A digitális kijelzőkön vagy képernyőkön megjelenített vonalkódok olvasásának képessége további előnyt jelent a modern üzleti környezetben. Ez lehetővé teszi például az elektronikus számlák, vásárói hűségprogramok vagy online fizetési lehetőségek vonalkódjainak gyors és hatékony beolvasását. Ennek eredményeként az üzleti folyamatok felgyorsulnak, a vásárlói élmény pedig javul, ami hosszú távon növelheti az ügyfélelégedettséget és az értékesítést. 

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése