Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Asztali vonalkódolvasók
Datalogic Magellan 900i vonalkódolvasó

Datalogic Magellan 900i vonalkódolvasó

Fedezze fel a Datalogic Magellan 900i asztali vonalkódolvasót, amely tökéletes választást jelent bármelyik kiskereskedelmi környezetben. Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi a gyors és pontos vonalkódolvasást, legyen szó nyomtatott termékcímkéről vagy mobilkészülékek kijelzőjéről. Kompakt és ergonomikus kialakítása révén könnyen integrálható bármilyen POS rendszerbe vagy kereskedelmi szolgáltatásba. Ideális választás gyógyszertárakban, kisboltokban, mozihelyiségekben vagy akár egészségügyi intézményekben történő használatra is. Bízza az Datalogic Magellan 900i asztali vonalkódolvasóra üzleti igényeinek kiszolgálását, és élvezze az ezzel járó hatékonyságot és megbízhatóságot!

 

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ismerje meg az asztali vonalkódolvasókat!

Az asztali vonalkódolvasók rendkívül sokoldalú eszközök, amelyek könnyedén alkalmazkodnak a kereskedelmi és ipari környezet változatosságához, és számos módon képesek hozzájárulni a hatékonyság és a termelékenység növeléséhez. Az asztali vonalkódolvasók könnyen rögzíthetők a munkaterületen, és mobilitásuknak köszönhetően könnyen áthelyezhetőek, így alkalmazkodnak az aktuális felhasználói igényekhez.

A kereskedelmi szektorban az asztali vonalkódolvasók segítik a termékek azonosítását és nyomon követését, gyorsan és pontosan beazonosítják az árucikkeket, lehetővé téve a zökkenőmentes tranzakciókat a vásárlókkal. Emellett a vonalkódolvasók lehetővé teszik az árak és készletek valós idejű frissítését az adatbázisokban, így a kereskedők mindig naprakészek lehetnek. Az asztali vonalkódolvasók alkalmazása révén a raktárakban és logisztikai központokban könnyedén nyomon követhető és kezelhető az áruk mozgása, ami jelentősen javítja a raktárak hatékonyságát és csökkenti a készletveszteségeket. A gyártási folyamatokban az asztali vonalkódolvasók használata lehetővé teszi az alkatrészek és termékek azonosítását és nyomon követését az egész gyártási láncban. Ez segít a gyártási folyamatok hatékonyságának növelésében és a minőségellenőrzés folyamatos javításában. 

Modern technológia és innovatív funkciók

Az asztali vonalkódolvasók között található 1D és 2D vonalkód olvasásra alkalmas készülék, valamint omnidirekcionális pásztázási funkcióval ellátott eszköz is. Ennek a funkciónak köszönhetően ezek az eszközök egyszerre több irányból is képesek vonalkódokat olvasni, ami jelentősen gyorsítja és pontosítja az olvasási folyamatot. A gyors és pontos tranzakciók nemcsak az ügyfelek elégedettségét növelik, hanem optimalizálják az üzleti folyamatokat is. Az egyszerű és zökkenőmentes tranzakciók révén az ügyfélszolgálati idő csökken, így a munkatársak több időt tudnak fordítani az ügyfelek kiszolgálására és az egyedi igények kielégítésére.

Az asztali vonalkódolvasók képesek harmonikusan működni a különféle pénztárgépekkel és egyéb POS rendszerekkel, ami kiemelkedő előnyökkel jár az üzleti adaptabilitás és hatékonyság tekintetében. Az integráció révén sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válik az adatáramlás az egyes számítógépes rendszerek között. Ennek eredményeképpen minimalizálódnak az esetleges emberi hibákból adódó kockázatok, amelyek gyakran felmerülnek a manuális adatbevitel során. Az automatizált adatátvitel és -feldolgozás nemcsak időt takarít meg a felhasználók számára, hanem javítja az adatok pontosságát és megbízhatóságát is, ami kritikus szerepet játszik a vállalati döntéshozatalban és az üzleti teljesítmény optimalizálásában.
 

 

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése