Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Pult vonalkódolvasók
Datalogic Magellan 9600i vonalkódolvasó

Datalogic Magellan 9600i vonalkódolvasó

A Datalogic Magellan 9600i pultba építhető vonalkódolvasó - generációjának a legújabb képviselője - egy olyan korszerű eszköz, mely magas teljesítményű képfeldolgozó technológiát alkalmaz, ezért ideális választás olyan forgalmas pénztárak számára, ahol kiemelkedő megbízhatóságával és hatékonyságával segítiheti a pénztárosok munkáját, és támogathatja a munkafolyamatok zökkenőmentességét.

A friss design, a strapabíró kialakítás és a mesterséges intelligencia (AI) funkcionalitásai teszik a Datalogic Magellan 9600i pultba építhető vonalkódolvasót olyan egyedülálló megoldássá, mely testre szabható minden kiszolgálási igényhez. A Datalogic Magellan 9600i vonalkódolvasók a legfrissebb technológiával felszereltek, garantálva ezzel a leggyorsabb olvasási sebességet és a felhasználóbarát kezelhetőséget, mely javítja a vásárlói elégedettséget és csökkenti a veszteségeket.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

A Datalogic Magellan 9600i korszerű megoldásai

A Datalogic Magellan 9600i pult vonalkódolvasó a legmodernebb technológia és a hatékony tervezés tökéletes összhangját képviseli, megfelelve ezzel a POS (Point of Sale) rendszerek legszigorúbb követelményeinek is. Ez az eszköz nem csupán kimagasló teljesítménnyel rendelkezik, hanem számos fejlett opcióval is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az vonalkódolvasó testreszabását az üzletek egyedi igényeihez. Az eszköz rendkívül hatékony interfésze és magas szintű szkennelési teljesítménye garantálja, hogy könnyen kezelhetőek legyen, és a legjobb teljesítményt nyújtsa a kasszák és pénztárak működtetése során. A széles körű funkcionalitásnak köszönhetően a Datalogic Magellan 9600i eszközök könnyedén alkalmazkodnak az üzletek változó igényeihez, legyen szó akár nagy, akár kis forgalmú üzletekről. Az eszközök testreszabhatósága különösen figyelemre méltó, lehetővé téve a különböző POS rendszerekhez való optimalizálást. A különböző méretű házak és a POS állványok széles választéka lehetővé teszi az eszközök rugalmas elhelyezését az üzlet bármely részén, ezzel maximalizálva a hatékonyságot és a kényelmet a mindennapi működés során.

Kényelem és higiénia a vásárlók és az eladók számára egyaránt

A Datalogic Magellan 9600i pult vonalkódolvasók érintőgombjai és sima felületei könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetőek, ezáltal biztosítva a környezet folyamatosan magas higiéniai szintjét. Jelenlegi, ahol a fertőzésekkel és a betegségek terjedésével kapcsolatos tudatosság folyamatosan növekszik és egyre inkább tudatossá válik, a tisztaság és a higiénia kiemelkedő fontosságúvá vált minden üzleti környezetben.
A Datalogic Magellan 9600i vonalkód leolvasó esetében tehát érintőgombok és sima felületek könnyen tisztítható és fertőtleníthető jellege nemcsak egy praktikus tulajdonság, hanem egy olyan tényező is, amely hozzájárul az üzleti környezet biztonságához, a dolgozók és az ügyfelek egészségéhez, valamint a pozitív vásárlói élményhez.

Gyorsaság, pontosság és üzleti hatékonyság

A Datalogic Magellan 9600i eszközök kiemelkedő technológiai megoldásokkal rendelkeznek, amelyek gyors és precíz szkennelést tesznek lehetővé, valamint rendkívül sokoldalú olvasási funkciókat biztosítanak. Ezek a berendezések nem csupán 1D vonalkódokat, hanem 2D vonalkódokat, valamint GS1 és Digimarc szimbólumokat is hatékonyan és pontosan képesek azonosítani. Ráadásul a leggyorsabb szkennelési sebességgel rendelkeznek a kategóriájukban, így könnyedén és gyorsan azonosítják a nagy mennyiségű árucikkeket is. Ez lehetővé teszi a gyors és hatékony adatfeldolgozást még a forgalmas időszakokban is, ami javítja az üzleti hatékonyságot, csökkenti a várakozási időt és növeli az ügyfélelégedettséget.Továbbá, az innovatív képalkotó technológia és a gyors szkennelési teljesítmény segít a munkavállalóknak hatékonyabban és pontosabban dolgozni, minimalizálva ezzel a hibalehetőségeket és növelve a termelékenységet. Ezzel a Datalogic Magellan 9600i eszközök nem csupán egyszerű szkennerek, hanem olyan eszközök, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak az üzleti folyamatok hatékonyságához és sikerességéhez.

A Datalogic Magellan 9600i rugalmas funkcionalitásai

A Datalogic Magellan 9600i pult vonalkódolvasók modern, intelligens technológiákat alkalmaznak, amelyek elősegítik az alkalmazások kifinomult funkcionalitását és hatékonyságát. Ezek közé tartozik a QuadVision által irányított többmagos processzor, amely párhuzamosan képes több adatot és információt feldolgozni, ezzel elősegítve az eszközök gyors és pontos működését. A beépített Linux operációs rendszer támogatja az eszközök számára a mesterséges intelligencia (AI) elérését, ami további előnyöket nyújt az ügyfélelégedettség és a veszteségmegelőzés terén. A különféle konfigurációk és házméretek lehetővé teszik, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak az üzletek egyedi igényeihez és körülményeihez. Ezáltal a Datalogic Magellan 9600i vonalkódolvasók optimálisan elhelyezhetők és használhatók az üzletek széles körében, függetlenül attól, hogy szükség van-e önkiszolgáló vagy eladót igénylő POS rendszerekre. Ezek az eszközök nem csupán egyszerű vonalkódolvasók tehát, hanem olyan technológiai megoldások, amelyek javítják az üzletek hatékonyságát, növelik az ügyfélelégedettséget és segítik a veszteségmegelőzést, így ideális választást kínálnak a kereskedelmi szektor számára.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése