Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Pult vonalkódolvasók
Datalogic Magellan 9900i vonalkódolvasó

Datalogic Magellan 9900i vonalkódolvasó

A Datalogic Magellan 9900i pultba építhető vonalkódolvasó, amely magas teljesítményű képfeldolgozó technológiával rendelkezik, és a kategóriájának legújabb generációját képviseli. Ez az eszköz ideális választás a nagyforgalmú pénztárakhoz, kiemelkedő megbízhatósága és hatékonysága révén segítve a pénztárosok munkáját és hozzájárulva a munkafolyamatok gördülékenyebbé tételéhez.

A friss design, a strapabíró kialakítás és a mesterséges intelligencia (AI) lehetőségei teszik a Datalogic Magellan 9900i pult vonalkódolvasó portfólióját egyedülálló választássá, lehetővé téve a testreszabott megoldást minden kiszolgálási igényhez. A Datalogic Magellan 9900i vonalkód leolvasók legújabb technológiával rendelkeznek tehát, biztosítva a leggyorsabb olvasási sebességet és a felhasználóbarát kezelhetőséget, amely fokozza a vásárlói elégedettséget és csökkenti a veszteségeket.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 19 000 Ft
(24 130 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Modern technológia a POS rendszerek szolgálatában

A Datalogic Magellan 9900i pult vonalkódolvasó a modern technológia és a hatékony dizájn tökéletes kombinációját képviselik, amelyek megfelelnek a POS (Point of Sale) rendszerek legmagasabb elvárásainak is. Ezek az eszközök nemcsak kiemelkedő teljesítménnyel bírnak, hanem számos fejlett opciót is kínálnak, amelyek lehetővé teszik azok testre szabását az üzletek specifikus igényeihez.
A rendkívül hatékony interfész és a magas szintű szkennelési teljesítmény biztosítja, hogy ezek az eszközök könnyedén kezelhetőek legyenek, és a legjobb teljesítményt nyújtsák a kasszák és pénztárak szolgálatában. A széles körű funkcionalitásnak köszönhetően a Datalogic Magellan  9900i eszközök könnyedén alkalmazkodnak az üzletek változó igényeihez, legyen szó akár nagy forgalmú áruházakról, vagy kisebb kiskereskedelmi egységekről.
A Datalogic Magellan 9900i pult vonalkódolvasók testreszabhatósága az egyik kiemelkedő tulajdonsága, hiszen lehetőséget biztosítanak a különböző POS rendszerek számára való optimalizálásra. A többféle különböző házméret és POS állványrögzítési lehetőség lehetővé teszi az eszközök rugalmas elhelyezését az üzlet bármely részén, így maximalizálva a hatékonyságot és a kényelmet a mindennapi működés során.

Higiénia és biztonság a Datalogic Magellan 9900i-vel

A Datalogic Magellan 9900i pult vonalkódolvasók kialakítása lehetővé teszi könnyű tisztíthatóságukat és fertőtleníthetőségüket, így biztosítva az üzleti környezet állandóan magas higiéniai szintjét. Napjainkban, ahol a fertőzések és betegségek terjedése egyre nagyobb figyelmet kap, a tisztaság és a higiénia alapvető fontosságú minden üzletben.
A Datalogic Magellan 9900i vonalkódolvasók érintőgombjainak és sima felületeinek könnyű tisztíthatósága és fertőtleníthetősége nemcsak praktikus tulajdonságuk tehát, hanem fontos tényező is az üzleti környezet biztonságában, valamint a dolgozók és vásárlók egészségében és pozitív vásárlói élményében.

Rugalmasság és teljesítmény

A Datalogic Magellan 9900i eszközök olyan magas szinvonalú technológiával vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyors és pontos szkennelést, valamint rendkívül sokoldalú olvasási képességeket biztosítanak. Ezek az eszközök nemcsak az 1D vonalkódokat, hanem a 2D vonalkódokat, valamint a GS1 és a Digimarc szimbólumokat is hatékonyan és pontosan képesek olvasni. Emellett kategóriájukban az egyik leggyorsabb szkennelési képességével is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a nagyobb mennyiségű árucikket is könnyedén és gyorsan képesek azonosítani. Ezzel lehetővé válik a gyors és hatékony adatfeldolgozást még a forgalmas időszakokban is, ami növeli az üzleti hatékonyságot, csökkenti a várakozási időt és fokozza az ügyfélelégedettséget.
Ezen túlmenően, az hatékony képalkotó technológia és a gyors szkennelési teljesítmény segíti az alkalmazottakat a hatékonyabb és pontosabb munkavégzésben, minimalizálva ezzel a tévedések lehetőségét és növelve a termelékenységet. Ezáltal a Datalogic Magellan 9900i eszközök nemcsak egyszerű szkennerek, hanem ezen túlmenően olyan eszközök, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak az üzleti folyamatok hatékonyságához és eredményességéhez.

A Datalogic Magellan 9900i vonalkódolvasó intelligens funkciói és rugalmas kialakítása

A Datalogic Magellan 9900i vonalkódolvasók magukban hordozzák a modern intelligens technológiák előnyeit, amelyek lehetővé teszik az alkalmazások fejlett funkcionalitását és hatékonyságát. Ezek a funkciók közé tartozik a QuadVision által vezérelt, többmagos processzor, amely képes több adatot és információt egyidejűleg feldolgozni, ezáltal segítve az eszközök gyors és pontos működését. Emellett a beépített Linux operációs rendszer támogatja az eszközök számára a mesterséges intelligencia (AI) elérését, ami további előnyöket nyújt az ügyfélelégedettség és a veszteségmegelőzés terén.
Az eszközök különféle konfigurációkban és házméretekben érhetők el, ezáltal rugalmasan alkalmazkodnak az üzletek egyedi igényeihez és körülményeihez. Ez a kialakítás lehetővé teszi a Datalogic Magellan 9900i vonalkódolvasók optimális elhelyezését és használatát az üzletek széles körében, függetlenül attól, hogy önkiszolgáló vagy eladót igénylő POS rendszerekről van-e szó. Ezek az eszközök nem csupán egy egyszerű eszközök, hanem olyan technológiai megoldások, amelyek hozzájárulnak az üzletek hatékonyságához, növelik az ügyfélelégedettséget és segítik a veszteségmegelőzést, így optimális választást nyújtanak a kereskedelmi szektor számára.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése