home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Plasztik kártya nyomtató
Professzionális kártya nyomtató
Fargo HDP6600 plasztik kártya nyomtató

Fargo HDP6600 plasztik kártya nyomtató

A Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtató kiváló megoldást kínál mindazon felhasználók számára, akik számára kiemelkedő jelentőséggel bír az, hogy mielőbb professzionális minőségű és tartós nyomattal rendelkező kártyához juthassanak. Ennek érdekében kártyanyomtató a kategóriájában is kiemelkedő, 600 dpi nyomtatására is képes nyomtatófejet kapott.

A Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtató mindezek mellett eleget tesz a napjainkban olyan kiemelt jelentőséggel bíró elvárásoknak is, mint a költséghatékonyság és a környezet védelme.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZC100 Kártyanyomtató

Zebra ZC100 Kártyanyomtató
nettó 276 360 Ft
(350 977 Ft)
Raktáron 7 db
cartVásárlás

Zebra ZC350 Kártyanyomtató

Zebra ZC350 Kártyanyomtató
nettó 358 050 Ft
(454 724 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Zebra ZC300 Kártyanyomtató

Zebra ZC300 Kártyanyomtató
nettó 315 090 Ft
(400 164 Ft)
Raktáron <5 db
cartVásárlás

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér
nettó 3 100 Ft
(3 937 Ft)
Raktáron >100 csom
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Fargo HDP6600 a kiváló választás professzionális felhasználásra

Fedezze fel a Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtatót webáruházunkban, amely ideális választás közepes és nagyvállalatoknak, egyetemeknek, egészségügyi intézményeknek és kormányzati szerveknek egyaránt. Az eszköz igen magas teljesítménnyel rendelkezik, és az amerikai gyártó a kellékanyagok széles választékával támogatja költségek optimalizálását.

Gyors nyomtatási sebesség a Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtatóval

A magas teljesítményű Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtató óránként akár 230 kártya (YMCK) nyomtatására is képes a retranszfer technológia segítségével, ezzel biztosítva a kategóriájában egyedülálló teljesítményét.
A már kiforrott - hatodik generációs - retranszfer technológia előnyei közé tartozik többek között, hogy gyors és a nyomdai minőséget megközelítő minőségű nyomtatást képes biztosítani a felhasználói számára. A technológia lehetővé teszi a kifutós (margó nélküli) nyomtatást, így a kártyanyomtatóval éles és kiváló minőségű képek készülnek.
Az újonnan fejlesztett iON™ technológia rendkívül gyors rendelkezésre állást biztosít, és a bekapcsolástól számítva a nyomtatás akár 60 másodpercen belül megkezdődhet.

Univerzális alkalmazhatóság és megbízhatóság

A Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtatónál alkalmazott retranszfer technológia lehetővé teszi különböző alapanyagú kártyák nyomtatását, hologramos fólia használatával pedig könnyedén állíthatóak elő biztonsági védelemmel ellátott kártyák.
Annak köszönhetően pedig, hogy a beépített nyomtatófej közvetlenül nem érintkezik a kártyával, így megnő a nyomtatófej élettartama.

Energiahatékonyság és környezettudatosság

Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtató fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a hulladéknélküli laminálási technológiára, így akár 40%-kal csökkenthetőek a laminálással kapcsolatos költségeket. Ráadásul ezáltal hatékonyabbá és gyorsabbá válik a gyártási folyamat, mivel nincs szükség a felesleges anyagok kezelésére vagy eltávolítására.
A kártyanyomtató GreenCircle® tanúsítvánnyal rendelkezik, így megbízható és környezetbarát alternatívát kínál alacsony energiafogyasztása révén. Ezzel összefüggően pedig jelentősen csökken az eszköz energiafogyasztása más hasonló berendezésekhez képest.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése