Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Plasztik kártya nyomtató
Professzionális kártya nyomtató
Fargo HDP6600 plasztik kártya nyomtató

Fargo HDP6600 plasztik kártya nyomtató

A Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtató kiváló megoldást kínál mindazon felhasználók számára, akik számára kiemelkedő jelentőséggel bír az, hogy mielőbb professzionális minőségű és tartós nyomattal rendelkező kártyához juthassanak. Ennek érdekében kártyanyomtató a kategóriájában is kiemelkedő, 600 dpi nyomtatására is képes nyomtatófejet kapott.

A Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtató mindezek mellett eleget tesz a napjainkban olyan kiemelt jelentőséggel bíró elvárásoknak is, mint a költséghatékonyság és a környezet védelme.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér
nettó 3 130 Ft
(3 975 Ft)
Raktáron >100 csom
Vásárlás

Zebra ZC100 Kártyanyomtató

Zebra ZC100 Kártyanyomtató
nettó 279 050 Ft
(354 394 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Zebra ZC350 Kártyanyomtató

Zebra ZC350 Kártyanyomtató
nettó 354 010 Ft
(449 593 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra ZC300 Kártyanyomtató

Zebra ZC300 Kártyanyomtató
nettó 335 460 Ft
(426 034 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Fargo HDP6600 a kiváló választás professzionális felhasználásra

Fedezze fel a Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtatót webáruházunkban, amely ideális választás közepes és nagyvállalatoknak, egyetemeknek, egészségügyi intézményeknek és kormányzati szerveknek egyaránt. Az eszköz igen magas teljesítménnyel rendelkezik, és az amerikai gyártó a kellékanyagok széles választékával támogatja költségek optimalizálását.

Gyors nyomtatási sebesség a Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtatóval

A magas teljesítményű Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtató óránként akár 230 kártya (YMCK) nyomtatására is képes a retranszfer technológia segítségével, ezzel biztosítva a kategóriájában egyedülálló teljesítményét.
A már kiforrott - hatodik generációs - retranszfer technológia előnyei közé tartozik többek között, hogy gyors és a nyomdai minőséget megközelítő minőségű nyomtatást képes biztosítani a felhasználói számára. A technológia lehetővé teszi a kifutós (margó nélküli) nyomtatást, így a kártyanyomtatóval éles és kiváló minőségű képek készülnek.
Az újonnan fejlesztett iON™ technológia rendkívül gyors rendelkezésre állást biztosít, és a bekapcsolástól számítva a nyomtatás akár 60 másodpercen belül megkezdődhet.

Univerzális alkalmazhatóság és megbízhatóság

A Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtatónál alkalmazott retranszfer technológia lehetővé teszi különböző alapanyagú kártyák nyomtatását, hologramos fólia használatával pedig könnyedén állíthatóak elő biztonsági védelemmel ellátott kártyák.
Annak köszönhetően pedig, hogy a beépített nyomtatófej közvetlenül nem érintkezik a kártyával, így megnő a nyomtatófej élettartama.

Energiahatékonyság és környezettudatosság

Fargo HDP6600 plasztik kártyanyomtató fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a hulladéknélküli laminálási technológiára, így akár 40%-kal csökkenthetőek a laminálással kapcsolatos költségeket. Ráadásul ezáltal hatékonyabbá és gyorsabbá válik a gyártási folyamat, mivel nincs szükség a felesleges anyagok kezelésére vagy eltávolítására.
A kártyanyomtató GreenCircle® tanúsítvánnyal rendelkezik, így megbízható és környezetbarát alternatívát kínál alacsony energiafogyasztása révén. Ezzel összefüggően pedig jelentősen csökken az eszköz energiafogyasztása más hasonló berendezésekhez képest.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése