Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari notebook, laptop
Getac S410 ipari notebook

Getac S410 ipari notebook

A Getac S410 ipari laptop rendkívül sokoldalú és számos feladatra ellátására alkalmas. Az notebook a felhasználók számára a rendkívül nagy teljesítményt, mobilitást és kompatibilitást biztosít. Az általános felhasználásra szánt laptopokkal ellentétben fényesebb képernyővel, nagyobb tárhellyel, rendkívül gyors adatátvitellel és akár három akkumulátorral rendelkezik, a munkavégzés garantáltan eredményes legyen.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 550 Ft
(656 019 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 234 830 Ft
(298 234 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 227 680 Ft
(289 154 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tökéletes teljesítmény, maximális mobilitás a Getac S410 ipari laptoppal

A Getac S410 laptop hatékonyan optimalizálja és növeli a termelékenységet szinte bármilyen munkaterületen. Kiválóan alkalmas nagy terhelést igénylő ipari környezetben és terepi munkavégzés során. A laptop tökéletes teljesítményét a legújabb generációs Intel CoreTM CPU biztosítja. A Thunderbolt 4 kompatibilitás a Getac S410 ipari laptop esetében könnyebbé teszi az adatok megosztását, míg a fejlett vezeték nélküli kapcsolatok, ideértve a Wi-Fi 6-ot, a Bluetooth 5.1-et és az opcionális LTE-Advanced-et, alkalmassá teszik az notebook kompatibilitását számos IoT-eszközzel. Az eszköz integrált Intel Iris Xe Graphics videokártyája kiváló grafikai megjelenítést biztosít.

A Getac S410 notebook minden körülmények közt megállja a helyét

A Getac S410 ipari laptop bármilyen körülmények között megbízhatóan működik, akár extrém hőmérsékleti tartományban (-29 °C és 63 °C között). Strapabíró kialakításának köszönhetően ellenáll a por, nedvesség és ütések hatásainak. A kijelző akár 1000 nit fényerővel is rendelkezik, így tökéletes pontossággal olvasható kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. Az Getac S410 akár három akkumulátorral is elérhető, lehetővé téve hosszabb ideig tartó folyamatos munkavégzést.

Minden téren maximális biztonságot garantál

A Getac S410 ipari laptop naprakész megoldásokkal támogatja a kiberbiztonságot, például kapacitív ujjlenyomat-olvasóval, a Windows Hello arcfelismerő rendszerrel, valamint az intelligenskártya-olvasóval és HF RFID-olvasóval. A Getac S410 moduláris felépítése lehetővé teszi a gyors és minimális üresjárat melletti javításokat, mivel a merevlemezek, akkumulátorok, portok és interfészek könnyen eltávolíthatók és cserélhetők.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése