Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari notebook, laptop
Getac S510 ipari notebook

Getac S510 ipari notebook

A Getac S510 strapabíró ipari notebook egy olyan strapabíró és fejlett technológiával felszerelt eszköz, amely tökéletes megoldást jelent az extrém ipari körülmények között végzett munkavégzéshez. A készülék por-, víz- és ütésálló, kijelzője erős napsütésben is jól látható, valamint kesztyűben is kiválóan kezelhető érintőképernyővel rendelkezik. Magas teljesítményű processzora és a rendelkezésre álló bőséges memóriakapacitás gyors és hatékony adatfeldolgozást biztosítanak. Ezenfelül rendkívül innovatív és sokrétű csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, így minden szükséges eszközzel könnyedén összekapcsolható. Az ütésálló Getac S510 ipari notebook megbízható társa lehet a munkában bárhol és bármikor.

 

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 550 Ft
(656 019 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 227 680 Ft
(289 154 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 234 830 Ft
(298 234 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ismerje meg ipari laptop felhasználási területeit

Az ipari laptopok olyan, az ipari környezet egyedi kihívásaira tervezett különleges hordozható számítógépek, amelyeket kiemelt strapabíróság és megbízhatóság jellemez. A tervezésük során elsődleges szempont volt a készülékek rendkívüli ellenállása porral, nedvességgel, extrém hőmérséklettel, és fizikai behatásokkal szemben. Ezek az eszközök nem csupán külső burkolatukban, hanem belső alkatrészeikben és hűtési rendszereikben is rendkívül ellenállóak, biztosítva ezzel hosszú távú, zavartalan működésüket. Ennek következtében úgy alkották meg, hogy a megbízhatóságukra különös figyelmet fordítottak, így akár 5-6 évig is zavartalanul tudnak működni. 
Ezek a notebookok széles körben nélkülözhetetlenek, legyen szó ipari felhasználásról, energetikáról, egészségügyről, logisztikáról vagy katonai alkalmazásról. Az ütésálló ipari laptopok nemcsak a külső értékesítéshez, helyszíni szervizhez és építőipari projektekhez kínálnak hatékony megoldásokat, hanem számos más szektorban is nélkülözhetetlenek.

Miért épp ipari laptop?

Az ipari laptopok tervezése során hangsúlyt fektettek arra, hogy ellenálljanak számos környezeti kihívásnak, beleértve az ütést és rezgést, extrém hőmérsékletet és páratartalmat, korróziót és kopást, alacsony nyomást/térfelszíni magasságot, fizikai behatásokat, valamint elektromágneses interferenciát.
A strapabíróság érdekében ezeket a laptopokat erős anyagokból készítik, beleértve az ütésálló műanyagokat és fémötvözeteket, amelyek különösen jól ellenállnak a mechanikai behatásoknak. Kiemelt jelentőségű a különleges tömítések és bevonatok alkalmazása, amelyek védelmet nyújtanak a portól, nedvességtől és más környezeti hatásoktól. A kiváló teljesítmény érdekében a tervezés során folyadékhűtést és hűtőbordákat is alkalmaznak. Az elektronikus alkatrészek kiválasztásánál figyelembe veszik a magas és alacsony üzemi hőmérsékletek toleranciáját, biztosítva ezzel az extrém környezeti viszonyok közötti stabilitást.
Az ipari laptopokat gyakran magas teljesítményű hardverrel és specifikus szoftverekkel látják el, hogy megfeleljenek az egyedi vállalati igényeknek. Az ellenálló érintőképernyők alkalmazása további könnyű használatot tesz lehetővé, még kesztyűben vagy más speciális védőfelszereléssel is. Az ipari laptopokat úgy szerelik fel, hogy lehetőség legyen a sokféle eszköz csatlakoztatására, beleértve a különféle szenzorokat és eszközöket, amelyekre az adott ipari folyamatokhoz szükség lehet. Ennek érdekében a gépek rendelkeznek széleskörű bemeneti és kimeneti portokkal, valamint vezeték nélküli kommunikációs képességekkel.
Az ipari laptopok tehát kulcsfontosságú szerepet játszanak a modern ipari környezetekben, ahol a megbízhatóság, a strapabíróság és a specifikus környezeti feltételekhez való alkalmazkodás kiemelt fontossággal bír. Ezek a számítógépek hozzájárulnak az ipari folyamatok hatékonyabbá és megbízhatóbbá tételéhez, valamint az üzemeltetési költségek csökkentéséhez is.

Kiemelt biztonság és szigorú minőségi szabványok

Ezek a laptopok olyan specifikus szabványoknak is megfelelnek, mint a MIL-STD-810, és ATEX tanúsítványokkal is elláthatják azokat. A MIL-STD-810 egy 1962-ben kiadott katonai szabvány, mely a berendezések katonai műveletekre való alkalmasságának tesztelését szabályozza, gyakran használják referenciaként a kereskedelmi laptopiparban. Az ATEX (potenciálisan robbanásveszélyes légkör) pedig a robbanásveszélyes környezetben való használatra szánt berendezéseket és védelmi rendszereket szabályozza.

Gyakori kérdések ipari laptoppal kapcsolatban

Mik az előnyei az ipari notebooknak a hagyományos laptopokkal szemben?
 

Az ipari laptopok (vagy más néven rugged notebookok) olyan speciális laptopok, amelyeket nehéz körülmények közötti használatra terveztek. Az ipari notebookokat általában olyan szakemberek használják, akik olyan környezetben dolgoznak, amely magasabb szintű tartósságot, teljesítményt és biztonságot igényel, mint a hagyományos laptopok.

Milyen ütésállósággal, víz és porvédelemmel rendelkezik az ipari notebook?
 

Az ipari notebookok az MIL-STD-810G katonai szabványnak megfelelően is tesztelve vannak, amelynek célja, hogy bizonyos hatásoknak ellenálljanak, például az ütéseknek, rezgéseknek, hőmérséklet-változásoknak, magassági változásoknak és egyéb környezeti hatásoknak.Az ipari notebookok tehát megbízható és ellenálló készülékek, amelyek tolerálják a zord ipari környezetet, ahol a hagyományos laptopok nem tudnak megfelelően működni.

Milyen hosszú az ipari notebook akkumulátor-üzemideje?
 

Az ipari notebookok üzemideje sok tényezőtől függ, mint például a kijelző fényereje, a processzor teljesítménye, a háttérvilágítás beállításai, a használt alkalmazások és az internetkapcsolat sebessége. Az üzemidőt befolyásolja továbbá a környezeti hőmérséklet, valamint a készülék használati módja is. Például az energiatakarékos módban való munkavégzés, a háttérprogramok bezárása és a világítás lecsökkentése hosszabb akkumulátor-üzemidőt eredményezhet. Az ipari notebookok akkumulátor-üzemideje az adott modelltől függ, de általában 6-8 óra, azonban a elérhetőek olyan típusok is, melyek akár 10-12 óráig is működhetnek egyetlen töltéssel.

Milyen operációs rendszereket használnak az ipari notebookok?
 

Az ipari notebookok operációs rendszerei általában a széles körben elterjedt Microsoft Windows. A konkrét operációs rendszer függ az adott gyártótól és a vásárolt modelltől.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése