Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Közepes címkenyomtatók
Godex ZX1200 címkenyomtató

Godex ZX1200 címkenyomtató

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 59 200 Ft
(75 184 Ft)
Raktáron 35 db
cartVásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 113 700 Ft
(144 399 Ft)
Raktáron 44 db
cartVásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron 44 db
cartVásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
74 650 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Mire használható a közepes teljesítményű címkenyomtató?

A közepes teljesítményű címkenyomtatók az asztali és az ipari kategóriás készülékek közötti átmeneti kategóriát képviselik. A közepes teljesítményű kategóriába tartozó címkenyomtatók olyan helyeken ideálisak, ahol nagyobb mennyiségű etikett címke nyomtatása szükséges (napi 4-10.000), mint amit egy asztali készülék képes teljesíteni, de nem annyira nagy mennyiségű, mint amit egy ipari kategóriás készülékkel (24/7, azaz folyamatos műszak) érdemes lenne megoldani.

Azonban nem csak a nyomtatási teljesítményben különböznek ezek a készülékek, hanem méretükben, funkcionalitásukban és burkolatukban. Míg az asztali címkenyomtatókat műanyag ház védi, addig a közép kategóriában már megjelennek a fém házzal szerelt készülékek is, ami az ipari teljesítményű etikett nyomtatókra jellemző. A fém ház nem csak nagyobb biztonságot jelent a külső hatások ellen, hanem jobb hőleadó képességet is a címkenyomtatási folyamat során. Ezek a készülékek általában robosztusabbak és strapabíróbbak, mint az asztali kategóriás címkenyomtatók, de még mindig kompaktak és könnyebben kezelhetők az ipari eszközökhöz képest.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek