home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari notebook, laptop
Panasonic Toughbook 55 ipari notebook

Panasonic Toughbook 55 ipari notebook

A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop egy rendkívül mobil és nagy teljesítményű hordozható számítógép, amely képes megállni a helyét a legkeményebb ipari környezetekben is. Sokoldalú és könnyen kezelhető, így ideális választás a munkafolyamatok hatékony optimalizálásához és a produktivitás növeléséhez.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 490 Ft
(655 942 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 231 170 Ft
(293 586 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Getac B360 ipari notebook

Getac B360 ipari notebook
nettó 1 272 710 Ft
(1 616 342 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 214 800 Ft
(272 796 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Egyszerű kezelhetőség, irigylésre méltó teljesítmény jellemzi a Panasonic Toughbook 55 ipari laptopot

A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop kiváló választás olyan cégek számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és az élettartam terén, és hosszú távon megbízható megoldást keresnek a munkavégzéshez. A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop egyszerűen kezelhető eszköz, amelynek Windows 10 Pro operációs rendszere van, így a munkavégzés gördülékeny és megbízható.
A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop eszköz számos konfigurációs lehetőséget kínál, amelyek pontosan igazodnak a felhasználók igényeihez. A Panasonic gyártónak ez az eddigi legmultifunkcionálisabb készüléke, amely fokozott igénybevételre lett tervezve, így hatékonyan növeli a munkafolyamatok gördülékenységét és általános termelékenységet.

A Panasonic Toughbook 55 ipari notebook strapabírás terén is verhetetlen

A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik strapabírás terén. Robusztus magnéziumház lehetővé teszi, hogy ellenálljon az ütéseknek, a nedvességnek és a porral szemben, így megbízhatóan használható bármilyen ipari környezetben. Az eszköz rendelkezik egy nagy teljesítményű akkumulátorral, amely akár 18 órás folyamatos üzemidőt is biztosít felhasználójának. Így a készülék akár három műszakban is használható, elkerülve az üresjáratokat és maximalizálva a termelékenységet.

Magasfokú integrálhatóság és kibertámadások elleni védelem

A Panasonic TOUGHBOOK 55 magas szintű integrálhatóságot és védelmet nyújt a kibertámadások ellen. A fejlett funkcióknak és a Windows 10 Pro integrációnak köszönhetően az eszköz erős védelmet biztosít a fenyegetésekkel és a növekvő kibertámadásokkal szemben. A magasfokú védelem rendkívül fontos a vállalatok számára, ahol a termelékenység mellett a biztonság is kiemelkedő fontosságú, mivel a rosszindulatú hackertámadások okozta kiesések, adatvesztések és más komoly problémák egyre gyakoribbak.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése