Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari notebook, laptop
Panasonic Toughbook 55 ipari notebook

Panasonic Toughbook 55 ipari notebook

A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop egy rendkívül mobil és nagy teljesítményű hordozható számítógép, amely képes megállni a helyét a legkeményebb ipari környezetekben is. Sokoldalú és könnyen kezelhető, így ideális választás a munkafolyamatok hatékony optimalizálásához és a produktivitás növeléséhez.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 227 680 Ft
(289 154 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 234 830 Ft
(298 234 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 550 Ft
(656 019 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Egyszerű kezelhetőség, irigylésre méltó teljesítmény jellemzi a Panasonic Toughbook 55 ipari laptopot

A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop kiváló választás olyan cégek számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és az élettartam terén, és hosszú távon megbízható megoldást keresnek a munkavégzéshez. A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop egyszerűen kezelhető eszköz, amelynek Windows 10 Pro operációs rendszere van, így a munkavégzés gördülékeny és megbízható.
A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop eszköz számos konfigurációs lehetőséget kínál, amelyek pontosan igazodnak a felhasználók igényeihez. A Panasonic gyártónak ez az eddigi legmultifunkcionálisabb készüléke, amely fokozott igénybevételre lett tervezve, így hatékonyan növeli a munkafolyamatok gördülékenységét és általános termelékenységet.

A Panasonic Toughbook 55 ipari notebook strapabírás terén is verhetetlen

A Panasonic TOUGHBOOK 55 ipari laptop kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik strapabírás terén. Robusztus magnéziumház lehetővé teszi, hogy ellenálljon az ütéseknek, a nedvességnek és a porral szemben, így megbízhatóan használható bármilyen ipari környezetben. Az eszköz rendelkezik egy nagy teljesítményű akkumulátorral, amely akár 18 órás folyamatos üzemidőt is biztosít felhasználójának. Így a készülék akár három műszakban is használható, elkerülve az üresjáratokat és maximalizálva a termelékenységet.

Magasfokú integrálhatóság és kibertámadások elleni védelem

A Panasonic TOUGHBOOK 55 magas szintű integrálhatóságot és védelmet nyújt a kibertámadások ellen. A fejlett funkcióknak és a Windows 10 Pro integrációnak köszönhetően az eszköz erős védelmet biztosít a fenyegetésekkel és a növekvő kibertámadásokkal szemben. A magasfokú védelem rendkívül fontos a vállalatok számára, ahol a termelékenység mellett a biztonság is kiemelkedő fontosságú, mivel a rosszindulatú hackertámadások okozta kiesések, adatvesztések és más komoly problémák egyre gyakoribbak.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése