Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Vezeték nélküli vonalkódolvasók
Tezeko AIB-100 vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 vonalkódolvasó

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Mi az a vezeték nélküli vonalkódolvasó?

Mint az a nevéből is kiderül, ez egy olyan kialakítású vonalkódolvasó készülék, mely képes vonalkódok olvasására anélkül, hogy vezetékekkel lenne összekötve egy másik eszközzel, mint például számítógép, kassza. Vagyis, a vezeték nélküli vonalkódolvasó nagyobb mozgásszabadságot biztosít, mint hagyományos, vezetékes társai.

A vezeték nélküli vonalkódolvasó előnyei

Mozgásszabadság: a vezeték nélküli vonalkódolvasók használatakor nem kell aggódnunk a vezetékek miatt, így könnyedén mozoghatunk vele. 
Hatékonyság: a vezeték nélküli vonalkódolvasók nagyobb hatótávolsága miatt gyorsabban és hatékonyabban végezhetjük el a munkánkat. Nem szükséges a nehéz tárgyak, áruk emelése a készülékhez, hanem egyszerűen csak a vezeték nélküli vonalkódolvasó mozgatásával tudjuk a kódokat leolvasni.
Rugalmasság: tökéletes választás olyan helyekre, ahol nem áll rendelkezésre a felhasználási helyén azonnal egy számítógép (pl. raktár, stb.), de mégis szükség van a vonalkód leolvasására.

A vezeték nélküli vonalkódolvasó felhasználási lehetőségei

Raktározás: az egyik leggyakoribb terület, ahol a vezeték nélküli vonalkódolvasókat használják, az raktározás. Az vonalkódolvasóval könnyedén nyomon követhetjük a termékeket az érkezéstől az elszállításig.
Kiskereskedelem: a boltokban a kasszánál használt vonalkódolvasók sokszor vezeték nélküliek, így könnyebbé válik a termékek pénztárgéphez való mozgatása.

A legnevesebb vezeték nélküli vonalkódolvasó gyártók

Zebra vezeték nélküli vonalkódolvasó: a Zebra vezeték nélküli vonalkódolvasói az egyik legnépszerűbbek és legmegbízhatóbbak a piacon. Tökéletes választás, ha strapabíró, hosszú élettartamú olvasót keresünk.
Datalogic vezeték nélküli vonalkódolvasó: az olasz gyártó híres arról, hogy precíz és pontos vonalkódolvasókat gyárt. A vezeték nélküli modellek között számos olyan készüléket találunk, melyek a legkülönfélébb környezetekben is megállják a helyüket.
Honeywell vezeték nélküli vonalkódolvasó: a Honeywell vezeték nélküli vonalkódolvasói kiválóak azokhoz az alkalmazásokhoz, ahol a gyorsaság és a pontosság kulcsfontosságú. Könnyen kezelhető és ergonomikus kialakításuk miatt sokan kedvelik.
Tezeko vezeték nélküli vonalkódolvasó: Bár kevésbé ismert, mint a fent említett márkák, a Tezeko is kínál magas minőségű vezeték nélküli vonalkódolvasókat, melyek különösen költséghatékony megoldást jelentenek kisebb vállalkozások számára.

A vezeték nélküli vonalkódolvasók nélkülözhetetlen eszközök a mai modern üzleti világban. Akár egy nagy raktárban dolgozunk, akár egy kis könyvtárban, ezek az eszközök megkönnyítik az életünket és hozzájárulnak a munka hatékonyságához. Ha még nem használt vezeték nélküli vonalkódolvasót, érdemes kipróbálni egyet - nem fog csalódni!
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése