Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Ipari címkenyomtatók
TSC ML-240 címkenyomtató

TSC ML-240 címkenyomtató

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ipari címkenyomtató: igazi ász az etikett címke nyomtatáshoz

Sokan, akik a napi munkájukat az ipari, logisztikai vagy gyártói szektorban végzik, jól ismerik a címkenyomtatók fontosságát. Ezek a készülékek nélkülözhetetlenek a munkafolyamatok során, hiszen gyorsan és hatékonyan teszik lehetővé a különféle termékek, alkatrészek és áruk címkézését, azonosítását. 

Mi az az ipari címkenyomtató?

Az ipari címkenyomtató lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy precíz, olvasható címkéket nyomtassanak termékeikre, alkatrészeikre és egyéb eszközeikre akár a hét minden napján, folyamatos munkarendben is. Az ipari címkenyomtatók igazi nagyágyúnak számítanak a címkézés világában, hiszen ezek a legmegbízhatóbb eszközök és szünet nélkül bírják a kemény munkát. A gyors és pontos címkézés segíti az áruk követését, a készletnyilvántartást, a logisztikát és a termékazonosítást. Ezáltal megkönnyítik az áru mozgatását a gyártási folyamat minden szakaszában, a gyártástól a szállításon át az értékesítésig.

Zebra ipari címkenyomtatók

A Zebra ipari címkenyomtatók kiemelkedőek a magas minőségű és precíz etikett címkék nyomtatásában. A vállalat robusztus és megbízható készülékeket gyárt, amelyek képesek nagy mennyiségű címkézési munkára. A Zebra készülékek könnyen integrálhatók a meglévő IT rendszerekkel, és kiváló választásnak bizonyulnak azoknak a vállalatoknak, amelyek nagy mennyiségű címkézést igényelnek. A Zebra Technologies a címkenyomtatás világában a Sato vállalat mellett az egyik piacvezető szerepelő.

TSC ipari vonalkódnyomtatók

A TSC nyomtatói kiválóan alkalmasak ipari vonalkódok nyomtatására. A vállalat készülékei gyorsak és pontosak, a legkülönfélébb méretű és anyagú címkék nyomtatására képesek. Ezen kívül a TSC vonalkódnyomtatók intuitív felhasználói felülettel rendelkeznek, amely megkönnyíti a kezelést és a beállítások módosítását.

Sato ipari etikett nyomtatók

A Sato készülékei különösen az ipari etikett nyomtatás terén nyújtanak kiváló teljesítményt. A vállalat nyomtatói a legkülönfélébb anyagokra képesek nyomtatni, beleértve a papírt, műanyagot és textilt. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy sokféle ipari alkalmazásban használják őket, így a gyártástól a logisztikáig, az élelmiszeripartól a gyógyszeriparig. A Sato a címkenyomtatás világában a Zebra Technologies vállalat mellett a másik piacvezető szerepelő.

Carl Valentin ipari címkenyomtatók

A Carl Valentin készülékei híresek rugalmasságukról és hatékonyságukról. Ezek a nyomtatók széles választékot kínálnak, így a vállalatok könnyen megtalálhatják a számukra legmegfelelőbbet. Képesek különféle méretű és anyagú címkék nyomtatására, így ideálisak a legtöbb ipari felhasználásra.

Honeywell ipari címkenyomtatók

A Honeywell autoID divíziója a nagy múltra visszatekintő Datamax és Intermec cégek felvásárlásából alakult ki. A 2000-es években a Zebra Technologies mellett ez a két márka neve egyet jelentett a címkenyomtatássa. A Honeywell ipari címkenyomtatói jól ismertek a magas megbízhatóságukról. A vállalat hosszú élettartamú és kiváló minőségű nyomtatókat gyárt, amelyek képesek az ipari környezetben felmerülő kihívásokra. A Honeywell címkenyomtatói könnyen karbantarthatók és egyszerűen kezelhetők, ami ideális választássá teszi őket azoknak a vállalatoknak, amelyek megbízható és hosszú élettartamú megoldást keresnek.

Az ipari címkenyomtatók előnyei

Az ipari címkenyomtatók egyedülálló megbízhatóságot és munkabírást biztosítanak a felhasználók számára. Hihetetlen, de ezek a címkenyomtatók minden nap több százezer címke előállítására is alkalmasak. És ez csupán a jéghegy csúcsa!
Megbízhatóság: az ipari címkenyomtatók a legmegbízhatóbb eszközeink a pontos termékazonosítás terén. Hála a fejlett technológiának, képesek gyorsan és pontosan nyomtatni, ami létfontosságú a termékek nyomon követésében és a raktárak hatékony kezelésében. Mindegy, hogy egy nagy gyártóüzemről vagy logisztikai szolgáltatóról beszélünk, a címkenyomtatók képesek az adott üzlet méretéhez igazodni, és mindig precíz, olvasható címkéket nyújtanak.
Gyorsaság: Teljesítmény tekintetében sem kell kompromisszumot kötnünk. Az ipari címkenyomtatók nemcsak nagy teljesítményűek, de az etikett címkék minősége is kiváló. Az etikettek tartóssága és olvashatósága rendkívül fontos a nagy forgalmú gyártóüzemekben és raktárakban, ahol a címkék gyakran vannak kitéve különböző fizikai behatásoknak. Mindezek mellett az ipari címkenyomtatók gyorsasága és hatékonysága is hozzájárul a termelési folyamatok optimalizálásához.
Értékállóság: az ipari címkenyomtatók remek befektetést jelentenek. Bár az elején talán valóban magas bekerülési költséggel kell számolni, a hatékonyságuk és megbízhatóságuk miatt hosszú távon megtérülnek. Mivel képesek nagy mennyiségű címkét gyorsan előállítani, jelentősen csökkenthetik a munkaerőköltségeket és növelhetik a termelékenységet. Több, mint 20 éves tapasztalatunk során a karbantartást végző szervizes csapatunk sokszor azért javasolja egy akár 10-12 éves ipari címkenyomtató cseréjét, mert már a gyártó megszűntette az alkatrész ellátást. Az ipari címkenyomtatók világában egy-egy modell átlag 4-5 évet érhető el a gyártó termékkínálatában és további 5-10 évig biztosít hozzá alkatrészt. Így az ilyen készülékek értékállósága megkérdőjelezhetetlen!


 

Gyakori kérdések ipari címkenyomtatóval kapcsolatban

Hogyan válasszam ki a megfelelő ipari címkenyomtatót a vállalkozásom számára?
 

Az ideális ipari címkenyomtató kiválasztása függ az adott vállalkozás igényeitől. Fontos szempontok közé tartozik a nyomtatási sebesség, a címke méret, a nyomatkép részletgazdagsága, valamint a beépített interfész és szoftver kompatibilitás.

Milyen gyakran szükséges karbantartani az ipari címkenyomtatókat?
 

Az ipari címkenyomtatók karbantartási igénye függ a használat gyakoriságától és a környezeti feltételektől. Általánosságban azonban ajánlott a rendszeres tisztítás – például naponta, hetente - és az esetlegesen elhasználódott alkatrészek időben történő cseréje.

Hogyan történik az ipari címkenyomtatók integrálása a meglévő IT rendszerekbe?
 

Az ipari címkenyomtatók integrálása a meglévő IT rendszerekbe általában az Ethernet, Wi-Fi vagy soros porton keresztül történik. Az egyes modellek gyakran támogatják a hálózati nyomtatást, így egyszerűen csatlakoztathatók a vállalat informatikai hálózatához.

Milyen típusú címkéket tudok nyomtatni az ipari címkenyomtatóval?
 

Az ipari címkenyomtatóval számos típusú címkét lehet nyomtatni, beleértve az etikett címkéket, az öntapadó címkéket, a szállítási címkéket, a vonalkód címkéket, a polccímkéket és a raktári címkéket. A konkrét címke típusa függ a felhasználás területétől és a nyomtató képességeitől..

Milyen méretű és anyagú címkéket lehet nyomtatni a színes címkenyomtatókkal?
 

Az Epson és Primera színes címkenyomtatók széles körű rugalmasságot kínálnak a címkeméret és -anyag tekintetében. Lehetőség van különböző méretű és formájú címkék nyomtatására, továbbá alkalmasak papír és műanyag alapanyagú etikett címkék nyomtatására is. Ez azt jelenti, hogy a színes címkenyomtatók képesek alkalmazkodni a legtöbb üzleti igényhez.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése