Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Általános adatgyűjtők
Unitech EA660 adatgyűjtő

Unitech EA660 adatgyűjtő

Az Unitech EA660 adatgyűjtő egy kiemelkedő teljesítményű és rendkívül strapabíró eszköz, amelyet kifejezetten általános és kereskedelmi felhasználásra terveztek. Az Unitech EA660 adatgyűjtő számos kiemelkedő képességgel bír, beleértve a kiváló vonalkódolvasást és a modern kommunikációs képességeket, így ideális választás lehet számos olyan iparágban, ahol fontos tényező a megbízhatóság és a hatékonyság. 

Az Unitech EA660 adatgyűjtő olyan fejlett vonalkódolvasási képességekkel rendelkezik, amely adott típusok esetén lehetővé teszi a vonalkódolvasást akár 10 méteres távolságból is (modelltől függ). Emellett a felhasználók számára számos olyan opcionális tartozék és kiegészítő is rendelkezésre áll, amelyek segítségével a készülék szinte minden felhasználási környezethez testre szabható és optimalizálható. Az Unitech EA660 tehát egy innovatív és sokoldalú adatgyűjtő, amely lehetővé teszi az eredményes munkavégzést változatos körülmények között, biztosítva ezzel az üzleti hatékonyságot és a termelékenységet.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron 27 db
Vásárlás

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 239 820 Ft
(304 571 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 195 840 Ft
(248 717 Ft)
Raktáron 19 db
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 199 970 Ft
(253 962 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Az Unitech EA660 adatgyűjtő – hatékonyság és rugalmasság

Az Unitech EA660 adatgyűjtő egy olyan innovatív eszköz, amely a megbízható hardver és a sokoldalú szoftverkörnyezet által teljes mértékben megfelel az általános kereskedelmi és logisztikai felhasználási igényeknek egyaránt. Az Android 13 operációs rendszer (ami egészen Android 17-ig bővíthető) és a Qualcomm® Snapdragon™ 4490 nyolcmagos processzor kiemelkedő teljesítményt és rugalmasságot nyújt az Unitech EA660 adatgyűjtő felhasználók számára. Ez a kombináció lehetővé teszi a könnyedén kezelhető multitaskingot és akár nagy teljesítményű alkalmazások futtatását is anélkül, hogy az eszköz működése során lassulás lenne tapasztalható. Az Unitech EA660 adatgyűjtő emellett kiváló vonalkódolvasási képességekkel rendelkezik, egyes típusok esetén akár 10 méteres távolságból is felismeri a vonalkódokat. Ezáltal gyors és hatékony adatgyűjtés válik lehetővé és akár nagyobb távolságból is könnyedén azonosíthatóvá válnak az áruk és termékek vonalkódjai, így növelve a termelékenységet és a hatékonyságot a mindennapi munkafolyamatok során.

Élvonalbeli vezeték nélküli kommunikáció

Az Unitech EA660 adatgyűjtő mindazon felhasználók számára ideális választás, akik számára kiemelt jelentőséggel bír az egyenletes és gyors adatforgalom. A készüléket 5G és WLAN 6E technológiával látták el, aminek köszönhetően felhasználók gyorsan és hatékonyan tudnak kommunikálni a vállalat belső rendszereivel vagy akár a partnerekkel és ügyfelekkel is. Az 5G és WLAN 6E technológiák a legmodernebb hálózati szabványok, így biztosítva a stabil és megbízható kapcsolatot még szélsőséges körülmények között is. Az Unitech EA660 adatgyűjtő által használt Bluetooth® 5.2 a legújabb verziója a Bluetooth® technológiának, amely gyorsabb adatátvitelt és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít, így optimalizálva a felhasználói élményt és növelve a hatékonyságot a mindennapi munkafolyamatok során. Ez a fejlett technológia garantálja továbbá az eszközök közötti gyors adatcserét, így könnyedén megoszthatóak az információk más eszközökkel.

Az Unitech EA660 adatgyűjtő - tartósság és kényelem

Az Unitech EA660 adatgyűjtő minden alkalmazási területen gond nélkül helyt képes állni, mivel a tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a tartósságra és a megbízhatóságra. Ennek eredményeként az adatgyűjtő eleget tesz az IP65 és IP67 szabványok elvárásainak, amely garantálja a magas szintű a por- és vízállóságát, így akár ipari körülmények között is tökéletesen működésre képes. Az EA660 adatgyűjtő esésállósága is kiemelkedő, ami fontos tényező a mindennapi munkafolyamatok során, ezáltal minimális a készülék sérülésének kockázata, és hosszabb élettartamot biztosít is számára. Az EA660 adatgyűjtő számos innovatív kiegészítővel és szoftvermegoldással rendelkezik, amelyek még produktívabbá és kényelmesebbé teszik a felhasználói élményt és a munkavégzést. A készülék támogatja az RFID olvasó pisztolynyél alkalmazását, amelynek a használata segíti a gyors és pontos azonosítást és adatgyűjtést. Emellett a MoboLink szoftver segítségével könnyedén kezelhetők és felügyelhetők az eszközök, így maximalizálva a termelékenységet és a hatékonyságot az ipari környezetekben.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése