Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari tablet
Unitech RT112 ipari tablet

Unitech RT112 ipari tablet

A Unitech RT112 ipari tablet egy olyan egyedülálló eszköz, amely a mobil adatgyűjtés terén ötvözi a legújabb innovációkat és a magas fokú strapabírósággal. Ez a strapabíró, ütésálló tablet megfelel az ipari felhasználás során támasztott legmagasabb elvárásoknak, így ideális választás a raktározás, gyártás, logisztika és szállítmányozás területén tevékenykedő vállalkozások számára. Az Unitech RT112 ipari tablet kivételes gondossággal végzett tervezése és a legmodernebb technológiákat alkalmazó tulajdonságai révén kiemelkedő hatékonyságot és megbízhatóságot biztosít a felhasználóknak, legyen szó akár külső munkaterületen történő adatgyűjtésről, akár az online kommunikációról.

A Unitech RT112 ütésálló ipari tablet kiemelkedő teljesítményét az Android 13 operációs rendszer, a legújabb 5G és Wi-Fi 6E vezeték nélküli technológiák, valamint az erős processzor és memória kombinációja garantálja. Az eszköz segíti a felhasználók gyors és hatékony munkavégzését, miközben a tartóssága és megbízhatósága minden körülmények között garantált. A Unitech RT112 nemcsak az extrém munkakörülményekkel szemben ellenálló kialakítással büszkélkedhet, hanem olyan intuitív kezelőfelülettel is, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén használják a készüléket, és kiaknázzák annak teljes potenciálját.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Getac B360 Ipari notebook

Getac B360 Ipari notebook
nettó 1 288 820 Ft
(1 636 801 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 550 Ft
(656 019 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 234 830 Ft
(298 234 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 227 680 Ft
(289 154 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Strapabíró kialakítás és kiváló teljesítmény

A Unitech RT112 ipari tablet strapabíró kialakítása megfelel az IP67 minősítés feltételeinek, amelynek köszönhetően teljes mértékben porálló, így alkalmassá válik olyan környezetekben való használatra, ahol a por fokozott jelenléte jellemző, például építkezéseken, raktárakban vagy gyártóüzemekben. Emellett a készülék ellenáll akár 1,5 méteres esésnek is, ami biztosítja, hogy a véletlen leejtések ne okozzanak károkat az eszközben. A Unitech RT112 ipari tablet továbbá 1 méteres mélységig akár 30 percig is vízálló, ami lehetővé teszi a készülék biztonságos használatát olyan környezetekben, ahol nedves körülmények jellemzőek, például külső helyszíneken, kertészeti vagy gyártási területeken.
A könnyű és vékony kialakításnak köszönhetően a Unitech RT112 tablet kényelmesen hordozható és használható a munkaterületeken. A 10,1 hüvelykes (25,65 mm) érintőképernyős kijelző nedves kézzel, és kesztyűvel egyaránt használható, így még a különböző időjárási körülmények között is könnyen kezelhető. A kijelző magas fényerővel rendelkezik, így jól látható legyen erős napfényben is, ezáltal javítva a munka hatékonyságát és kényelmét.

A Unitech RT112 ipari tablet - teljesítmény és biztonság 

A Unitech RT112 ipari tablet Android 13 operációs rendszerrel rendelkezik, amely egy friss és korszerű operációs rendszer, és számos új funkciót és fejlesztést kínál a korábbi verziókhoz képest. A Google Mobile Service (GMS) és az Android Enterprise Recommended (AER) tanúsítványok biztosítják, hogy ez a tablet teljes mértékben kompatibilis legyen a Google szolgáltatásaival, és megfeleljen a biztonsági és felhasználói igényeknek.
A készülékben található 64-bites Hexa Cores CPU az egyik legújabb és legkorszerűbb processzorok egyike, amely képes akár 2,1 GHz-es sebességre is. Ez a rendkívül erős és hatékony CPU lehetővé teszi a tablet számára, hogy könnyedén megbirkózzon a legkülönfélébb feladatokkal, akár nagy adatmennyiségek feldolgozásáról, akár összetett szoftverek futtatásáról van szó, lehetővé téve a zökkenőmentes multitaskingot, ami nagyban növeli a felhasználói élményt és hatékonyságot.

Élvonalbeli kommunikáció a Unitech RT112 ipari tablettel

A Unitech RT112 ipari tablet kiváló vezetéknélküli kommunikációs képességei hatékonyabbá teszik a munkafolyamatokat és növelik a termelékenységet a vállalati környezetekben.
A Bluetooth® 5.2 technológia biztosítja a tablet számára a vezeték nélküli kapcsolatot más eszközökkel, például nyomtatókkal, vonalkódolvasókkal vagy más okos eszközökkel, támogatva így az adatok egyszerű átvitelét és az eszközök közötti kommunikációt, ami kényelmessé és hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat.
A vezeték nélküli Wi-Fi 6E a legújabb és legfejlettebb szabványok egyike, amely lehetővé teszi a tabletek számára a gyors és stabil internetkapcsolatot, ami elengedhetetlen a valós idejű adatgyűjtéshez és az online munkafolyamatokhoz. Az 5G kapcsolat segítségével a tablet villámgyors adatátvitellel és a megbízható hálózati kapcsolattal rendelkezik, amely kritikus fontosságú lehet például valós idejű adatgyűjtéshez vagy azonnali online rendelésekhez. A munkavállalók ezáltal gyorsan és hatékonyan képesek reagálni az üzleti igényekre, így növelve a termelékenységet és javítva a munkafolyamatok hatékonyságát.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése