Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Szoftver
Címkenyomtató program
Zebra Designer Professional címkenyomtató program

Zebra Designer Professional címkenyomtató program

A Zebra Designer V3 Professional címkenyomtató program egy nagy teljesítményű szoftver, amelyet az amerikai Zebra Technologies fejlesztett ki saját címkenyomtatóihoz. Ez a címketervező program nemcsak az etikett címkék tervezését és nyomtatását teszi lehetővé, hanem olyan funkciókkal is rendelkezik, mint a vonalkód és RFID-címke létrehozása, amelyek kritikusak a termékek azonosításához és nyomon követéséhez.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra Designer Professinal – a Zebra címkenyomtatók szolgálatában

Az egyik kiemelkedő jellemzője a Zebra Designer V3 Professional címketervező programnak a felhasználóbarát kezelőfelület. A címkenyomtató programban megtalálható a „drag-and-drop” tervezőfelület, így a felhasználók egyszerűen és gyorsan hozzanak létre professzionális címkéket. A szoftver számos előre definiált címkeformátumot kínál, amelyeket a felhasználók könnyedén testreszabhatnak saját igényeiknek megfelelően.

A Zebra Designer V3 Professional címkenyomtató program képes kezelni a központilag tárolt adatokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzanak létre címkéket, anélkül, hogy minden egyes adatot manuálisan kellene beírniuk.

A Zebra Designer V3 Professional szoftver címkenyomtató program rugalmassága is hozzáadott értéket nyújt. A szoftvert úgy tervezték, hogy könnyen skálázható legyen, és képes legyen megfelelni a vállalatok változó címketervezési igényeinek. Legyen szó akár egy kis vállalkozásról, amelynek csak néhány címkére van szüksége naponta, akár egy nagy vállalatról, amelynek több ezer etikett címkét kell nyomtatnia.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése