Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Vezetékes vonalkódolvasók
Zebra DS2208 vonalkódolvasó

Zebra DS2208 vonalkódolvasó

A Zebra DS2208 egy kiváló minőségű vonalkódolvasó, amely széles körben alkalmazható a kereskedelmi és ipari területeken. Az eszköz kiváló teljesítményt nyújt, lehetővé téve a gyors és hatékony vonalkódok leolvasását, ami különösen fontos a kiskereskedelmi, raktározási és logisztikai szektorokban. A Zebra DS2208 vonalkódolvasó képes olvasni az egydimenziós (1D) és kétdimenziós (2D) vonalkódokat egyaránt, így széleskörű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik.

A Zebra DS2208 vonalkódolvasó egy olyan eszköz, amelynek segítségével egyszerűsítheti és felgyorsíthatja a vonalkód leolvasás folyamatait, ezáltal hozzájárulhat a vállalkozása sikeréhez és versenyelőnyének növeléséhez. A Zebra Technologies a nagysikerű Symbol LS2208 sikereit megtartva fejlesztette ki a Zebra DS2208 vonalkódolvasót, amely egyesíti elődjének kedvező árát, strapabíróságát és jó olvasási tulajdonságait, miközben a legfrissebb technológiákat használja a 2D vonalkódok (pl. QR kód, PDF kód) irányfüggetlen (omnidirekcionális) dekódolásához.

 

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 19 000 Ft
(24 130 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Gyors és precíz olvasás: Fedezze fel a Zebra DS2208 vonalkódolvasó teljesítményét!

A Zebra DS2208 vonalkód olvasó képalkotó technológiája kiemelkedő teljesítményt nyújt az area imager PRZM Intelligent Imaging technológiának köszönhetően. Ez a digitális képalkotó eljárás meghaladja a hagyományos lézer és linear imager szkennerek termelékenységét, és hosszú távon alacsonyabb költségeket és nagyobb megbízhatóságot kínál. A Zebra DS2208 vonalkódolvasóban alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy akár fényes felületekről is hatékonyan olvassa a vonalkódokat, sőt a készülék képes a monitorok, tabletek vagy mobiltelefon kijelzőjéről is dekódolni az adatokat. Ezzel az előnyös tulajdonsággal kiválóan használható e-ticket alkalmazásokban (mozi, rendezvény, reptér stb. beléptetés) vagy olyan mobilapplikációknál, amelyek hűség-, pontgyűjtő- vagy kupongyűjtő rendszereket alkalmaznak.

Egyszerű telepítés, hatékony munkavégzés: Zebra DS2208 vonalkódolvasó

Az Zebra DS2208 vonalkód leolvasó könnyű telepítést tesz lehetővé a multi-interfész kialakításnak köszönhetően. A "Plug and play" rendszere automatikusan felismeri az interfészeket és beállítja magát a megfelelő módra, így a kábel cseréjével egyszerűen váltani lehet USB, RS232 vagy Billentyű port csatlakoztatás között a host-hoz. Az egyszerű telepítés előnyös különösen a kiskereskedelmi üzletekben, kórházakban és könnyű ipari alkalmazásokban.

Kényelem és ergonómia kéz a kézben

A Zebra DS2208 vonalkódolvasó kompakt mérete és kiváló ergonómiai kialakítása lehetővé teszi a mindennapi, akár folyamatos használatot. Ütésálló műanyag háza megvédi az eszközt akár 1,5 méterről történő leejtés esetén is. A felhasználókat segítik az eszköz által kibocsátott hang- és fényjelzések, valamint az olvasó tetején elhelyezett kétszínű LED.
A Zebra DS2208 vonalkódolvasó kényelmes és funkcionális használatot kínál, akár egész napos munka során is. Tökéletesen alkalmazkodik mind a kézi, mind pedig a kézkímélő prezentációs módhoz. Az olvasó automatikusan vált a kézi és állványos/prezentációs módok között. Amikor a felhasználó kézbe veszi a szkennert az állványból, az automatikusan kézi üzemmódba vált, és amikor visszahelyezi az állványba, újra kézkímélő/prezentációs módba vált. Ennek köszönhetően a szkennelési folyamathoz nem szükséges gombnyomás, csak az olvasó elé kell tartani a leolvasandó kódot.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése