Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Vezeték nélküli vonalkódolvasók
Zebra DS2278 vonalkódolvasó

Zebra DS2278 vonalkódolvasó

A Zebra Technologies az autoID (automatikus azonosítás és adatgyűjtés) területén piacvezető amerikai cég, amely különböző termékeket és szolgáltatásokat kínál, köztük belépő szintű vonalkódolvasókat is. Az LS/LI/DS2208 vonalkódolvasó termékcsoport a legkedvezőbb ár/érték arányú termékeik közé tartozik, és a legújabb tagja az általános felhasználásra szánt Zebra DS2278 vezeték nélküli eszköz. Ez a vonalkódolvasó az egyik legsikeresebb Symbol (Motorola) LS2208-as vonalkódolvasó újragondolt verziója, amely egyesíti az előző modell kedvező árát, strapabíróságát és jó olvasási tulajdonságait - azonban a legfrissebb technológiának köszönhetően már 2D kódok olvasására is alkalmas.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 19 000 Ft
(24 130 Ft)
Raktáron 33 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Könnyű és hatékony: Ismerje meg a Zebra DS2278 vonalkódolvasót!

A Zebra DS2208 vonalkód olvasó képalkotó technológiája kiemelkedő teljesítményt nyújt az area imager PRZM Intelligent Imaging technológiának köszönhetően. Ez a digitális képalkotó eljárás meghaladja a hagyományos lézer és linear imager szkennerek termelékenységét, és hosszú távon alacsonyabb költségeket és nagyobb megbízhatóságot kínál. A Zebra DS2208 vonalkódolvasóban alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy akár fényes felületekről is hatékonyan olvassa a vonalkódokat, sőt a készülék képes a monitorok, tabletek vagy mobiltelefon kijelzőjéről is dekódolni az adatokat. Ezzel az előnyös tulajdonsággal kiválóan használható e-ticket alkalmazásokban (mozi, rendezvény, reptér stb. beléptetés) vagy olyan mobilapplikációknál, amelyek hűség-, pontgyűjtő- vagy kupongyűjtő rendszereket alkalmaznak.

Olvasson bárhonnan: A Zebra DS2278 Bluetooth vezeték nélküli vonalkódolvasóval

A Zebra DS2278 vonalkódolvasót akár 10 méteres távolságból is lehet használni Bluetooth vezeték nélküli interfész segítségével. Ez lehetővé teszi a szabad mozgást, ami különösen előnyös lehet a munkavégzés hatékonysága és biztonsága szempontjából. A vonalkódolvasó töltése Micro-USB kábelen keresztül is lehetséges, vagy a hozzá vásárolható (bizonyos modelleknél a csomag része) töltő állomáson keresztül is, mely segítségével használhatjuk kézkímélő, prezentációs olvasási módban is.

Ismerje meg a Zebra DS2278 vonalkódolvasó könnyű konfigurációját

A Zebra DS2278 vonalkódolvasó egyszerűen telepíthető és konfigurálható a multi-interfész kialakításnak köszönhetően, és automatikusan felismeri a csatlakoztatott interfészeket. Ez a szkenner kompatibilis az Android és iOS készülékekkel Bluetooth-HID profilon keresztül, így széles körben alkalmazható kiskereskedelmi üzletekben, kórházakban és könnyű ipari alkalmazásokban.

A Zebra DS2278 vonalkódolvasó komfortos használatot és megbízható működést garantál
Az eszköz tartóssága és kényelme is kiemelkedő, mivel kis méretű és ütésálló műanyag házzal rendelkezik, valamint hang- és fényjelzéseket használ a felhasználó segítésére. A kézi és prezentációs üzemmód közötti automatikus váltás és az opcionális állvány további kényelmet és funkcionalitást biztosítanak a felhasználó számára.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése