home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Vezeték nélküli vonalkódolvasók
Zebra DS2278 vonalkódolvasó

Zebra DS2278 vonalkódolvasó

A Zebra Technologies az autoID (automatikus azonosítás és adatgyűjtés) területén piacvezető amerikai cég, amely különböző termékeket és szolgáltatásokat kínál, köztük belépő szintű vonalkódolvasókat is. Az LS/LI/DS2208 vonalkódolvasó termékcsoport a legkedvezőbb ár/érték arányú termékeik közé tartozik, és a legújabb tagja az általános felhasználásra szánt Zebra DS2278 vezeték nélküli eszköz. Ez a vonalkódolvasó az egyik legsikeresebb Symbol (Motorola) LS2208-as vonalkódolvasó újragondolt verziója, amely egyesíti az előző modell kedvező árát, strapabíróságát és jó olvasási tulajdonságait - azonban a legfrissebb technológiának köszönhetően már 2D kódok olvasására is alkalmas.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron 35 db
cartVásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 19 000 Ft
(24 130 Ft)
Raktáron 51-100 db
cartVásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 22 200 Ft
(28 194 Ft)
Raktáron >100 db
cartVásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Könnyű és hatékony: Ismerje meg a Zebra DS2278 vonalkódolvasót!

A Zebra DS2208 vonalkód olvasó képalkotó technológiája kiemelkedő teljesítményt nyújt az area imager PRZM Intelligent Imaging technológiának köszönhetően. Ez a digitális képalkotó eljárás meghaladja a hagyományos lézer és linear imager szkennerek termelékenységét, és hosszú távon alacsonyabb költségeket és nagyobb megbízhatóságot kínál. A Zebra DS2208 vonalkódolvasóban alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy akár fényes felületekről is hatékonyan olvassa a vonalkódokat, sőt a készülék képes a monitorok, tabletek vagy mobiltelefon kijelzőjéről is dekódolni az adatokat. Ezzel az előnyös tulajdonsággal kiválóan használható e-ticket alkalmazásokban (mozi, rendezvény, reptér stb. beléptetés) vagy olyan mobilapplikációknál, amelyek hűség-, pontgyűjtő- vagy kupongyűjtő rendszereket alkalmaznak.

Olvasson bárhonnan: A Zebra DS2278 Bluetooth vezeték nélküli vonalkódolvasóval

A Zebra DS2278 vonalkódolvasót akár 10 méteres távolságból is lehet használni Bluetooth vezeték nélküli interfész segítségével. Ez lehetővé teszi a szabad mozgást, ami különösen előnyös lehet a munkavégzés hatékonysága és biztonsága szempontjából. A vonalkódolvasó töltése Micro-USB kábelen keresztül is lehetséges, vagy a hozzá vásárolható (bizonyos modelleknél a csomag része) töltő állomáson keresztül is, mely segítségével használhatjuk kézkímélő, prezentációs olvasási módban is.

Ismerje meg a Zebra DS2278 vonalkódolvasó könnyű konfigurációját

A Zebra DS2278 vonalkódolvasó egyszerűen telepíthető és konfigurálható a multi-interfész kialakításnak köszönhetően, és automatikusan felismeri a csatlakoztatott interfészeket. Ez a szkenner kompatibilis az Android és iOS készülékekkel Bluetooth-HID profilon keresztül, így széles körben alkalmazható kiskereskedelmi üzletekben, kórházakban és könnyű ipari alkalmazásokban.

A Zebra DS2278 vonalkódolvasó komfortos használatot és megbízható működést garantál
Az eszköz tartóssága és kényelme is kiemelkedő, mivel kis méretű és ütésálló műanyag házzal rendelkezik, valamint hang- és fényjelzéseket használ a felhasználó segítésére. A kézi és prezentációs üzemmód közötti automatikus váltás és az opcionális állvány további kényelmet és funkcionalitást biztosítanak a felhasználó számára.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése