Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Ipari vezetékes vonalkódolvasók
Zebra DS3608 vonalkódolvasó

Zebra DS3608 vonalkódolvasó

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 19 000 Ft
(24 130 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ipari vezetékes vonalkódolvasók bemutatása

A vezetékes ipari vonalkódolvasók olyan eszközök, amelyeket alkalmasak a termékek és csomagok gyors és hatékony azonosítására. Ezek a készülékek rendkívül fontos szerepet játszanak a gyártási folyamatokban, raktárakban és kereskedelmi területeken, mivel lehetővé teszik a termékek gyors és pontos nyomon követését. Az ipari területekre tervezett vezetékes vonalkódolvasó ellenáll a környezeti hatásoknak, beleértve az extrém hőmérsékleteket (akár -20 °C), port, vizet, páratartalmat és mechanikai sérüléseket. Az ellenálló kialakítás mellett a belső szerkezetüket is megerősítették az ipari vonalkódolvasóknál, így növelve a stabilitást és csökkentve a meghibásodás esélyét.

Webáruházunk kínálatában számos népszerű ipari vonalkódolvasó márka (Zebra Technologies, Datalogic, Honeywell) közül választhatja ki a feladatra megfelelő eszközt. Az ipari vezetékes vonalkódolvasók különböző csatlakozási lehetőséggel elérhetőek, így igény szerint USB és/vagy RS232 kábellel csatlakoztathatóak az adatfeldolgozó egységhez.

Hatékony adatgyűjtés és követés ipari környezetben: Az ipari vonalkódolvasók által kínált előnyök

Az ipari vezetékes vonalkódolvasók kiemelkedőbb teljesítményre alkalmasak, mint az általános felhasználásra szánt modellek, fejlettebb olvasófej optikájuknak köszönhetően egyes termékcsaládok akár több méterről is képesek dekódolni a kívánt vonalkódokat. A beolvasott információkat a vonalkódolvasó vezetéken azonnal továbbítja a kapcsolódó számítógép vagy egyéb adatfeldolgozó eszköz felé, így gördülékenyen és hatékonyan gyorsítja az adatgyűjtési munkafolyamatokat.

Élvonalbeli technológia: Vezetékes ipari vonalkódolvasók extrém körülmények között is bizonyítanak

Ezek az ipari vonalkódolvasók kiválóan alkalmazkodnak az ipari, gyártói környezet kihívásaihoz, ellenállnak a pornak, a nedvességnek és egyéb felhasználói körülményben előforduló tényezőknek. Robusztus kialakításuknak köszönhetően magasfokúan strapabíróak és megbízhatóak, ami elengedhetetlen az ipari alkalmazások során, ahol kiemelten fontos a folyamatok zavartalan működése és a megfelelő védelem az esetleges ütődések és zuhanások ellen. A vezetékes ipari vonalkódolvasók széles körben alkalmazhatók a gyártóiparban, raktárkezelésben, logisztikai területeken, kiskereskedelmi szektorban és sok más ipari és kereskedelmi környezetben. 

Miért érdemes ipari vezetékes vonalkódolvasót választani?

  • Egyszerű és megbízható: Az ipari vezetékes vonalkódolvasók egyszerűen kezelhetők, mégis hatékonyak. Kézben fogható vagy állványba helyezhető kivitelük lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést mindennapi feladatok során.
  • Kiváló technológia: A kínálatban található készülékek modelltől függően támogatják a hagyományos 1D és a 2D vonalkódok olvasását, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő eszközt.
  • Integrálhatóság: A vezetékes vonalkódolvasók hatékonyan integrálhatók meglévő IT rendszerekbe anélkül, hogy jelentős költségeket igényelnének a rendszer modernizálásához. Ez segíthet a munkafolyamatok optimalizálásában és a vállalkozás produktivitásának növelésében.
     

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése