Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Ipari vezetékes vonalkódolvasók
Zebra DS3608 vonalkódolvasó

Zebra DS3608 vonalkódolvasó

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 21 000 Ft
(26 670 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ipari vezetékes vonalkódolvasók bemutatása

A vezetékes ipari vonalkódolvasók olyan eszközök, amelyeket alkalmasak a termékek és csomagok gyors és hatékony azonosítására. Ezek a készülékek rendkívül fontos szerepet játszanak a gyártási folyamatokban, raktárakban és kereskedelmi területeken, mivel lehetővé teszik a termékek gyors és pontos nyomon követését. Az ipari területekre tervezett vezetékes vonalkódolvasó ellenáll a környezeti hatásoknak, beleértve az extrém hőmérsékleteket (akár -20 °C), port, vizet, páratartalmat és mechanikai sérüléseket. Az ellenálló kialakítás mellett a belső szerkezetüket is megerősítették az ipari vonalkódolvasóknál, így növelve a stabilitást és csökkentve a meghibásodás esélyét.

Webáruházunk kínálatában számos népszerű ipari vonalkódolvasó márka (Zebra Technologies, Datalogic, Honeywell) közül választhatja ki a feladatra megfelelő eszközt. Az ipari vezetékes vonalkódolvasók különböző csatlakozási lehetőséggel elérhetőek, így igény szerint USB és/vagy RS232 kábellel csatlakoztathatóak az adatfeldolgozó egységhez.

Hatékony adatgyűjtés és követés ipari környezetben: Az ipari vonalkódolvasók által kínált előnyök

Az ipari vezetékes vonalkódolvasók kiemelkedőbb teljesítményre alkalmasak, mint az általános felhasználásra szánt modellek, fejlettebb olvasófej optikájuknak köszönhetően egyes termékcsaládok akár több méterről is képesek dekódolni a kívánt vonalkódokat. A beolvasott információkat a vonalkódolvasó vezetéken azonnal továbbítja a kapcsolódó számítógép vagy egyéb adatfeldolgozó eszköz felé, így gördülékenyen és hatékonyan gyorsítja az adatgyűjtési munkafolyamatokat.

Élvonalbeli technológia: Vezetékes ipari vonalkódolvasók extrém körülmények között is bizonyítanak

Ezek az ipari vonalkódolvasók kiválóan alkalmazkodnak az ipari, gyártói környezet kihívásaihoz, ellenállnak a pornak, a nedvességnek és egyéb felhasználói körülményben előforduló tényezőknek. Robusztus kialakításuknak köszönhetően magasfokúan strapabíróak és megbízhatóak, ami elengedhetetlen az ipari alkalmazások során, ahol kiemelten fontos a folyamatok zavartalan működése és a megfelelő védelem az esetleges ütődések és zuhanások ellen. A vezetékes ipari vonalkódolvasók széles körben alkalmazhatók a gyártóiparban, raktárkezelésben, logisztikai területeken, kiskereskedelmi szektorban és sok más ipari és kereskedelmi környezetben. 

Miért érdemes ipari vezetékes vonalkódolvasót választani?

  • Egyszerű és megbízható: Az ipari vezetékes vonalkódolvasók egyszerűen kezelhetők, mégis hatékonyak. Kézben fogható vagy állványba helyezhető kivitelük lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést mindennapi feladatok során.
  • Kiváló technológia: A kínálatban található készülékek modelltől függően támogatják a hagyományos 1D és a 2D vonalkódok olvasását, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő eszközt.
  • Integrálhatóság: A vezetékes vonalkódolvasók hatékonyan integrálhatók meglévő IT rendszerekbe anélkül, hogy jelentős költségeket igényelnének a rendszer modernizálásához. Ez segíthet a munkafolyamatok optimalizálásában és a vállalkozás produktivitásának növelésében.
     

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése