Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari tablet
Zebra ET40 ipari tablet

Zebra ET40 ipari tablet

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

GYAKORI KÉRDÉSEK IPARI TABLETTEL KAPCSOLATBAN

Mik az előnyei az ipari tableteknek a hagyományos táblagépekkel szemben?
 

Az ipari tabletek általában a hagyományos táblagépeknél sokkal robosztusabbak és ellenállóbbak, mivel az ipari környezetben szükség van olyan eszközökre, amelyek ellenállnak az ütéseknek, a por és a nedvesség ellen. Emellett az ipari tabletek gyakran rendelkeznek továbbfejlesztett adatgyűjtő és adatfeldolgozó képességekkel (pl. vonalkódolvasó), amelyek lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban dolgozzanak. Az ipari tabletek általában hosszabb üzemidővel rendelkeznek, valamint kicserélhető akkumulátorokkal, így a dolgozók akár egész műszakokat is dolgozhatnak anélkül, hogy a tabletnek töltésre lenne szüksége.

Milyen ütésállósággal és vízállósággal rendelkezik az ipari tablet?
 

Az ipari tabletek általában legalább IP65 vagy IP67 minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az eszköz ellenáll a por ellen, és a készülék vízálló legalább 30 percig, 1 méter mély vízben. Van olyan ipari tablet is, amelyek akár IP68 minősítéssel is rendelkeznek, amelyek még ellenállóbbak a vízzel szemben és akár hosszabb ideig is bírják a víz alatt. Az ipari tabletek ütésállósága is változó lehet, és sok esetben a készülék speciális ütésálló burkolattal van ellátva, amely megvédi az eszközt az ütésektől és a leejtésektől. Néhány ipari tablet akár MIL-STD-810G katonai szabványnak is megfelel, amely szigorú tesztelési eljárásokat ír elő, hogy az eszközök ellenállóbbak legyenek az ütésekkel, a rezgésekkel és a hőmérsékletváltozásokkal szemben. Az ütésállóság és a vízállóság szintje az ipari tabletek esetében modellfüggő, és az adott felhasználási környezetnek megfelelően választják ki a készüléket.

Milyen típusú vonalkódokat lehet olvasni az ipari tablettel és milyen hatótávolsággal?
 

Az ipari tabletek modelltől függően képesek akár vonalkód olvasásra is. A dekódolt kódok típusa és távolsága függ az olvasási fejtől (pl. area imager, linear imager), a vonalkód méretétől és a fényviszonyoktól is.

Milyen operációs rendszer fut az ipari tableten?
 

Az ipari tabletek általában Windows vagy Android operációs rendszert futtatnak. Az Android rendszer nagyon elterjedt az ipari tablet piacán, mivel rugalmas és testre szabható. Az Android rendszerrel működő ipari tabletek nagyon stabilak és megbízhatóak, valamint lehetővé teszik a felhasználók számára a nagy adatok kezelését, azonnali hozzáférést biztosítanak az alkalmazásokhoz és számos egyéb ipari feladatot is támogatnak. A Windows operációs rendszerrel működő ipari tabletek pedig főként az üzleti felhasználók számára készülnek. A Windows rendszerrel működő ipari tabletek a legjobb választás, ha szüksége van hálózati szolgáltatásokra, valós idejű kommunikációra, zökkenőmentes integrációra a meglévő informatikai rendszerekkel és nagyobb adatbázisokkal való munkavégzésre.

Milyen tartozékok vásárolhatóak az ipari tabletekhez?
 

Az ipari tabletekhez különféle tartozékok vásárolhatóak, amelyek további funkcionalitást biztosítanak és segítik a készülék használatát. Néhány példa a tartozékokra: kijelző védő fólia, akkumulátor, vonalkódolvasó, védőtok, stb.. Ezek a tartozékok külön vásárolhatók!

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek