home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari tablet
Zebra ET45 ipari tablet

Zebra ET45 ipari tablet

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Getac B360 ipari notebook

Getac B360 ipari notebook
nettó 1 272 710 Ft
(1 616 342 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 231 170 Ft
(293 586 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 500 Ft
(655 955 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 214 800 Ft
(272 796 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ipari Tabletek: Az ipar és gyártás új hősei

A mindennapokban használt mobil adatgyűjtők mellett a tabletek ipari verziói képviselik a technológiai innovációk legfrissebb hullámát. Az ipari tabletek használata az üzleti és ipari környezetben évről évre növekszik, és nem nehéz belátni, miért.

Mi is az az ipari ütésálló tablet

Az ipari tablet segítségével a gyártóüzemek, raktárak, szállító cégek és egyéb ipari szereplők képesek jelentősen növelni termelékenységüket, mindezt mobilizált módon.

Az ipari tablet olyan speciális hordozható számítógép, amely a szokásosnál jóval nagyobb fizikai igénybevételt bír el. Por-, víz- és ütésálló, és gyakran extrém hőmérsékleti körülmények között is képes működni. Emellett erős processzorokkal, nagy tárhelyekkel és különböző kommunikációs technológiákkal rendelkeznek, így bármilyen kihívást képesek kezelni.

A strapabíró ipari tablet alkalmazási területei

Az ipari tabletek számos alkalmazási területen hoznak előnyöket, ideértve a gyártást, a logisztikát, az építőipart, az egészségügyet, a kiskereskedelmet és az oktatást.

Gyártás: a gyártási folyamatokban az ipari tabletet gyakran használják a gépek állapotának nyomon követésére, a műszaki adatok rögzítésére vagy az alkatrészek minőségellenőrzésére. Az alkalmazottak a gépekkel és rendszerekkel közvetlenül kommunikálhatnak, gyorsítva a munkafolyamatokat és minimalizálva az emberi hibákat.

Logisztika: a logisztikai szektorban az ipari tablet lehetővé teszi a készletek pontos nyomon követését, az útvonaltervezést, a szállítás nyomon követését, és segíti a diszpécseri kommunikációt. Az útvonaloptimalizációval és a gyors információcserével jelentős költségmegtakarítást lehet elérni.

Építőipar: az építőiparban az ipari tabletek használatával a tervek és műszaki rajzok a helyszínen is elérhetők. A terepi munkálatok során az alkalmazottak könnyedén megoszthatják az adatokat és az információkat, valamint dokumentálhatják a munkafolyamatokat és a haladást.

A strapabíró ipari tablet előnyei

Az ipari tabletek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos PC-kkel és laptopokkal szemben. 

Robusztusság: az ipari tabletek ellenállnak a por, a víz, a hőmérséklet-ingadozások és az ütések hatásainak. Ezek az eszközök úgy vannak kialakítva, hogy bírják a kemény ipari környezeteket.

Hordozhatóság: az ipari tabletek hordozhatóak, könnyen kezelhetők, és szinte bármilyen környezetben használhatóak. Így a munkatársak könnyedén mozoghatnak a gyárban, a raktárban, a munkaterületen vagy az irodában, miközben a legfontosabb adatok mindig a kezükben vannak.

Könnyű integráció: az ipari tabletek könnyen integrálhatók a meglévő IT-rendszerekbe és folyamatokba. A vezeték nélküli kapcsolatok és a felhőalapú megoldások révén az adatok gyorsan és biztonságosan cserélhetők.

Az ütésálló ipari tabletek főbb funkciói

Az ipari tabletek több mint egyszerű mobil számítógépek! A legmodernebb technológiákat integrálják, például kamera- és vonalkódolvasó funkciókat, hogy megfeleljenek a legkülönbözőbb ipari igényeknek.

Vonalkódolvasás: az ipari tabletekbe integrált vonalkódolvasók lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy gyorsan és egyszerűen gyűjtsenek adatokat anélkül, hogy manuálisan be kellene írniuk őket. Az 1D és 2D vonalkódok gyorsan és könnyedén olvashatók, legyen az papírra nyomtatva vagy akár egy monitoron. Ez lehetővé teszi az egyszerű, gyors és hibamentes adatgyűjtést, ami jelentősen javítja a munkafolyamatok hatékonyságát.

Kamera, Videó: a legtöbb ipari tablet rendelkezik hátsó kamerával, ami lehetővé teszi a munkafolyamatok vizuális dokumentálását. Előlapi kameráik lehetővé teszik a videóhívásokat és konferenciákat, amelyek a távoli munkavégzés nélkülözhetetlen eszközeivé váltak. A kamerák képesek nagy felbontású képek és videók készítésére, ami hozzájárul a kommunikáció minőségének javításához és a munka hatékonyságának növeléséhoz.

Képernyő: az ipari tabletek kiváló minőségű képernyőkkel rendelkeznek, amelyek biztosítják a jó olvashatóságot és a prémium képminőséget, akár beltéren, akár kültéren. Ezek az érintőképernyők a legújabb technológiát használják a minőségi felhasználói élmény érdekében.

Interfész: az ipari tabletek a vezeték nélküli és vezetékes csatlakozások széles választékát kínálják. Legyen szó Wi-Fi-ről, Bluetoothról, 4G-ről, 5G-ről, NFC-ről, USB-ről vagy HDMI-ről, ezek az eszközök minden igényt kielégítenek.

Akkumulátor: az ipari tabletek akkumulátorai úgy vannak méretezve, hogy képesek legyenek egy teljes munkanapot átívelni. A prémium kategóriájú eszközök támogatják a Hot-Swap technológiát, amely lehetővé teszi az akkumulátor cseréjét a készülék kikapcsolása nélkül.
 

GYAKORI KÉRDÉSEK ÜTÉSÁLLÓ IPARI TABLETTEL KAPCSOLATBAN

Mik az előnyei az ipari tableteknek a hagyományos táblagépekkel szemben?
 

Az ipari tabletek általában a hagyományos táblagépeknél sokkal robosztusabbak és ellenállóbbak, mivel az ipari környezetben szükség van olyan eszközökre, amelyek ellenállnak az ütéseknek, a por és a nedvesség ellen. Emellett az ipari tabletek gyakran rendelkeznek továbbfejlesztett adatgyűjtő és adatfeldolgozó képességekkel (pl. vonalkódolvasó), amelyek lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban dolgozzanak. Az ipari tabletek általában hosszabb üzemidővel rendelkeznek, valamint kicserélhető akkumulátorokkal, így a dolgozók akár egész műszakokat is dolgozhatnak anélkül, hogy a tabletnek töltésre lenne szüksége.

Milyen ütésállósággal és vízállósággal rendelkezik az ipari tablet?
 

Az ipari tabletek általában legalább IP65 vagy IP67 minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az eszköz ellenáll a por ellen, és a készülék vízálló legalább 30 percig, 1 méter mély vízben. Van olyan ipari tablet is, amelyek akár IP68 minősítéssel is rendelkeznek, amelyek még ellenállóbbak a vízzel szemben és akár hosszabb ideig is bírják a víz alatt. Az ipari tabletek ütésállósága is változó lehet, és sok esetben a készülék speciális ütésálló burkolattal van ellátva, amely megvédi az eszközt az ütésektől és a leejtésektől. Néhány ipari tablet akár MIL-STD-810G katonai szabványnak is megfelel, amely szigorú tesztelési eljárásokat ír elő, hogy az eszközök ellenállóbbak legyenek az ütésekkel, a rezgésekkel és a hőmérsékletváltozásokkal szemben. Az ütésállóság és a vízállóság szintje az ipari tabletek esetében modellfüggő, és az adott felhasználási környezetnek megfelelően választják ki a készüléket.

Milyen típusú vonalkódokat lehet olvasni az ipari tablettel és milyen hatótávolsággal?
 

Az ipari tabletek modelltől függően képesek akár vonalkód olvasásra is. A dekódolt kódok típusa és távolsága függ az olvasási fejtől (pl. area imager, linear imager), a vonalkód méretétől és a fényviszonyoktól is.

Milyen operációs rendszer fut az ipari tableten?
 

Az ipari tabletek általában Windows vagy Android operációs rendszert futtatnak. Az Android rendszer nagyon elterjedt az ipari tablet piacán, mivel rugalmas és testre szabható. Az Android rendszerrel működő ipari tabletek nagyon stabilak és megbízhatóak, valamint lehetővé teszik a felhasználók számára a nagy adatok kezelését, azonnali hozzáférést biztosítanak az alkalmazásokhoz és számos egyéb ipari feladatot is támogatnak. A Windows operációs rendszerrel működő ipari tabletek pedig főként az üzleti felhasználók számára készülnek. A Windows rendszerrel működő ipari tabletek a legjobb választás, ha szüksége van hálózati szolgáltatásokra, valós idejű kommunikációra, zökkenőmentes integrációra a meglévő informatikai rendszerekkel és nagyobb adatbázisokkal való munkavégzésre.

Milyen tartozékok vásárolhatóak az ipari tabletekhez?
 

Az ipari tabletekhez különféle tartozékok vásárolhatóak, amelyek további funkcionalitást biztosítanak és segítik a készülék használatát. Néhány példa a tartozékokra: kijelző védő fólia, akkumulátor, vonalkódolvasó, védőtok, stb.. Ezek a tartozékok külön vásárolhatók!

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése