Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari tablet
Zebra ET51 8,4" SCN ipari tablet

Zebra ET51 8,4" SCN ipari tablet

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 227 680 Ft
(289 154 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 550 Ft
(656 019 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 234 830 Ft
(298 234 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ütésálló ipari Tabletek: Az ipar és gyártás új hősei

A mindennapokban használt mobil adatgyűjtők mellett a tabletek ipari verziói képviselik a technológiai innovációk legfrissebb hullámát. Az ipari tabletek használata az üzleti és ipari környezetben évről évre növekszik, és nem nehéz belátni, miért.

Mi is az az ipari ütésálló tablet

Az ipari tablet segítségével a gyártóüzemek, raktárak, szállító cégek és egyéb ipari szereplők képesek jelentősen növelni termelékenységüket, mindezt mobilizált módon.

Az ipari tablet olyan speciális hordozható számítógép, amely a szokásosnál jóval nagyobb fizikai igénybevételt bír el. Por-, víz- és ütésálló, és gyakran extrém hőmérsékleti körülmények között is képes működni. Emellett erős processzorokkal, nagy tárhelyekkel és különböző kommunikációs technológiákkal rendelkeznek, így bármilyen kihívást képesek kezelni.

Miben különbözik az ipari tablet az általános táblagépektől?

Az ipari használatra tervezett ütésálló tabletek elsősorban sokkal nagyobb ellenállóképességükkel tűnnek ki. Könnyedén tűrik az extrém hőmérsékleteket, a mechanikai sérüléseket, különösen az eséseket különböző magasságokból. Az erősített ipari tabletek minőségben semmiben sem maradnak el a fogyasztói megfelelőiktől, egyszerűen csak nagyobb ellenállóképességgel rendelkeznek, amely lehetővé teszi azok használatát mind beltérben, mind kültérben.

A strapabíró ipari tabletek egyik legfontosabb jellemzője a magas teljesítmény, amely lehetővé teszi a megszakítás nélküli működést igazán hosszú ideig. Általunk kínált eszközök, mint például a Zebra, Honeywell, Getac, Android operációs rendszeren futnak, így a legtöbb munkához szükséges programokat és alkalmazásokat futtathatnak. Ezek kompatibilisek más, például Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező eszközökkel is, ami lehetővé teszi a dokumentumok gyors internetes átküldését közvetlenül az ügyfélnek vagy a cég fő számítógépére. Az Android rendszer miatt ezek a táblagépek pótolhatatlanok a raktárban, az építkezésen, sőt még a mezőn vagy a kertben is.

Ütésálló ipari tablet kínálatunk

Áruházunkban bőséges választékot kínál strapabíró és ütésálló ipari tabletekből, amelyeket a különböző iparágak üzleti igényeire készültek. Az ütésálló ipari tabletek többféle méretben, kivitelben, specifikációban és különböző operációs rendszerekkel érhetőek el. Az ipari tabletek egyik legfontosabb aspektusa a gyártójuk. Kínálatunkban olyan márkák termékeit találja, mint a Zebra, Getac, Honeywell, vagy a Newland. Ezen gyártóknak hivatalos és kiemelt forgalmazójaként tevékenykedünk, így közvetlen kapcsolatot tudunk biztosítani a gyártókkal és szerviz központokkal.

A strapabíró ipari tablet alkalmazási területei

Az ipari tabletek számos alkalmazási területen hoznak előnyöket, ideértve a gyártást, a logisztikát, az építőipart, az egészségügyet, a kiskereskedelmet és az oktatást.

Gyártás: a gyártási folyamatokban az ipari tabletet gyakran használják a gépek állapotának nyomon követésére, a műszaki adatok rögzítésére vagy az alkatrészek minőségellenőrzésére. Az alkalmazottak a gépekkel és rendszerekkel közvetlenül kommunikálhatnak, gyorsítva a munkafolyamatokat és minimalizálva az emberi hibákat.

Logisztika: a logisztikai szektorban az ipari tablet lehetővé teszi a készletek pontos nyomon követését, az útvonaltervezést, a szállítás nyomon követését, és segíti a diszpécseri kommunikációt. Az útvonaloptimalizációval és a gyors információcserével jelentős költségmegtakarítást lehet elérni.

Építőipar: az építőiparban az ipari tabletek használatával a tervek és műszaki rajzok a helyszínen is elérhetők. A terepi munkálatok során az alkalmazottak könnyedén megoszthatják az adatokat és az információkat, valamint dokumentálhatják a munkafolyamatokat és a haladást.

A strapabíró ipari tablet előnyei

Az ipari tabletek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos PC-kkel és laptopokkal szemben. 

Robusztusság: az ipari tabletek ellenállnak a por, a víz, a hőmérséklet-ingadozások és az ütések hatásainak. Ezek az eszközök úgy vannak kialakítva, hogy bírják a kemény ipari környezeteket.

Hordozhatóság: az ipari tabletek hordozhatóak, könnyen kezelhetők, és szinte bármilyen környezetben használhatóak. Így a munkatársak könnyedén mozoghatnak a gyárban, a raktárban, a munkaterületen vagy az irodában, miközben a legfontosabb adatok mindig a kezükben vannak.

Könnyű integráció: az ipari tabletek könnyen integrálhatók a meglévő IT-rendszerekbe és folyamatokba. A vezeték nélküli kapcsolatok és a felhőalapú megoldások révén az adatok gyorsan és biztonságosan cserélhetők.

Az ütésálló ipari tabletek főbb funkciói

Az ipari tabletek több mint egyszerű mobil számítógépek! A legmodernebb technológiákat integrálják, például kamera- és vonalkódolvasó funkciókat, hogy megfeleljenek a legkülönbözőbb ipari igényeknek.

Vonalkódolvasás: az ipari tabletekbe integrált vonalkódolvasók lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy gyorsan és egyszerűen gyűjtsenek adatokat anélkül, hogy manuálisan be kellene írniuk őket. Az 1D és 2D vonalkódok gyorsan és könnyedén olvashatók, legyen az papírra nyomtatva vagy akár egy monitoron. Ez lehetővé teszi az egyszerű, gyors és hibamentes adatgyűjtést, ami jelentősen javítja a munkafolyamatok hatékonyságát.

Kamera, Videó: a legtöbb ipari tablet rendelkezik hátsó kamerával, ami lehetővé teszi a munkafolyamatok vizuális dokumentálását. Előlapi kameráik lehetővé teszik a videóhívásokat és konferenciákat, amelyek a távoli munkavégzés nélkülözhetetlen eszközeivé váltak. A kamerák képesek nagy felbontású képek és videók készítésére, ami hozzájárul a kommunikáció minőségének javításához és a munka hatékonyságának növeléséhoz.

Képernyő: az ipari tabletek kiváló minőségű képernyőkkel rendelkeznek, amelyek biztosítják a jó olvashatóságot és a prémium képminőséget, akár beltéren, akár kültéren. Ezek az érintőképernyők a legújabb technológiát használják a minőségi felhasználói élmény érdekében.

Interfész: az ipari tabletek a vezeték nélküli és vezetékes csatlakozások széles választékát kínálják. Legyen szó Wi-Fi-ről, Bluetoothról, 4G-ről, 5G-ről, NFC-ről, USB-ről vagy HDMI-ről, ezek az eszközök minden igényt kielégítenek.

Akkumulátor: az ipari tabletek akkumulátorai úgy vannak méretezve, hogy képesek legyenek egy teljes munkanapot átívelni. A prémium kategóriájú eszközök támogatják a Hot-Swap technológiát, amely lehetővé teszi az akkumulátor cseréjét a készülék kikapcsolása nélkül.

Nehéz munkakörülmények? Válasszon ütésálló ipari tabletet!

Gyakorlatilag szinte minden ipari tablet, amely a kínálatunkban található, IP65 vagy magasabb szabványú tanúsítvánnyal rendelkezik. Mit jelent ez a gyakorlatban? Ez a tanúsítvány azt jelenti, hogy a nálunk vásárolható ipari tabletek ellenállnak a vízsugárnak, és az IP68 tanúsítvánnyal rendelkezők állandóan vízbe meríthetők – ezek teljesen vízálló táblagépek. 

Találjon megfelelő ipari tabletet vállalkozása számára

Az ipari tabletek olyan eszközök, amelyek forradalmasították a munkát az iparban, az építkezéseken vagy a raktárakban. Az ütésálló ipari tablet egy hordozható számítógép, amely vízálló, sérüléseket szemben ellenálló és olyan könnyű, hogy állandóan magával viheti a felhasználó.

Ma az ipari tabletek már a legtöbb gyártó, ipari és logisztikai cég táházában megtalálható. Minden egyes felhasználási helynek azonban más-más követelményei vannak – például a raktárhoz szánt táblagépnek vízállónak kell lennie, és szükséges, hogy vonalkódokat dekódolására is képes legyen, vagy épp ellenálljon az eséseknek. Ezzel szemben egy kohóban használt ipari tabletnek ellenállónak kell lennie a magas hőmérsékletekkel szemben is. A megfelelő termék kiválasztása rendkívül fontos, ezért szakétő kollégáink szívesen segítenek a választásban!
 

GYAKORI KÉRDÉSEK ÜTÉSÁLLÓ IPARI TABLETTEL KAPCSOLATBAN

Mik az előnyei az ipari tableteknek a hagyományos táblagépekkel szemben?
 

Az ipari tabletek általában a hagyományos táblagépeknél sokkal robosztusabbak és ellenállóbbak, mivel az ipari környezetben szükség van olyan eszközökre, amelyek ellenállnak az ütéseknek, a por és a nedvesség ellen. Emellett az ipari tabletek gyakran rendelkeznek továbbfejlesztett adatgyűjtő és adatfeldolgozó képességekkel (pl. vonalkódolvasó), amelyek lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban dolgozzanak. Az ipari tabletek általában hosszabb üzemidővel rendelkeznek, valamint kicserélhető akkumulátorokkal, így a dolgozók akár egész műszakokat is dolgozhatnak anélkül, hogy a tabletnek töltésre lenne szüksége.

Milyen ütésállósággal és vízállósággal rendelkezik az ipari tablet?
 

Az ipari tabletek általában legalább IP65 vagy IP67 minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az eszköz ellenáll a por ellen, és a készülék vízálló legalább 30 percig, 1 méter mély vízben. Van olyan ipari tablet is, amelyek akár IP68 minősítéssel is rendelkeznek, amelyek még ellenállóbbak a vízzel szemben és akár hosszabb ideig is bírják a víz alatt. Az ipari tabletek ütésállósága is változó lehet, és sok esetben a készülék speciális ütésálló burkolattal van ellátva, amely megvédi az eszközt az ütésektől és a leejtésektől. Néhány ipari tablet akár MIL-STD-810G katonai szabványnak is megfelel, amely szigorú tesztelési eljárásokat ír elő, hogy az eszközök ellenállóbbak legyenek az ütésekkel, a rezgésekkel és a hőmérsékletváltozásokkal szemben. Az ütésállóság és a vízállóság szintje az ipari tabletek esetében modellfüggő, és az adott felhasználási környezetnek megfelelően választják ki a készüléket.

Milyen típusú vonalkódokat lehet olvasni az ipari tablettel és milyen hatótávolsággal?
 

Az ipari tabletek modelltől függően képesek akár vonalkód olvasásra is. A dekódolt kódok típusa és távolsága függ az olvasási fejtől (pl. area imager, linear imager), a vonalkód méretétől és a fényviszonyoktól is.

Milyen operációs rendszer fut az ipari tableten?
 

Az ipari tabletek általában Windows vagy Android operációs rendszert futtatnak. Az Android rendszer nagyon elterjedt az ipari tablet piacán, mivel rugalmas és testre szabható. Az Android rendszerrel működő ipari tabletek nagyon stabilak és megbízhatóak, valamint lehetővé teszik a felhasználók számára a nagy adatok kezelését, azonnali hozzáférést biztosítanak az alkalmazásokhoz és számos egyéb ipari feladatot is támogatnak. A Windows operációs rendszerrel működő ipari tabletek pedig főként az üzleti felhasználók számára készülnek. A Windows rendszerrel működő ipari tabletek a legjobb választás, ha szüksége van hálózati szolgáltatásokra, valós idejű kommunikációra, zökkenőmentes integrációra a meglévő informatikai rendszerekkel és nagyobb adatbázisokkal való munkavégzésre.

Milyen tartozékok vásárolhatóak az ipari tabletekhez?
 

Az ipari tabletekhez különféle tartozékok vásárolhatóak, amelyek további funkcionalitást biztosítanak és segítik a készülék használatát. Néhány példa a tartozékokra: kijelző védő fólia, akkumulátor, vonalkódolvasó, védőtok, stb.. Ezek a tartozékok külön vásárolhatók!

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése