Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari tablet
Zebra ET65 ipari tablet

Zebra ET65 ipari tablet

A Zebra ET65 ipari tablet tökéletesen illeszkedik a modern gyártási és logisztikai környezetek igényeihez. A Zebra ET65 táblagép kiváló minőségű alapanyagokból, kifejezetten ipari környezetben való használatra tervezték. Magasan ellenáll a porral és vízzel szemben, valamint az ütéseknek és rázkódásoknak. A Zebra ET65 tablettel az ipari folyamatok hatékonyabbá és gördülékenyebbé válnak. Az Android alapú operációs rendszerrel működő tablet intuitív és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az alkalmazások elérését és a feladatok gyors végrehajtását. Az erőteljes processzor és a nagy teljesítményű akkumulátor biztosítja a megbízható és hosszantartó működést a napi kihívásokhoz.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 550 Ft
(656 019 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 234 830 Ft
(298 234 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Getac B360 Ipari notebook

Getac B360 Ipari notebook
nettó 1 288 820 Ft
(1 636 801 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 227 680 Ft
(289 154 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Növelje vállalkozása hatékonyságát és precizitását a Zebra ET65 tablet segítségével!

A Zebra ET65 tablet az ipari környezetek professzionális és megbízható társaként emelkedik ki a tömegből. Ez a kifinomult táblagép a legmodernebb technológiát kínálja, beleértve a 8 MP-es előlapi kamerát és a 16 MP-es hátlapi kamerát, amelyek könnyűvé teszik a vonalkódok olvasását és dokumentumok digitalizálását. Az éles képernyő, valamint a gyors és hatékony processzor segít optimalizálni a munkafolyamatokat és növelni a termelékenységet. A Zebra ET65 tablet lehetővé teszi, hogy a vállalkozása számára testre szabott alkalmazásokat futtasson az ipari folyamatok optimalizálására. Az integrált vonalkódolvasó segítségével könnyedén rögzítheti és nyomon követheti az adatokat, minimalizálva az emberi hibákból adódó kockázatokat és maximalizálva a pontosságot.

Rugalmas és megbízható megoldások a Zebra ET65 tablettel a vállalkozása igényeihez igazítva!

A Zebra ET65 tabletnek több csatlakozási lehetősége is van, beleértve a Wi-Fi-t és az LTE-t, amely lehetővé teszi a hálózathoz való gyors és stabil kapcsolódást bárhol, bármikor. A GPS funkció pedig segíti a pontos helymeghatározást a területi munkáknál.

Robusztus kialakítás, kiemelkedő teljesítmény: Az új Zebra ET65 tablet a szakemberek választása!

A könnyű és kompakt tervezés lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és ergonomikus használatot a munkavégzés során. A strapabíró kialakítása ellenáll a porral, vízzel szemben, valamint a durva ütéseket is elviseli, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot és megbízható működést a kihívásokkal teli munkaterületeken.
Az innovatív Zebra ET65 tablet az ipari környezetek minden kihívását megoldja, miközben növeli vállalkozása hatékonyságát és precizitását. Szerezzen előnyt a versenytársakkal szemben ezzel a robusztus, intelligens és megbízható táblagéppel, amely az iparág legkeményebb kihívásait is könnyedén kezeli!
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése