home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari tablet
Zebra ET65 ipari tablet

Zebra ET65 ipari tablet

A Zebra ET65 ipari tablet tökéletesen illeszkedik a modern gyártási és logisztikai környezetek igényeihez. A Zebra ET65 táblagép kiváló minőségű alapanyagokból, kifejezetten ipari környezetben való használatra tervezték. Magasan ellenáll a porral és vízzel szemben, valamint az ütéseknek és rázkódásoknak. A Zebra ET65 tablettel az ipari folyamatok hatékonyabbá és gördülékenyebbé válnak. Az Android alapú operációs rendszerrel működő tablet intuitív és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az alkalmazások elérését és a feladatok gyors végrehajtását. Az erőteljes processzor és a nagy teljesítményű akkumulátor biztosítja a megbízható és hosszantartó működést a napi kihívásokhoz.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 231 170 Ft
(293 586 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 570 Ft
(656 044 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 214 800 Ft
(272 796 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Getac B360 ipari notebook

Getac B360 ipari notebook
nettó 1 272 710 Ft
(1 616 342 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Növelje vállalkozása hatékonyságát és precizitását a Zebra ET65 tablet segítségével!

A Zebra ET65 tablet az ipari környezetek professzionális és megbízható társaként emelkedik ki a tömegből. Ez a kifinomult táblagép a legmodernebb technológiát kínálja, beleértve a 8 MP-es előlapi kamerát és a 16 MP-es hátlapi kamerát, amelyek könnyűvé teszik a vonalkódok olvasását és dokumentumok digitalizálását. Az éles képernyő, valamint a gyors és hatékony processzor segít optimalizálni a munkafolyamatokat és növelni a termelékenységet. A Zebra ET65 tablet lehetővé teszi, hogy a vállalkozása számára testre szabott alkalmazásokat futtasson az ipari folyamatok optimalizálására. Az integrált vonalkódolvasó segítségével könnyedén rögzítheti és nyomon követheti az adatokat, minimalizálva az emberi hibákból adódó kockázatokat és maximalizálva a pontosságot.

Rugalmas és megbízható megoldások a Zebra ET65 tablettel a vállalkozása igényeihez igazítva!

A Zebra ET65 tabletnek több csatlakozási lehetősége is van, beleértve a Wi-Fi-t és az LTE-t, amely lehetővé teszi a hálózathoz való gyors és stabil kapcsolódást bárhol, bármikor. A GPS funkció pedig segíti a pontos helymeghatározást a területi munkáknál.

Robusztus kialakítás, kiemelkedő teljesítmény: Az új Zebra ET65 tablet a szakemberek választása!

A könnyű és kompakt tervezés lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és ergonomikus használatot a munkavégzés során. A strapabíró kialakítása ellenáll a porral, vízzel szemben, valamint a durva ütéseket is elviseli, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot és megbízható működést a kihívásokkal teli munkaterületeken.
Az innovatív Zebra ET65 tablet az ipari környezetek minden kihívását megoldja, miközben növeli vállalkozása hatékonyságát és precizitását. Szerezzen előnyt a versenytársakkal szemben ezzel a robusztus, intelligens és megbízható táblagéppel, amely az iparág legkeményebb kihívásait is könnyedén kezeli!
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése