Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Ipari vezeték nélküli vonalkódolvasók
Zebra RS2100 vonalkódolvasó

Zebra RS2100 vonalkódolvasó

Fedezze fel a Zebra RS2100 kézfej vonalkódolvasót, a világ jelenleg legkisebb méretű vállalati környezetben használható szkennelőjét, mely új szintet jelent a munkavégzés hatékonyságában! Ez a rendkívül korszerű és innovatív kézfejre rögzíthető vonalkódolvasó eszköz könnyű, kényelmes viseletet biztosít, lehetővé téve használatakor a kéz szabad mozgását, miközben kiváló teljesítményt biztosít a gyors és hibamentes vonalkód leolvasás terén. Ideális választás minden olyan felhasználó számára, akiknek a hatékonyság, a rugalmasság és a megbízhatóság kiemelt fontosságú, ugyanis ez a Zebra RS2100 vonalkódolvasó megbízható társ a munkafolyamatok optimalizálásában és a hatékonyság javításában egyaránt.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 19 000 Ft
(24 130 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra RS2100 kézfej vonalkódolvasó – innováció és kényelem

A Zebra RS2100 kézfej vonalkódolvasó egy olyan forradalmi eszköz, amely új dimenziókat nyit a felhasználók számára a hatékonyság és kényelmes munkavégzés terén. Kisméretű (mindössze 14,6 mm magas) és kompakt kialakításának köszönhetően használatakor a munkavállalók keze szabadon mozoghat, könnyed súlya (31 g) pedig segít minimalizálni a dolgozók terhelését a hosszú munkaidő során. A Zebra RS2100 ezáltal egyedülálló lehetőséget kínál azon vállalatok számára, amelyek számára a munkavállalóik kényelme és termelékenysége kiemelt jelentőséggel bír, valamint versenyképes megoldást keresnek a piacon.
A Zebra RS2100 kézfej vonalkódolvasó innovatív kialakítása is figyelemre méltó. Az eszköz hátlapi rögzítése teljesen szabadon hagyja a munkavállalók tenyerét, lehetővé téve a maximális mozgásszabadságot, biztos fogást és kezelhetőséget. 

Nincs többé elveszett eszköz és olvasási hiba!

A Zebra RS2100 kézfej vonalkódolvasó fő előnye az egyszerű alkalmazhatóságában rejlik. A dobozából kivéve azonnal használatra kész, és minden kézmérethez. különösebb kalibráció nélkül kényelmesen illeszkedik Jobb- és balkezes változatban egyaránt elérhető, a beépített akkumulátor segítségével pedig nem kell különálló alkatrészek kezelésével foglalkoznunk. Az opcionálisan választható Device Tracker segít az elveszett eszközök megtalálásában, így nincs többé elveszett szkenner. Az eszközök védelmében létrehozhatunk virtuális kötelet (virtual tether), ami egy olyan technológiai megoldás, amely lehetővé teszi az eszközök egy bizonyos helyszínen való tartását vagy rögzítését. Amikor az eszköz túl távolra kerül a felhasználótól, vagy az engedélyezett területtől, a virtuális kötél figyelmeztetést küld a felhasználónak, ezáltal megóvva a vállalatokat az elveszett eszközök által generált plusz költségektől.  A gyors és hibátlan vonalkódbeolvasást a nagy teljesítményű - PRZM Intelligent Imaging technológiával felszerelt – olvasófej garantálja, amely lehetővé teszi a sérült vagy rosszul nyomtatott vonalkódok megszakítás nélküli hatékony olvasását.

Tartósság és jövőbiztos kompatibilitás

A Zebra RS2100 kézfej vonalkódolvasót mindennapos folyamatos igénybevételre tervezték. Rendkívül strapabíró kivitelű, akár azt is gond nélkül átvészeli, 1,8 méter magasból betonra ejtjük. Az IP54 védettség pedig magas fokú ellenállóságot biztosít por és egyéb részecskék által okozott szennyeződés, valamint vízpermet esetén. 
A dolgozók azonnal visszaigazolást kapnak a sikeres szkennelésről, a következő értesítési lehetőségek közül választhatnak: LED fények, hangjelzések vagy rezgő üzemmód.
Az eszköz csomagolóállomásokhoz is ideális választás, mivel a Zebra Bluetooth adapter lehetővé teszi egy nagy képernyős PC-hez való kapcsolódást, egyszerűsítve így a csomagolók számára a szükséges adatok megtekintését. Akár hét Zebra RS2100 szkenner is párosítható egyszerre egy nem mobil eszközzel, így egyszerűsítve a munkafolyamatokat és csökkentve a hardveres beruházási költségeket. Kompatibilis a Zebra többi kézi és hordozható eszközeivel egyaránt, valamint az Apple és Android táblagépekkel és okostelefonokkal - és még PC-vel is. A Zebra OneCare Essential és Select szolgáltatások segítségével gazdaságosan biztosítható a vállalati szintű támogatás, amely segíti a szkenner folyamatos működését és szoftveres támogatását.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése