Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Általános adatgyűjtők
Zebra TC21 adatgyűjtő

Zebra TC21 adatgyűjtő

A Zebra TC21 hatékony és megbízható vonalkódos adatgyűjtő eszköz, mely kiválóan alkalmas kereskedelmi, raktári és logisztikai munkákra. A készülék kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően ellenáll a kemény munkakörülményeknek és a gyakori használatnak.

A Zebra TC21 készülék intuitív és könnyen kezelhető, így még azok számára is ideális megoldás, akik nem rendelkeznek különösebb informatikai ismeretekkel.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Zebra TC21 adatgyűjtő – hatékonyság, megbízhatóság

A Zebra TC21 adatgyűjtő rendkívül sokoldalú, hiszen az áruátvételtől és az árufeltöltéstől a raktárkészlet kezelésén és az árukészlet ellenőrzésén át számos feladatban segíti az alkalmazottakat. A Zebra TC21 adatgyűjtő kiváló minőségű anyagokból készült, és kiválóan ellenáll az ipari környezetekben előforduló káros hatásoknak, valamint víz- és porálló kialakítása biztosítja, hogy bármilyen körülmények között használható legyen.

Gyors és hatékony vonalkódos adatgyűjtés

A Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtő kiemelkedő megoldást kínál az árérzékeny ügyfelek számára. A készülék erőteljes nyolcmagos Qualcomm processzort és az Android 10 mobil operációs rendszert használja, amely továbbfejleszthető az Android 11-re a Zebra LifeGuard program segítségével.
Az eszköz SE4710 optikával van felszerelve (modelltől függ), amely megbízhatóan dekódol 1 és 2 dimenziós vonalkódokat, akár 76 cm távolságig is (függ a vonalkódok jellemzőitől). A vonalkódolvasó optika szinte minden felületről olvas, legyen az fényvisszaverő papír, mobiltelefon vagy számítógép képernyő.

Zebra innováció

A Zebra TC21 adatgyűjtő beépített akkumulátora 3100 mAh kapacitással rendelkezik, ami lehetővé teszi egy egész műszakon át tartó használatot (akár 10 óra). Emellett a felhasználó cserélheti az akkumulátort, és opcionálisan rendelhet 5000 mAh méretű akkumulátort is.
A Zebra TC21 adatgyűjtő kiváló kapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik, így az adatokat vezeték nélküli hálózatokon keresztül is lehet továbbítani. Az eszköz számos vezeték nélküli kommunikációs technológiát támogat, beleértve a Bluetooth 5.0 és Wi-Fi és adatátviteli technológiákat is. 

Gyakori kérdések Zebra TC21 adatgyűjtővel kapcsolatban

 

Milyen operációs rendszer fut a Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtőn?
 

A Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtő Android 10 operációs rendszerrel van ellátva. Ez az operációs rendszer biztosítja a stabilitást, biztonságot és az alkalmazások széles skáláját a készüléken. A Zebra TC21 adatgyűjtő ideális megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a könnyű használat és a megbízható vonalkódos adatgyűjtés fontosságát helyezik előtérbe. Az Android OS lehetővé teszi a TC21 számára a legújabb technológiai funkciók integrálását, és biztosítja a felhasználók számára a kényelmes és hatékony munkavégzést. A Zebra TC21 Android operációs rendszerrel rendelkező vonalkódos adatgyűjtője az iparágban széles körben használt megoldás a logisztikai és kiskereskedelmi szektorban, ahol a hatékonyság és a pontosság elengedhetetlen.

Milyen típusú vonalkódokat lehet olvasni a Zebra TC21 adatgyűjtővel?
 

A Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtő készülék alkalmas az egydimenziós (EAN13, Code128, stb.) és kétdimenziós (QR, PDF417, stb.) vonalkódok olvasására. A Zebra SE4710 Area Imager optika kiváló olvasási teljesítményt biztosít, akár 76 cm-es távolságig (függ a kód típusától, méretétől, külső fényviszonyoktól, stb.). Fontos megemlíteni, hogy NEM minden Zebra TC21 modellben van vonalkódolvasó, így mindenképpen ellenőrizze a specifikációt vagy vegye fel kapcsolatot értékesítő kollégánkkal.

A Zebra TC21 adatgyűjtőhöz milyen tartozékok érhetők el?
 

A Zebra TC21 adatgyűjtőhöz számos tartozék érhető el, amelyek javíthatják a felhasználói élményt és funkcionalitást. Néhány példa a tartozékokra: kijelző védő fólia, csuklópánt, pisztoly nyél, csukló és övpánt, védőtok, stb.. Ezek a tartozékok külön vásárolhatók!

Milyen SIM kártyát fogad a Zebra TC21 adatgyűjtő?
 

A Zebra TC21 adatgyűjtő nem kompatibilis SIM kártyával! Ha a felhasználás megköveteli ezt a funkcionalitást, akkor a Zebra TC26 adatgyűjtő családban található ilyen készülék. A Zebra TC26 alapjaiban megegyezik a TC21 eszközzel, azonban biztosítja ezt a funkciót.

Milyen kamera van a Zebra TC21 mobil eszközben?
 

A Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtőn elől 5 MP-es, hátul pedig 13 MP-es kamerával van ellátva. A 13 megapixeles hátsó kamera támogatja az automatikus élességállítást, valamint LED-es vaku funkciót is biztosít rossz fényviszonyok között. A kamera lehetővé teszi a könnyű és hatékony kép- és dokumentumfelvevő funkciókat is.

A Zebra TC21 adatgyűjtő milyen ellenállósági szinttel rendelkezik?
 

A Zebra TC21 adatgyűjtő IP67 szabványnak megfelelő por- és vízálló kivitelben készült, így ellenáll az ipari környezetben előforduló káros hatásoknak. A strapabíró burkolat és az ütésálló képernyő az IP67-es besorolás mellett a MIL-STD 810H haditechnikai normának is megfelel, ami jelentős ellenállóságot biztosít a fizikai igénybevétellel szemben. További védelmet adhat a Zebra TC21 készülék számára, ha a kiegészítők közül képernyő védő fóliával és gumi védő tokkal is ellátja a készüléket.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek