Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Általános adatgyűjtők
Zebra TC21 adatgyűjtő

Zebra TC21 adatgyűjtő

A Zebra TC21 hatékony és megbízható vonalkódos adatgyűjtő eszköz, mely kiválóan alkalmas kereskedelmi, raktári és logisztikai munkákra. A készülék kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően ellenáll a kemény munkakörülményeknek és a gyakori használatnak.

A Zebra TC21 készülék intuitív és könnyen kezelhető, így még azok számára is ideális megoldás, akik nem rendelkeznek különösebb informatikai ismeretekkel.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron 34 db
Vásárlás

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 193 000 Ft
(245 110 Ft)
Raktáron 25 db
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 194 690 Ft
(247 256 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 240 540 Ft
(305 486 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC21 adatgyűjtő – hatékonyság, megbízhatóság

A Zebra TC21 adatgyűjtő rendkívül sokoldalú, hiszen az áruátvételtől és az árufeltöltéstől a raktárkészlet kezelésén és az árukészlet ellenőrzésén át számos feladatban segíti az alkalmazottakat. A Zebra TC21 adatgyűjtő kiváló minőségű anyagokból készült, és kiválóan ellenáll az ipari környezetekben előforduló káros hatásoknak, valamint víz- és porálló kialakítása biztosítja, hogy bármilyen körülmények között használható legyen.

Gyors és hatékony vonalkódos adatgyűjtés

A Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtő kiemelkedő megoldást kínál az árérzékeny ügyfelek számára. A készülék erőteljes nyolcmagos Qualcomm processzort és az Android 10 mobil operációs rendszert használja, amely továbbfejleszthető az Android 11-re a Zebra LifeGuard program segítségével.
Az eszköz SE4710 optikával van felszerelve (modelltől függ), amely megbízhatóan dekódol 1 és 2 dimenziós vonalkódokat, akár 76 cm távolságig is (függ a vonalkódok jellemzőitől). A vonalkódolvasó optika szinte minden felületről olvas, legyen az fényvisszaverő papír, mobiltelefon vagy számítógép képernyő.

Zebra innováció

A Zebra TC21 adatgyűjtő beépített akkumulátora 3100 mAh kapacitással rendelkezik, ami lehetővé teszi egy egész műszakon át tartó használatot (akár 10 óra). Emellett a felhasználó cserélheti az akkumulátort, és opcionálisan rendelhet 5000 mAh méretű akkumulátort is.
A Zebra TC21 adatgyűjtő kiváló kapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik, így az adatokat vezeték nélküli hálózatokon keresztül is lehet továbbítani. Az eszköz számos vezeték nélküli kommunikációs technológiát támogat, beleértve a Bluetooth 5.0 és Wi-Fi és adatátviteli technológiákat is. 

Gyakori kérdések Zebra TC21 adatgyűjtővel kapcsolatban

 

Milyen operációs rendszer fut a Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtőn?
 

A Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtő Android 10 operációs rendszerrel van ellátva. Ez az operációs rendszer biztosítja a stabilitást, biztonságot és az alkalmazások széles skáláját a készüléken. A Zebra TC21 adatgyűjtő ideális megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a könnyű használat és a megbízható vonalkódos adatgyűjtés fontosságát helyezik előtérbe. Az Android OS lehetővé teszi a TC21 számára a legújabb technológiai funkciók integrálását, és biztosítja a felhasználók számára a kényelmes és hatékony munkavégzést. A Zebra TC21 Android operációs rendszerrel rendelkező vonalkódos adatgyűjtője az iparágban széles körben használt megoldás a logisztikai és kiskereskedelmi szektorban, ahol a hatékonyság és a pontosság elengedhetetlen.

Milyen típusú vonalkódokat lehet olvasni a Zebra TC21 adatgyűjtővel?
 

A Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtő készülék alkalmas az egydimenziós (EAN13, Code128, stb.) és kétdimenziós (QR, PDF417, stb.) vonalkódok olvasására. A Zebra SE4710 Area Imager optika kiváló olvasási teljesítményt biztosít, akár 76 cm-es távolságig (függ a kód típusától, méretétől, külső fényviszonyoktól, stb.). Fontos megemlíteni, hogy NEM minden Zebra TC21 modellben van vonalkódolvasó, így mindenképpen ellenőrizze a specifikációt vagy vegye fel kapcsolatot értékesítő kollégánkkal.

A Zebra TC21 adatgyűjtőhöz milyen tartozékok érhetők el?
 

A Zebra TC21 adatgyűjtőhöz számos tartozék érhető el, amelyek javíthatják a felhasználói élményt és funkcionalitást. Néhány példa a tartozékokra: kijelző védő fólia, csuklópánt, pisztoly nyél, csukló és övpánt, védőtok, stb.. Ezek a tartozékok külön vásárolhatók!

Milyen SIM kártyát fogad a Zebra TC21 adatgyűjtő?
 

A Zebra TC21 adatgyűjtő nem kompatibilis SIM kártyával! Ha a felhasználás megköveteli ezt a funkcionalitást, akkor a Zebra TC26 adatgyűjtő családban található ilyen készülék. A Zebra TC26 alapjaiban megegyezik a TC21 eszközzel, azonban biztosítja ezt a funkciót.

Milyen kamera van a Zebra TC21 mobil eszközben?
 

A Zebra TC21 vonalkódos adatgyűjtőn elől 5 MP-es, hátul pedig 13 MP-es kamerával van ellátva. A 13 megapixeles hátsó kamera támogatja az automatikus élességállítást, valamint LED-es vaku funkciót is biztosít rossz fényviszonyok között. A kamera lehetővé teszi a könnyű és hatékony kép- és dokumentumfelvevő funkciókat is.

A Zebra TC21 adatgyűjtő milyen ellenállósági szinttel rendelkezik?
 

A Zebra TC21 adatgyűjtő IP67 szabványnak megfelelő por- és vízálló kivitelben készült, így ellenáll az ipari környezetben előforduló káros hatásoknak. A strapabíró burkolat és az ütésálló képernyő az IP67-es besorolás mellett a MIL-STD 810H haditechnikai normának is megfelel, ami jelentős ellenállóságot biztosít a fizikai igénybevétellel szemben. További védelmet adhat a Zebra TC21 készülék számára, ha a kiegészítők közül képernyő védő fóliával és gumi védő tokkal is ellátja a készüléket.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése