Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Általános adatgyűjtők
Zebra TC22 adatgyűjtő

Zebra TC22 adatgyűjtő

A Zebra TC22 adatgyűjtő az üzleti logisztikában, a kiskereskedelemben, vagy akár az egészségügyben a kiváló választás, mely kulcsfontosságú a munkafolyamatok hatékonyságának növelésében és a hibák csökkentésében. A technológia fejlődésével párhuzamosan a Zebra TC22 adatgyűjtő, mint az amerikai gyártó harmadik generációs TC2x szériájának tagja, új szintre emeli az adatgyűjtő eszközök követelményeit és lehetőségeit.

Széleskörű funkcionalitásaival és rendkívüli megbízhatóságával a Zebra TC22 adatgyűjtő mind a kis- és középvállalkozások, mind a nagyvállalatok számára optimális választás.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron 24 db
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 199 970 Ft
(253 962 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 240 540 Ft
(305 486 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 193 000 Ft
(245 110 Ft)
Raktáron 23 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC22 adatgyűjtő – Nagyobb hatékonyság és megbízhatóság!

A Zebra TC22 adatgyűjtő rendkívül univerzális mobil számítógép, mely kiválóan alkalmas az áru átvételétől és a feltöltésétől kezdve a raktári készletek kezelésén át egészen az árukészlet ellenőrzéséig - számtalan területen segít a felhasználók munkáját. A Zebra TC22 adatgyűjtő minőségi anyagokból készül, rendkívül ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, és víz- és porálló (IP65) kialakítása garantálja a használatát bármilyen körülmények között.

Gyors, hatékony adatgyűjtés

A Zebra TC22 vonalkódos adatgyűjtő ideális megoldást nyújt az árérzékeny vásárlóknak. A készülék nagyteljesítményű Qualcomm 5430 hex-core, 2.1 GHz processzort és az Android 13 operációs rendszert használja. A TC22 eszköz SE4850 optikával van ellátva (modelltől függően), amely hatékonyan dekódol 1 és 2 dimenziós vonalkódokat akár 76 cm-es távolságra is (függ a vonalkódok jellemzőitől és a készülék pontos specifikációjától). A vonalkódolvasó optika szinte minden felületről képes olvasni, legyen az fényvisszatükröző papír, mobiltelefon vagy számítógép képernyő.

Zebra innováció

A Zebra TC22 adatgyűjtő akkumulátorának kapacitása 3800 mAh, ami akár 12 órás használatot tesz lehetővé a felhasználók számára (függ a futtatott applikációk terhelésétől, stb.). A Zebra TC22 adatgyűjtő különböző kapcsolódási lehetőségeket kínál, így az adatokat vezeték nélküli hálózaton keresztül is továbbíthatja, legyen az Bluetooth vagy Wi-Fi adatátviteli technológia.

4 tipp Zebra TC22 adatgyűjtő vásárláshoz

1. HATÁROZZA MEG, MENNYI A NAPI ÜZEMIDŐ SZÜKSÉGLET

Fontos figyelembe venni, hogy a Zebra TC22 adatgyűjtő használata során napi szinten milyen üzemidőre van szüksége. A napi felhasználás nem mindegy, hogy 1, 2 vagy 3 műszakos, illetve az adott eszközön mennyi és milyen erőforrást igénylő applikációk futnak, milyen energiabeállítás mellett. A Zebra TC22 adatgyűjtőnél a modellek között található 3800 mAh és 5200 mAh méretű akkumulátorral szerelt eszköz – ennek függvényében válassza ki a felhasználáshoz legoptimálisabb készüléket.

2. MÉRJE FEL MILYEN OLVASÁSI TÁVOLSÁGRA VAN SZÜKSÉGE

Gondolja át, hogy milyen távolságból szeretnénk olvasni a vonalkódokat. A Zebra TC22 adatgyűjtőt az amerikai gyártó két féle optikával - SE4710 vagy SE55 - szereli. A kategóriában standardnak nevezhető SE4710 optika 5,08 - 76,2 cm távolságból olvassa a kódokat, míg az SE55 optika már a drágább készülékeket is megszégyenítő 5,6 - 1220 cm-es távolsággal is megbirkózik. Természetesen ezek az olvasási távolságok a gyártó által kezelt adatok, a felhasználás során többek között függ a kód méretétől, típusától, vagy épp a környezeti megvilágítástól.

3. DÖNTSE EL, MEKKORA MEMÓRIA KAPACITÁST IGÉNYEL A FELHASZNÁLÁS

A Zebra TC22 adatgyűjtő kétféle memórivával vásárolható meg: 6 GB RAM és 64 GB Flash, vagy 8 GB RAM és 128 GB Flash. A legtöbb feladatra kiválóan alkalmas lesz a kisebb memóriával szerelt verzió is, azonban speciális esetben akár a nagyobbra is szükség lehet. Mindkét kiépítésű Zebra TC22 adatgyűjtő tároló kapacitása microSD kártyával 2 TB-ig bővíthető.

4. VÁLASSZON EXTRA KIEGÉSZÍTŐKET

A gyártó a Zebra TC22 adatgyűjtőkhöz az előző szériákhoz hasonló kiegészítők egész tárházát kínálja, mellyel akár biztonságosabbá tehető a készülék használata (pl. tok, védőfólia, stb.) vagy épp kényelmessebbé és gyorsabbá a feladat elvégzése (pl.: pisztoly nyél, csukló pánt, stb.). A készülékek adatlapján a kiegészítők fül alatt tájékozódhat az elérhető kiegészítőkről.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése