Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Általános adatgyűjtők
Zebra TC22 adatgyűjtő

Zebra TC22 adatgyűjtő

A Zebra TC22 adatgyűjtő az üzleti logisztikában, a kiskereskedelemben, vagy akár az egészségügyben a kiváló választás, mely kulcsfontosságú a munkafolyamatok hatékonyságának növelésében és a hibák csökkentésében. A technológia fejlődésével párhuzamosan a Zebra TC22 adatgyűjtő, mint az amerikai gyártó harmadik generációs TC2x szériájának tagja, új szintre emeli az adatgyűjtő eszközök követelményeit és lehetőségeit.

Széleskörű funkcionalitásaival és rendkívüli megbízhatóságával a Zebra TC22 adatgyűjtő mind a kis- és középvállalkozások, mind a nagyvállalatok számára optimális választás.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 193 390 Ft
(245 605 Ft)
Raktáron 8 db
cartVásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 164 040 Ft
(208 331 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron <5 db
cartVásárlás

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 215 300 Ft
(273 431 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC22 adatgyűjtő – Nagyobb hatékonyság és megbízhatóság!

A Zebra TC22 adatgyűjtő rendkívül univerzális mobil számítógép, mely kiválóan alkalmas az áru átvételétől és a feltöltésétől kezdve a raktári készletek kezelésén át egészen az árukészlet ellenőrzéséig - számtalan területen segít a felhasználók munkáját. A Zebra TC22 adatgyűjtő minőségi anyagokból készül, rendkívül ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, és víz- és porálló (IP65) kialakítása garantálja a használatát bármilyen körülmények között.

Gyors, hatékony adatgyűjtés

A Zebra TC22 vonalkódos adatgyűjtő ideális megoldást nyújt az árérzékeny vásárlóknak. A készülék nagyteljesítményű Qualcomm 5430 hex-core, 2.1 GHz processzort és az Android 13 operációs rendszert használja. A TC22 eszköz SE4850 optikával van ellátva (modelltől függően), amely hatékonyan dekódol 1 és 2 dimenziós vonalkódokat akár 76 cm-es távolságra is (függ a vonalkódok jellemzőitől és a készülék pontos specifikációjától). A vonalkódolvasó optika szinte minden felületről képes olvasni, legyen az fényvisszatükröző papír, mobiltelefon vagy számítógép képernyő.

Zebra innováció

A Zebra TC22 adatgyűjtő akkumulátorának kapacitása 3800 mAh, ami akár 12 órás használatot tesz lehetővé a felhasználók számára (függ a futtatott applikációk terhelésétől, stb.). A Zebra TC22 adatgyűjtő különböző kapcsolódási lehetőségeket kínál, így az adatokat vezeték nélküli hálózaton keresztül is továbbíthatja, legyen az Bluetooth vagy Wi-Fi adatátviteli technológia.

4 tipp Zebra TC22 adatgyűjtő vásárláshoz

1. HATÁROZZA MEG, MENNYI A NAPI ÜZEMIDŐ SZÜKSÉGLET

Fontos figyelembe venni, hogy a Zebra TC22 adatgyűjtő használata során napi szinten milyen üzemidőre van szüksége. A napi felhasználás nem mindegy, hogy 1, 2 vagy 3 műszakos, illetve az adott eszközön mennyi és milyen erőforrást igénylő applikációk futnak, milyen energiabeállítás mellett. A Zebra TC22 adatgyűjtőnél a modellek között található 3800 mAh és 5200 mAh méretű akkumulátorral szerelt eszköz – ennek függvényében válassza ki a felhasználáshoz legoptimálisabb készüléket.

2. MÉRJE FEL MILYEN OLVASÁSI TÁVOLSÁGRA VAN SZÜKSÉGE

Gondolja át, hogy milyen távolságból szeretnénk olvasni a vonalkódokat. A Zebra TC22 adatgyűjtőt az amerikai gyártó két féle optikával - SE4710 vagy SE55 - szereli. A kategóriában standardnak nevezhető SE4710 optika 5,08 - 76,2 cm távolságból olvassa a kódokat, míg az SE55 optika már a drágább készülékeket is megszégyenítő 5,6 - 1220 cm-es távolsággal is megbirkózik. Természetesen ezek az olvasási távolságok a gyártó által kezelt adatok, a felhasználás során többek között függ a kód méretétől, típusától, vagy épp a környezeti megvilágítástól.

3. DÖNTSE EL, MEKKORA MEMÓRIA KAPACITÁST IGÉNYEL A FELHASZNÁLÁS

A Zebra TC22 adatgyűjtő kétféle memórivával vásárolható meg: 6 GB RAM és 64 GB Flash, vagy 8 GB RAM és 128 GB Flash. A legtöbb feladatra kiválóan alkalmas lesz a kisebb memóriával szerelt verzió is, azonban speciális esetben akár a nagyobbra is szükség lehet. Mindkét kiépítésű Zebra TC22 adatgyűjtő tároló kapacitása microSD kártyával 2 TB-ig bővíthető.

4. VÁLASSZON EXTRA KIEGÉSZÍTŐKET

A gyártó a Zebra TC22 adatgyűjtőkhöz az előző szériákhoz hasonló kiegészítők egész tárházát kínálja, mellyel akár biztonságosabbá tehető a készülék használata (pl. tok, védőfólia, stb.) vagy épp kényelmessebbé és gyorsabbá a feladat elvégzése (pl.: pisztoly nyél, csukló pánt, stb.). A készülékek adatlapján a kiegészítők fül alatt tájékozódhat az elérhető kiegészítőkről.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek