Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Általános adatgyűjtők
Zebra TC26 adatgyűjtő

Zebra TC26 adatgyűjtő

A Zebra TC26 egy rendkívül sokoldalú és hatékony adatgyűjtő eszköz, amely számos iparágban és munkakörnyezetben használható. Kiválóan alkalmas kereskedelmi, raktári, logisztikai és területi munkákra.

A Zebra TC26 adatgyűjtő készülék kiváló minőségű és strapabíró anyagokból készült, így ellenáll a kemény munkakörülményeknek és a gyakori használatnak. A könnyen kezelhető és intuitív felhasználói felület révén a Zebra TC26 ideális megoldást nyújt mind a tapasztalt, mind az informatikai ismeretekkel kevésbé rendelkező felhasználóknak. A Zebra TC26 adatgyűjtő eszköz segítségével hatékonyan gyűjtheti és kezelheti az adatokat, fokozva ezzel a termelékenységet és a pontosságot.

A Zebra TC26 adatgyűjtő alapjaiban megegyezik a TC21 típus tulajdonságaival, azonban SIM kártya használatával alkalmas 4G adatkapcsolat létesítésére, így kiválóan használható külső helyszíneken is.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Zebra TC26 adatgyűjtő – hatékonyság és megbízhatóság

A Zebra TC26 adatgyűjtő rendkívül sokoldalú eszköz, mely számos feladatban segíti az alkalmazottakat az áruátvételtől kezdve egészen a raktárkészlet kezeléséig és árukészlet ellenőrzéséig. Kiváló minőségű anyagokból készült, melyek ellenállnak az ipari környezetben előforduló káros hatásoknak, és víz- és porálló kialakításának köszönhetően bármilyen körülmények között használható.

Gyors és hatékony vonalkódos adatgyűjtés

A Zebra TC26 vonalkódos adatgyűjtő az árérzékeny ügyfelek számára kiemelkedő megoldást nyújt. Erőteljes nyolcmagos Qualcomm processzorral és Android 10 mobil operációs rendszerrel rendelkezik, mely továbbfejleszthető az Android 11-re a Zebra LifeGuard program segítségével.
Az eszköz SE4710 optikával van felszerelve (modelltől függően), mely megbízhatóan dekódol 1 és 2 dimenziós vonalkódokat akár 76 cm távolságig (a vonalkódok jellemzőitől függően). A vonalkódolvasó optika szinte minden felületről olvas, legyen az fényvisszaverő papír, mobiltelefon vagy számítógép képernyő.

Zebra innováció

A Zebra TC26 adatgyűjtő beépített 3100 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mely lehetővé teszi akár egész műszakon át tartó használatot (akár 10 óra). Az akkumulátor cserélhető, és opcióként elérhető a 5000 mAh kapacitású akkumulátor is.
A Zebra TC26 adatgyűjtő kiváló kapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik, így vezeték nélküli hálózatokon keresztül is továbbíthatók az adatok. A készülék támogatja a Bluetooth 5.0 és Wi-Fi kommunikációs technológiákat, valamint adatátviteli technológiákat is. A Zebra TC26 adatgyűjő telefonként és GPS-ként is megállja a helyét. A GPS és 4G (LTE) technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek