home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Általános adatgyűjtők
Zebra TC26 adatgyűjtő

Zebra TC26 adatgyűjtő

A Zebra TC26 egy rendkívül sokoldalú és hatékony adatgyűjtő eszköz, amely számos iparágban és munkakörnyezetben használható. Kiválóan alkalmas kereskedelmi, raktári, logisztikai és területi munkákra.

A Zebra TC26 adatgyűjtő készülék kiváló minőségű és strapabíró anyagokból készült, így ellenáll a kemény munkakörülményeknek és a gyakori használatnak. A könnyen kezelhető és intuitív felhasználói felület révén a Zebra TC26 ideális megoldást nyújt mind a tapasztalt, mind az informatikai ismeretekkel kevésbé rendelkező felhasználóknak. A Zebra TC26 adatgyűjtő eszköz segítségével hatékonyan gyűjtheti és kezelheti az adatokat, fokozva ezzel a termelékenységet és a pontosságot.

A Zebra TC26 adatgyűjtő alapjaiban megegyezik a TC21 típus tulajdonságaival, azonban SIM kártya használatával alkalmas 4G adatkapcsolat létesítésére, így kiválóan használható külső helyszíneken is.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 192 020 Ft
(243 865 Ft)
Raktáron 30 db
cartVásárlás

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron 30 db
cartVásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 171 490 Ft
(217 792 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 235 150 Ft
(298 641 Ft)
Várható
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC26 adatgyűjtő – hatékonyság és megbízhatóság

A Zebra TC26 adatgyűjtő rendkívül sokoldalú eszköz, mely számos feladatban segíti az alkalmazottakat az áruátvételtől kezdve egészen a raktárkészlet kezeléséig és árukészlet ellenőrzéséig. Kiváló minőségű anyagokból készült, melyek ellenállnak az ipari környezetben előforduló káros hatásoknak, és víz- és porálló kialakításának köszönhetően bármilyen körülmények között használható.

Gyors és hatékony vonalkódos adatgyűjtés

A Zebra TC26 vonalkódos adatgyűjtő az árérzékeny ügyfelek számára kiemelkedő megoldást nyújt. Erőteljes nyolcmagos Qualcomm processzorral és Android 10 mobil operációs rendszerrel rendelkezik, mely továbbfejleszthető az Android 11-re a Zebra LifeGuard program segítségével.
Az eszköz SE4710 optikával van felszerelve (modelltől függően), mely megbízhatóan dekódol 1 és 2 dimenziós vonalkódokat akár 76 cm távolságig (a vonalkódok jellemzőitől függően). A vonalkódolvasó optika szinte minden felületről olvas, legyen az fényvisszaverő papír, mobiltelefon vagy számítógép képernyő.

Zebra innováció

A Zebra TC26 adatgyűjtő beépített 3100 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mely lehetővé teszi akár egész műszakon át tartó használatot (akár 10 óra). Az akkumulátor cserélhető, és opcióként elérhető a 5000 mAh kapacitású akkumulátor is.
A Zebra TC26 adatgyűjtő kiváló kapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik, így vezeték nélküli hálózatokon keresztül is továbbíthatók az adatok. A készülék támogatja a Bluetooth 5.0 és Wi-Fi kommunikációs technológiákat, valamint adatátviteli technológiákat is. A Zebra TC26 adatgyűjő telefonként és GPS-ként is megállja a helyét. A GPS és 4G (LTE) technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése