Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Általános adatgyűjtők
Zebra TC27 adatgyűjtő

Zebra TC27 adatgyűjtő

A Zebra TC27 adatgyűjtő kimagaslóan sokoldalú és megbízható eszköz, amely kiemelt szerepet játszik a munkafolyamatok hatékonyságának növelésében és a hibák csökkentésében. A Zebra Technologies harmadik generációs TC2x sorozatának legújabb tagjaként a Zebra TC27 adatgyűjtő innovatív fejlesztéseknek köszönhetően bővíti az adatgyűjtő eszközök teljesítményét és lehetőségeit.

A Zebra TC27 adatgyűjtő tökéletes választás mind a kis- és középvállalkozások, mind pedig a nagyvállalatok számára, mivel széleskörű felhasználási lehetőséggel és hosszútávon megbízható működéssel rendelkezik.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 240 540 Ft
(305 486 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 194 690 Ft
(247 256 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 193 000 Ft
(245 110 Ft)
Raktáron 29 db
Vásárlás

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron 36 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

A Zebra TC27 adatgyűjtő kimagasló hatékonyságot és megbízhatóságot nyújt!

A Zebra TC27 adatgyűjtő egy rendkívül sokoldalú mobil számítógép, amely számos területen segíti a felhasználók munkáját, kezdve az áru átvételétől és feltöltésétől egészen a raktári készletek kezeléséig és az árukészlet ellenőrzéséig. A készülék az amerikai gyártó által már megszokott, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, rendkívül ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, víz- és porálló (IP65), így bármilyen körülmények között használható.

Villámgyors, produktív adatgyűjtés

A Zebra TC27 adatgyűjtő készülék erőteljes Qualcomm 5430 hexa-core, 2,1 GHz processzorral és az Android 13 operációs rendszerrel rendelkezik. A Zebra TC27 adatgyűjtő típustól függően választható akár SE4850 optikával, amely hatékonyan dekódol 1D és 2D vonalkódokat akár 76 cm távolságról is. A kiváló optika képes olvasni számos felületről dekódolni, így nem okoz gondot a fényvisszaverő papír, mobiltelefon vagy számítógép képernyő sem.

Innováció a Zebrától!

A Zebra TC27 adatgyűjtő akkumulátorának elérhető 3800 mAh kapacitással, amely akár 12 órás használatot tesz lehetővé (függ a terhelés mértékétől). A Zebra TC27 adatgyűjtő különböző kapcsolódási lehetőségeket biztosít, így az adatok vezeték nélkül is továbbíthatóak Bluetooth vagy Wi-Fi adatátviteli technológiával.

4 tipp Zebra TC27 adatgyűjtő vásárláshoz

1. ÁLLAPÍTSA MEG, MENNYI A NAPI AKTÍV HASZNÁLATI IDŐ

Elsődleges döntési szempont, hogy mennyi terhelést szükséges kibírnia a Zebra TC27 adatgyűjtő eszköznek. Figyelembe kell venni a műszakok mennyiségét, az applikációt energiafelhasználását. A Zebra TC27 adatgyűjtő termékcsaládban elérhetőek standard 3800 mAh teljesítménnyel rendelkező akkumulátorokkal, valamint igény szerint rendelhetőek nagyobb teljesítményű, 5200 mAh kapacitással ellátott modellek is.

2. HATÁROZZA MEG MILYEN OLVASÁSI TÁVOLSÁGRA VAN SZÜKSÉGE

Gondolja át, hogy milyen távolságból szeretné dekódolni a vonalkódokat. A Zebra TC27 adatgyűjtő a sokrétű felhasználás érdekében két féle optikával választható (SE4710 vagy SE55). A standard, SE4710 optika 5,08 - 76,2 cm, míg az SE55 optika már 5,6 - 1220 cm-es távolságból is akadálytalanul dekódol. A gyártó által mért adatok függenek az olvasási körülménytől, a kód méretétől, típusától, sűrűségétől és felbontásától.

3. VÁLASSZA KI, MEKKORA A SZÜKSÉGES MEMÓRIA KAPACITÁS

A Zebra TC27 adatgyűjtő termékcsaládban kétféle tárhely kapacitással rendelkező eszköz közül választhat: 6 GB RAM és 64 GB Flash, vagy 8 GB RAM és 128 GB Flash. Az általános feladatokra elegendő a kisebb memóriával rendelkező típusok, azonban speciális felhasználás mellett indokolt lehet a nagyobb tárhellyel ellátott modellek vásárlása. A készülékek tároló kapacitása külön megvásárolható microSD kártyával 2 TB-ig bővíthető.

4. FONTOLJA MEG AZ EXTRA KIEGÉSZÍTŐKET

Az amerikai gyártó a Zebra TC27 adatgyűjtőhöz az opcionálisan választható kiegészítők széles kínálatát nyújtja, amelyek használatával biztonságosabbá és ellenállóbbá tehető a készülék (pl. tok, védőfólia, stb.). Bizonyos kiegészítők legfőbb funkciója a készülék komfortosabbá és praktikusabbá tétele, hogy a feladat elvégzése könnyedebb és gyorsabb legyen (pl.: pisztoly nyél, csukló pánt, stb.). A készülékek adatlapján a kiegészítők fül alatt tájékozódhat az elérhető kiegészítőkről.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése